bende dumlupınar üniversitesi muhasebe mezunuyum
2007 de aöf işletme 3.sınıfa dgs geçiş yaptım
şimdi 4.sınıfa geçtim süprizzzzz
benim çalışma yöntemim
aöf nin verdiği kitaplara çalışmak
ve murat yayınlarının test kitaplarını çözmekti
işime çok yaradı...
zaten okuldaki bilgilerimde olunca ben pek zorlanmadım...
ama gerçekten bol bol soru çözün arkdaşlar bu çok önemli...
2 arkadaşım açıköğretimden mezun oldular ve diplomalarını aldılar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2 ortak düşünceleri açıköğretimin kendi kitaplarının çok fazla ayrıntıyla kafa doldurduğu:bbo: ikiside murat yayınlarından çalışmış, internetten geçmiş yılların soruları çıkarmışlar ve ünv kendi kitaplarındaki soruları çözmüşler ve başarılı olmuşlar.bende bu tekniği izleyeceğim..ben hemen kitaplarımı alıp çalışmaya başlıcam vakit var diye rahat kalırsam geç kalırım diye düşünüyorum süprizzzzz Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah bizlerde bitirdiğimiz günleri görürüz..
2 arkadaşım açıköğretimden mezun oldular ve diplomalarını aldılar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2 ortak düşünceleri açıköğretimin kendi kitaplarının çok fazla ayrıntıyla kafa doldurduğu:bbo: ikiside murat yayınlarından çalışmış, internetten geçmiş yılların soruları çıkarmışlar ve ünv kendi kitaplarındaki soruları çözmüşler ve başarılı olmuşlar.bende bu tekniği izleyeceğim..ben hemen kitaplarımı alıp çalışmaya başlıcam vakit var diye rahat kalırsam geç kalırım diye düşünüyorum süprizzzzz Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşallah bizlerde bitirdiğimiz günleri görürüz..
Bende açıköğretim 4. sınıfa geçtim ama tek dersim kaldı türk vergi sistemi yeni kayıtlar ne zaman arkadaşlar harcı ne zaman yatıracağız_?
İnşallah geçersin. Sana tavsiyem derslere zamanında çalış yoksa yumurta kapıya gelince çalışınca olmuyor. Benim oğlumda küçükken çalışamıyordum bir bakıyordum sınav günü gelmiş çatmışşş...Kizlar bende bu sene açiköğretim işletmeyi kazandim
murrat yayinlarinin kiteplarini aldimm
bebekte var nasil çalişacaksam inş. Geçebilirim
yardımcı kitaplarını çalışarak içim rahat etmiyor demişsin, aynı bende öyleydim ama her ders için değil korktuğum derslerde önce muratmarka yardımcımı çalşıır sonra o konunun özetini ders kitabından okurdum hani ders kitabında konu sonu özetleri var ya bide ders kitabındaki soruları çöz, ama zor dersler için diyorum, kolaylarda hiç uğraşma yardımcı yeterde artar,başarılar canım
27 Ekim Pazartesi başlıyacakmış kayıtlar...
21 Kasım Cuma gününe kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?