Anadolu Yakası Buluşuyor Kim Geliyor El kaldırsın :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEYMA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende sigarayı bıraktım canım nescafeninde kafeinsizinden içiyorum canım artık. anne olduk ya tüm zararlı alışkanlıkları bıraktık. hee bi de bira yı özledim . ama artık yapmadıklarımı özlüyorum ben:) yapmak istemiyorum yanlış anlasılmasın özlüyorum:umursamaz:

şaka bi yana gerçektem kızlar ya yapalım bir buluşma. bitli sen daha ne kadar çengeldesin tatlım?

KZIM SENLE BEN KAPI KOMSULARIYIZ HABERINYOK SEN NERDESIN TAM TARIF ET BAKIM SANA CAYA GELIORUM :) NE HATUNUM ZORLA KENDIMI DAVET EDIRORUM KARI DICEKKI HIRLIMI HIRSIZMI EVIEN GELICEM DIYE TUTURDU :)):roflol::roflol::roflol:

gel senınle bız bebelrı bırakalım adamlara kafa bulmaya taksıme gıdelım :)

çınaraltı baharda olur tatlım bizim bebekler küçük yani ben açık havada o kadar çok tutamam kızımı diğer arkadaşları bilemem. toplu taşımaya bile bindirmiyorum kızımı nereye gidersek ya taksiyle yada gitmiyoruz. fazla kalabalık ortamada sokmuyorum. ama maxi kalabalık olmuyo hele yemek katı bomboş bide burgerde oturursak hemen masaların dibinde çocuklar için oyun yeri var. bakalım ya valla bende çok sıkıldım ama gelemedik işte buluşmaya. benim kızla seninki ii anlaşır benimki de çingene ruhlu ve çingene gibi yetiştiriorum bol roman havalı:)

kızım sen kapanmışsın yaw tövbeli diilmisin kız? ben tövbeli diilim ama bıraktım dostum:) ay valla okuyanda keş dicek gece gece geyiğe vurdurdun beni

senin kanın accık fazla kaynıo gibi:) aynı kuzenime benziosun valla huy olarak deli dolu zati yaşlarınızda aynı sanki onla yazışıom gibi geldi:)

Kız bitli sen kapalı olan mıyıdın.Şu bol bol sırıtan ne güzel hatunmuşsun bee

hade ben yatar fıstık. kızım mırıldanmaya başladı valla bizde gün erken baslıo. artık sende accık oturaklı ol bakalım anne olmuşsun evli barklı kadınsın haaaaaaklinialirimsmile hade öptüm tatlım ii geceler kaynanandasın ya kazan mübarek ola:) yerinde olmak yani şu anda kaynanamla aynı çatı altında olmak istemezdim:içelim:

Ya ben hep cocuk ruhluyum esımde der az buyu ben buyursem ÖlÜrÜm dıorum :) ya bole pzoıtıf olmak gzule hosuma gdıor kapalıyım ama tovbelı degılım canum bu yuzden bı kackere sohbete tartısmsıtım kızlarla kapalısın ama nasıl ıcıyorsun dıye :) arda bı ıcıorum sıte beaa bı su dunyada o zevkım var bıde kocam ve kızım garusmayın:))

Sağol bir tanem yaa.Daha iyi evde tedaviye devam ediyoruz.Valla sizleri gördüm ya bende daha iyiyim.Ne güzel hatunlarmışsınız öyle.Hepinizi çok beğendim yüzünüzden belli kalpleri de güzel insanlara benziyorsunuz

bu arada bitlim valla bana yardım edecek ana baba kaynana komsu arkadaş kimselerrr yok be bacım. 24 saat ben bakıorum kızıma ve kimselerin kucagına veripte kahve bile içemiorum. o hasta olursa ben yanarım. mecburen dikkat etmem lazım. tutsa ateşlense tek başıma 4 duvar arasında kafayı yiyorum....

keşke sende gelebılseydın o senın guzellıgın cnm ıns. kızın ıyılessın bı buluşma daha yaparız

Yeme ksum artık ben varım ıkı adım otende komsun bı alo demen yeterlı bana :) ne ana ne baba hepıcı benım artık sana pazarada ben cıkarım senın cın yazı bekle ben yazın komple buraya tasıncam ev bakıorum:)sen adres ver msn ekle benı sen bana sıt de ben oaraya ısınlanırım :)

Valla iyi olur şu maxi buluşması fena olmaz kızı da bırakırım kaynanaya birkaç saat iyi olurdu sizlerle tanışmaya.Keşke gelebilseydim bende çoookk konuşurum kafanızı iyi şişirirdim haa

Bitli öyle deme yavrum pek bir beğendim valla çok cicisin kızzzz

şişir cnm problem deil hepimiz hayattan sıkılmış bir haldeyız zaten:) en kısa zamanda ayarlayalım öleyse maxı buluşmasını yapalım:)

olur gülüm organizatör sizsiniz ben burda hep takipteyim o zaman.Canım yaaa ne eğlenmişsiniz çok sevindirik oldum ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…