- 15 Ağustos 2008
- 2.802
- 15
- 158
Anadolu Üniversitesi (diğer adıyla açıköğretim ); İşletme Fakültesi ; 4. sınıf Öğrencisiyim. Yupppiiiiiii . Çünkü geçtim..... Dilerim tüm arkadaşlarımda isteklerine kavuşup sınıflarını geçer ve okullarını bitirirler. Hiçbirşey için geç değildir... şutarafagitti Yaşı asla düşünmeyin bence okumayı seviyorsanız girin bir üniversiteye ve okuyun. İllaki bir işe girmek zorundada değilsek yinede okumaktan ve diploma almaktan zarar gelmez. Size birşey diyeceğim doktorlar diyorlarki; yaşlanmak istemiyorsanız beyninizi hep öğrenmeye adayın o zaman yaşlanmazsınız. En çabuk yaşlanan organımız beyinmiş çünkü onu zinde tutmakta bizim elimizde onu iyi beslemeliyiz (yani beynimizin besinide BİLGİDİR)... a.s
Evvett gelelim bu açtığım sayfada sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum hem sizden gelen fikirleri hemde öğrendiğim bilgileri burada sizlerle paylaşmak ve sonucundada diplomalarımızı almaya doğru adımlarımızı burada atmak istiyorum. Sınavlara nasıl hazırlanılmalı? :uhm: Neler yapmalıyız ? İpuçları vs bildiklerimizi paylaştığımız bir alan olarak bu sayfayı kullanalım diyorum. Anadolu Üniversitesinde okuyan veya farklı okullarda da okuyup bu konuda bize yardımcı olacak tüm arkadaşları paylaşıma davet ediyorum... :1hug:
Bilgi alışverişine buyrun........
kaydirigubbakcemile5
Evvett gelelim bu açtığım sayfada sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum hem sizden gelen fikirleri hemde öğrendiğim bilgileri burada sizlerle paylaşmak ve sonucundada diplomalarımızı almaya doğru adımlarımızı burada atmak istiyorum. Sınavlara nasıl hazırlanılmalı? :uhm: Neler yapmalıyız ? İpuçları vs bildiklerimizi paylaştığımız bir alan olarak bu sayfayı kullanalım diyorum. Anadolu Üniversitesinde okuyan veya farklı okullarda da okuyup bu konuda bize yardımcı olacak tüm arkadaşları paylaşıma davet ediyorum... :1hug:
Bilgi alışverişine buyrun........
kaydirigubbakcemile5
Son düzenleme: