Anadolu Üniversitesi Sınavlarına Nasıl Hazırlanırız?

Güzel dileklerin için teşekkürler tatlım, Okulun hayırlı olsun , başarılar dilerim... Aaaaa hamilesin demek hadi hayırlısı ayyyyy bebiş geliyorrr... inşallah.... :ecrin_bebek:

Biraz etkili oluyor fakat onu uyuttuğun vakitleri ders çalışarak değerlendirebilirsin canım...Diplomamı alıcam kısmetse fakat sınav sonucuma bağlı hayırlısı canım.... sengözlerimebaksanab

Herşey gönlünce olsun... a.s

desene bebek ne kadar cok uyursa benim icin o kadar iyi :gitme:

insallah canim benim o sinavi basarmissindir :Saruboceq:

desene bebek ne kadar cok uyursa benim icin o kadar iyi :gitme:

insallah canim benim o sinavi basarmissindir :Saruboceq:

Pek ümitli değilim senağlama bebiş uyuduğunda diyorum ama bu benim için geçerliydi sen ses olsada çalışabiliyorsan onu bilemem ben ses oldumuydu ders çalışamam o sebeple... şutarafagitti

kızlar bende acıktan okumayı düşünüyorum..bana bilgi werirmisiniz puan we bölümler hakkında..dış ticaret düşünüyorum

merhaba arkadaşlar ben sağlık k. işlt .1 sınıf.geçen sene 4 dersten kalınca kayıt yeniletmedim bu sene tekrar girmeyi düşünüyorum. ama bürolar devamlı meşgul bilen biri söyleyebilirmi acaba kayıt yenileme tarihleri ne zaman ?

Son düzenleme:
Yeni öğretim yılımız hepimize hayırlı olsun arkadaşlar... Başarılı bir yıl diliyorum hepinize... :lepi::sm_cool::teytey:
Aşağıdaki linkten istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz... CADIARZU

Anadolu Üniversitesi

açıköğretim için çalışırkem yardımcı kitaplara mutlaka ihtiyaç duyuluyor.hem konunun özeti olmuş oluyor,hem de çalışma soruları çoğunlukla sınavlarda çıkıyor. soru çalışmak en iyisi. daha doğrusu soru ezberlemek. ayrıca internetten çıkmış soruları bulursak çok faydalı oluyor.
herkese başarılar. azmedicez başarıcaz canlar.

arkadaslar aöf de okuyanlar bire birr ders görmüyorlarmii böyle kitaplar vee televizyonlardanmii çalısılıyor anlamadımm. neyin ne oldugunu bilmiyorumm bi acıklasanız ders fln görünmüyor galibaaa hocalar fln.

şehirdeki üniversitelerde bazı dersler gösterilebiliyor.bunu en yakın şehrindeki açıköğretim bürolarına giderek veya telefonla öğrenebilirsiniz. tüm dersler gösterilmiyor...kitaplardan, internetten ve tv den faydalanabilirsin. ama anadolu üniversitesinin verdiği kitaplar(mavi büyük olanlar) çok fazla ayrıntıya giriyor.en iyisi kaynak kitap almak. eski kitap satan yerlerden temin edebilirsin. başarılar..

bol soru,bol geçmiş yıl sorusu çalışın...
AÖF verdiği kitaba çalışın...üniteleri ayırın her gün 1 ünite güzelce çalışın.
yüzde yüz geçersiniz ama AÖF sıkı çalşma gerektiriyor kendi hocanız kendiniz oluyorsunuz.
inanın disiplinli olursanız,dershaneye gitmek isteyen biride matematik ve muhasebe için gidebilir ilk sene.ondan sonra disiplinli olarak evde kendi çalışıp sınıfta kalmadan rahatlıkla geçer...süprizzzzzsengözlerimebaksanab

ben dershaneye gidiyorum evde çalışmak zor gelior bana..heleki bölümüm hukuk aynı sorular çıkmıyor hers sene değişiyor..bol soru çözüyorum intten geçmiş yıl sorularını yardımcı kitapta var kalmadan geçebiliyorum

Merhaba. Bende açıköğretim iktisat 3. sınıfım. Hem ders kitaplarından hem de murat yayınlarından çalışıyorum. Ve yine Murat Yayınları'nın her ders için 550 soruluk test kitabını aldım. Çalışmalar bitince bu kitaptan soruları çözeceğim. İnşallah yararı olur. Herkese başarılar.

e buket cim... sen kazanamazsan biz mi kazanalaım yani kaydirigubbakcemile3 maşallah herşeye bakıyosun..ders kitapları hiç bi işe yaramıyo..ben açmadım bile.. murat yayınlar konu anlatımlı bide test kitabına çalıştın mı geçmen garanti..başarılar hepimize mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…