Anadolu Yakası Buluşuyor Kim Geliyor El kaldırsın :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEYMA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar cok güzeldı bence inş. yenı buluşmalarla yaparız ayrıca sızlerı tanıdıgıma cok sevındım bitliyı çok merak edıyordum merakımı yendım en azından:) zeynepcıgım berke aliemini çok sevmiş anne yine gidelim diyor. şeymacım oglusun cok tatlı allah analı babalı buyutsun canancım gülsahcım sızlerıde tanıdııma cok memnun oldum inş tekrar görusmek dılegıyle:)

inş yine toplaşırız oynarlar iyi eglendiler en çok onlara yaradı :))

Kızlar çok çok sevindim hadi hayırlısı olsun.Ne güzel eğlenmiş,güzel vakit geçirmişsiniz.Hepinizin adına çok sevindim.Umarım bir dahaki buluşmaya bende katılabilirim.Tabiki üzülmedim dersem yalan olur ama kısmet değilmiş.Dostluğunuz ve dostluklarımız daim olsun.(Buluşmaya gelmedik diye bizi aranıza almazsanız karışmam haaa)

evet kızlar kısa zamanda yapalım bir buluşma özelliklede gelemeyenler için ama yer maxi olsunhihoyyyt

evet bitli yaw o kadar övdünki kendini devasa bir bayan bekliodum açıkçası. ama süslüymüşsün yawalkisalkisalkis ama çokta kokoş diilsin beeedelikafadulden

evet bitli yaw o kadar övdünki kendini devasa bir bayan bekliodum açıkçası. Ama süslüymüşsün yawalkisalkisalkis ama çokta kokoş diilsin beeedelikafadulden

annem sen benım kapalı zamnıma bıde bulsumadan haberım olmadıgından geldın uyumsuz gıydım:) bak mesa evlerının oraya geıtrme benı ıkı adımımdasın zatı :))

Makyaj ev kıyafet ıkıkere yapıldı makyajımı bı golgeleme yatım sonra abrtım deıdm sıldım bende lıkıt cektım okadar yoksa yapardımda ortam yenı abes olmasın dedım ya

gel kız hemde bu saatte gel kahve içek ahhh ahhh ne kadarda özledim kahveli sigaralı sabaha kadar muhabbetli yaygaralı geceleri

gel kız hemde bu saatte gel kahve içek ahhh ahhh ne kadarda özledim kahveli sigaralı sabaha kadar muhabbetli yaygaralı geceleri

SEVERIM SABAHA KADAR OTURMAYI UYKUCU DEGILIMDIR :) AMA TURK KAHVESI ALIM NESCAFFE SEVMIORUM SIGARADA ICMEM AMA KAHVEDEN ONCE IKI VOTKA ALIRIM :) BEND EVOTKAYI OZLEDIMMsinifsinif:

şaka bi yana gerçektem kızlar ya yapalım bir buluşma. bitli sen daha ne kadar çengeldesin tatlım?

Bellı degıl canımama burdayım
bana gore hava hos sız dın bız surdayız ben kurtkoydende bınerım ucaga gelrım bıde cınar altı yapalım ya guzle olur denıze karsı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…