Anadolu Yakası Buluşuyor Kim Geliyor El kaldırsın :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEYMA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Evetttt anadolu yakası 18 ocak p.tesi saat 13:00 da ümraniye meydan(real,ıkea)buluşuyor katılmak isteyen herkesi bekleriz...

Gelenler:
1.şeyma
2.alieminim
3.kapıcınınbitli kızı
4.ardayasbu
5.shqiptare
6.ardayasbu
7.sevinç
8berkesel

gelemeyenler

alyaduanınannesi
serayy
yasemin-83
thanderc

haber alamadıklarım
kar

:enbuyukkk:

Son düzenleme:
eklemıssın bile benı teşekkurler.inş. gelcem hastalık felan olmadıktan sonra muhakkak ordayım:)

abowww bızım bebelere bit bulaştırırsa sorarım sana :============)))))))))) beklerz cnm buyur gel..

Çok üzgünüm ben gelemiyorum çünkü kızımda iyileşme yok tedaviye devam iğne tedavisine başladık.Umarım bir dahakine gelebilirim.Size hoş sohbetler dilerimolumunekankayizsmile

Çok üzgünüm ben gelemiyorum çünkü kızımda iyileşme yok tedaviye devam iğne tedavisine başladık.Umarım bir dahakine gelebilirim.Size hoş sohbetler dilerimolumunekankayizsmile

geçmiş olsun cnm inş. kızın bir an önce saglıgına kavusur. inş. önemli bir sorunu yokturdur
bır dahaki sefere artık her zaman bekleriz

Sağol canım alerjik bronşit olmuş bir türlü atlatamıyor 2 haftadır.ınşallah beni de unutmayın sohbetinizde anarsanız sevinirim

ben oğlumu getırmyei düşünüyodum.sizler getırmıceksenız bende getırmım bırıne bırakmaya calısım. yalnız kalmasın orda

Evetttt anadolu yakası 18 ocak p.tesi saat 13:00 da ümraniye meydan(real,ıkea)buluşuyor katılmak isteyen herkesi bekleriz...

Gelenler:
1.şeyma
2.alieminim
3.alyaduanınannesi
4.berkesel
5.serayy
6.yasemin-83
7.kapıcınınbitlikızı
8.rüyagibişeker

:enbuyukkk:

başka kımler var..özelden tel noları gnderın bana..bulamassak birbirimizi..

Back