arkadaşlar sınava girerken nerde girceğimizi belirten belge ve öğrenci kimlik kartından başka bişey götürüyormuyuz girceğimiz binaya.
İyi geceler arkadaşlar bütünleme sınavına nasıl hazırlanmayı düşünüyorsunuz?...
Ders çalışmaya başladınızmı?... :sinifsinif:
Büte çok iyi hazırlanmam lazım... fikirlerinizi ve metodlarınızı bekliyorum , bekliyoruz paylaşırsanız sevinirim..... a.s
sana katılıyorum arkadaşım ben daha yolun başındayım 3ders var büte mafoldumben çok ii çalşmalıyım nasl ders çalştgımızı yöntemlerimizi paylaşalımm opuyorumnanaktan
sen geçtin dimi büte falan girmicen
Büte gireceğim 2 sınavada çalışamamıştım oğlumun okulunda sınıf annesiyim, haftada bir gün satranç öğretmeye gidiyordum. Okul için gerekli paraları velilerden topla vs. ayrıca görme özürlüler derneğinde 8 yıldır okuyucuyum bu sebeplede birebir bir kızımıza kitap okudum onun sınavlarına gidip testlerini okudum evime geldi dersleri okudum derken kendi derslerime çalışamadım.
Büte çalışıp geçmek istiyorum... bu yüzdende hızlandırılmış çalışma yapmak istiyorum...
:sinifsinif:
allah yardımcın olsn canm ya umarım herşey gönlüne göre olur çok güsel işler yapıyosn valla tebrikederim alkisalkisalkis
kızlar esas bana yardım edın 7 dersten butteyım utanc verıcı ama ınanıyorum calısmaya yarın baslıyorum ve elımden gelenı yapıcam bana tuyo verın lutfenn 2 sınıfım 1 tane alttan mat gerısı 2 sıınıfı dersleır off kıne offf fıkır lazım sunu yaparsan ıyı olur gecersın gıbı(((
Herkes geçti herhalde fikir verende yok selinciğim biz kafamıza göre çalışıcaz anlaşılan.... başarılar dilerim tatlım... :gitme:
tesekkur valla az bıraz basladım zaten cok hızlanma gerek yarından ıtıbaren senın kac ders var butte kacıncı sınıfsın
Canım ÜzÜlme bende 6 dersten bÜtteyİm.Şİmdİ bİ dershaneye yazıldım.bÜt İÇİn uygun fİyatlı kurslar oluyo.onlar geÇen sene Çok İŞİme yaradı.bu senede 4 dersİm yÜksek İlk sınavdan.bu yÜzden geÇerİm İnŞallah dİyor ve Ümİdİmİ kaybetmİyorum.umarım ÇalıŞırsak baŞarıcazzzz
terlık arkadasım basarılar dıye msj yazmıssın saol umaraım ıyı olur pek umıdım olmasada bu arada yukarıda okudum ne kadar yararlı seyler yapıyorsun tebrık edrım msj ların kapalı ozel zıyaretcı hepsı o yuzdeb burdan yazıyorum herkese basarılar yarında gecsın bakalım sonucları beklıycez
Selinciğim, 4 sınıf ışletme Fakültesindenim... Bu yıl hiç derslerime çalışamadım oğluma adapte olmaktan okula git gellerden sınıf annesiydim. Oğlanı piyanoya götür görme özürlü kıza kitap okumaya git, nihayet üniversiteyi kazandı da emeklerimiz boşa gitmedi.Yaz tatilinde de oğlanın piyano kursu devam etti , tatillere gittik vs vs... derken yüzmeye başladı lisansli yüzücü olmak derdinde hergün havuzdayız anlayacağın ders çalışamadım anlaşılan bu yıl kalacağımmm... mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?