Anadolu Üniversitesi Sınavlarına Nasıl Hazırlanırız?

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
158
Anadolu Üniversitesi (diğer adıyla açıköğretim ); İşletme Fakültesi ; 4. sınıf Öğrencisiyim. Yupppiiiiiii . Çünkü geçtim..... Dilerim tüm arkadaşlarımda isteklerine kavuşup sınıflarını geçer ve okullarını bitirirler. Hiçbirşey için geç değildir... şutarafagitti Yaşı asla düşünmeyin bence okumayı seviyorsanız girin bir üniversiteye ve okuyun. İllaki bir işe girmek zorundada değilsek yinede okumaktan ve diploma almaktan zarar gelmez. Size birşey diyeceğim doktorlar diyorlarki; yaşlanmak istemiyorsanız beyninizi hep öğrenmeye adayın o zaman yaşlanmazsınız. En çabuk yaşlanan organımız beyinmiş çünkü onu zinde tutmakta bizim elimizde onu iyi beslemeliyiz (yani beynimizin besinide BİLGİDİR)... a.s
Evvett gelelim bu açtığım sayfada sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum hem sizden gelen fikirleri hemde öğrendiğim bilgileri burada sizlerle paylaşmak ve sonucundada diplomalarımızı almaya doğru adımlarımızı burada atmak istiyorum. Sınavlara nasıl hazırlanılmalı? :uhm: Neler yapmalıyız ? İpuçları vs bildiklerimizi paylaştığımız bir alan olarak bu sayfayı kullanalım diyorum. Anadolu Üniversitesinde okuyan veya farklı okullarda da okuyup bu konuda bize yardımcı olacak tüm arkadaşları paylaşıma davet ediyorum... :1hug:
Bilgi alışverişine buyrun........

kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
bende dumlupınar üniversitesi muhasebe mezunuyum
2007 de aöf işletme 3.sınıfa dgs geçiş yaptım
şimdi 4.sınıfa geçtim süprizzzzz
benim çalışma yöntemim
aöf nin verdiği kitaplara çalışmak
ve murat yayınlarının test kitaplarını çözmekti
işime çok yaradı...
zaten okuldaki bilgilerimde olunca ben pek zorlanmadım...
ama gerçekten bol bol soru çözün arkdaşlar bu çok önemli...

Arkadaşlar sınavlar için hazırlıklara başladınız mı? Ayrıca ders çalışırken öncelikle okulun verdiği ders kitaplarındanmı faydalanıyorsunuz?????
:uhm:

bak ben sene aöf den ikinci üniversiteyi bitirdim iki senelikti, gerçi mesleğimle ilgili bi üniversiteydi ama ilk mezunlarındanım,arkadaşlarımdan bitiremeyenler çoğunlukta,taktiğim özelliklede çalışmaya çok vaktin yoksa zor dersleri çalış önce,özellikle ilk sınavları sakın ihmal etme, zorları başar ve büte bırakma, çünkü yaz mevsimine denk geldiği için bütlere fazla çalışılamıyor,bütlerde kolay dersler daha sorunsuz veriliyor,üstüne düşmeye fazla gerek kalmıyor

2 arkadaşım açıköğretimden mezun oldular ve diplomalarını aldılar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2 ortak düşünceleri açıköğretimin kendi kitaplarının çok fazla ayrıntıyla kafa doldurduğu:bbo: ikiside murat yayınlarından çalışmış, internetten geçmiş yılların soruları çıkarmışlar ve ünv kendi kitaplarındaki soruları çözmüşler ve başarılı olmuşlar.bende bu tekniği izleyeceğim..ben hemen kitaplarımı alıp çalışmaya başlıcam vakit var diye rahat kalırsam geç kalırım diye düşünüyorum süprizzzzz Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah bizlerde bitirdiğimiz günleri görürüz..

aynen katılıyorum..

bende hem açıköğretimin verdiği kitaplara çalıştım hemde murat yayınlarından yararlandım. faydalı oldu artık bende 4, sınıfım:teytey::dance:hihoyyyt

amin inşallaha.s

Bazı arkadaşlardanda şöyle duyuyorum, okulun verdiği kitaplarla yardımcı kitaplar arasında bazen farklılıklar oluyor diye...
Bende çelışırken aklım kalıyor ya kitaptakinden eksiklik varsa diye endişeleniyorum...
:1rolleyes:

İnşallah canım. Bu kadar emek sarf ediliyor maddi manevi bunun
karşılığınıda alırız inşallah...
Dilerim tüm arkadaşlarım ve ben diplomalarımızı alırız bu yıl 4 sınıfa geçtim. Ha gayret diyorum ...

4.sınıf dersleri nasıl bilgisi olanlar bizi bilgilendirebilirlermi?
Bir arkadaşım demişti sözelmiş, doğrumu bu???
Ayrıca örgün öğretim varmı? (yani üniversitede dersler mevcutmu hafta sonları?)

:uhm:

Bende açıköğretim 4. sınıfa geçtim ama tek dersim kaldı türk vergi sistemi yeni kayıtlar ne zaman arkadaşlar harcı ne zaman yatıracağız_?

Bende açıköğretim 4. sınıfa geçtim ama tek dersim kaldı türk vergi sistemi yeni kayıtlar ne zaman arkadaşlar harcı ne zaman yatıracağız_?

27 Ekim Pazartesi başlıyacakmış kayıtlar...
21 Kasım Cuma gününe kadar

Kizlar bende bu sene açiköğretim işletmeyi kazandim
murrat yayinlarinin kiteplarini aldimm
bebekte var nasil çalişacaksam inş. Geçebilirim
İnşallah geçersin. Sana tavsiyem derslere zamanında çalış yoksa yumurta kapıya gelince çalışınca olmuyor. Benim oğlumda küçükken çalışamıyordum bir bakıyordum sınav günü gelmiş çatmışşş...

:1hug:

Arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayıp kayıt olursanız ; derslere buradanda hazırlanabilirsiniz... Ben bir derse buradan çalıştım deneme amaçlı ve beğendim sizlerede tavsiye ederim.... şakkıdı

http://yunusemre.anadolu.edu.tr

Hadiyin ders çalışmaya...
Buradan ayrıca ne derslerine çalışıp durumumuzuda paylaşalımki ; ders çalışmada teşvik oluşur bariii....:jeyyar:

yardımcı kitaplarını çalışarak içim rahat etmiyor demişsin, aynı bende öyleydim ama her ders için değil korktuğum derslerde önce muratmarka yardımcımı çalşıır sonra o konunun özetini ders kitabından okurdum hani ders kitabında konu sonu özetleri var ya bide ders kitabındaki soruları çöz, ama zor dersler için diyorum, kolaylarda hiç uğraşma yardımcı yeterde artar,başarılar canım

Teşekkürler canım... Deneyeceğim bu yıl...

BEN BANKACILIK BÖLÜMÜ 2. SINIFA GEÇTİM.kaydirigubbakcemile2
YARDIMCI KİTABIN YÜZÜNE BAKTIM O KADAR
MURAT AÇIKÖĞRETİMİN YAYINLARINA ÇALIŞTIM
KURSADA GİTTİM TABİİ
ÇÜNKÜ MUHASEBE HİÇ BİLMİYORDUM.
BAKALIM BU SENE NE EDECUK
HADİ HAYIRLISI
:enbuyukkk:

ben aöf bürolarından öğrendim 24 kasım-22 Aralık dediler cnmm sen nerden baktın

Netteki AÖF sayfasından bakmıştım fakat yanlış konuyla alakalı bakmışım kusura bakmayın arkadaşlar. Sizler yazınca inceledim haklısınız... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…