- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
-
- Konu Sahibi CuriousCat
canım 7 ekimden sonra açılacakmış sistem, bütün kayıtlar ve kayıt yenilemeler tamamlandıktan sonraBidebulca hangi programı indirdin resmini ekrandan çeker atar mısın?
Çok teşekkürler. . Yaa sinirlerim bozuldu. Acaba olmadı mı demekten. . Gerçi şifremi değiştirmeyi başardım ama..canım 7 ekimden sonra açılacakmış sistem, bütün kayıtlar ve kayıt yenilemeler tamamlandıktan sonra
biliyorum o hissi, az uğraşmadık bu sene bizim şansımızaÇok teşekkürler. . Yaa sinirlerim bozuldu. Acaba olmadı mı demekten. . Gerçi şifremi değiştirmeyi başardım ama..
puan olarak 35 diye duydum, ama çan eğrisi falan yapılıyormuş o zaman nasıl oluyor bilmiyorum hiç. Eğer 35 ise 20 sorudan 7 tane yeterli oluyor geçmeye.Bu arada her dersten kaç soru yaparsak dersten geçmiş oluruz? Bu harfle puanlama sistemini hiç bilmiyorum.
Çan eğrisi Atatürk te diil mi? Ay 7 soruysa süper ya.. oğlum pazartesi okula başlıcak.. bende o gün başlıcam ders çalışmaya. Bide bebeğim var 2 aylık.puan olarak 35 diye duydum, ama çan eğrisi falan yapılıyormuş o zaman nasıl oluyor bilmiyorum hiç. Eğer 35 ise 20 sorudan 7 tane yeterli oluyor geçmeye.
Allah bağışlasınÇan eğrisi Atatürk te diil mi? Ay 7 soruysa süper ya.. oğlum pazartesi okula başlıcak.. bende o gün başlıcam ders çalışmaya. Bide bebeğim var 2 aylık.
puan olarak 35 diye duydum, ama çan eğrisi falan yapılıyormuş o zaman nasıl oluyor bilmiyorum hiç. Eğer 35 ise 20 sorudan 7 tane yeterli oluyor geçmeye.
Çan eğrisi Atatürk te diil mi? Ay 7 soruysa süper ya.. oğlum pazartesi okula başlıcak.. bende o gün başlıcam ders çalışmaya. Bide bebeğim var 2 aylık.
Aa ben çan eğrisi olduğunu hiç bilmiyordum. Şaşırdım.. bu arada nerelerdesinÇan eğrisi anadolu üniversitesinde de var.Geçme notu 35 değil 35 çan eğrisi alt sınır eskiden 25 ti 35 yaptılar 35 ve üzeri olanlar çan eğrisine dahil olur ama 35 le geçilecek diye birşey yok.Diğer ögrencilere bağlı dersin ortalaması düşük olursa 35 ilede geçilir yüksek olursa 50 ilede kalınır.
UYGUlamalardan anadolu üniversitesi yaz 1.sırada çıkan.
Harf notlarını şimdiden düşünme vize sonuçları açıklandıktan sonra belli olacak.Ama şöyle söyliyeyim ff notu kalır istersen okul birincisi ol fark etmez.CC üstü notlar geçer.DD.Dc.CD bunlarda ortalamana bağlı eğer ortalaman 2 ve üzeri olursa dd dc ve cd geçersin ff hariç ama ortalaman 2 ve altı olursa 1.99 bile olsa kalırsın cc altı notlardan.bulca çok teşekkürler. . Hakkını Helal et.. son bi sorum var sonra senin yakanı bırakıcam.. Bu harf şeklindeki puanlama nasıl oluyor? Hangi harfler geçerli? Hangi puanlarda kalıyorsun? Bide diyelim ki bi dersten kaldık nolcak? Ortalama kurtarsa bile o dersi almamız şart mı?
Harf notlarını şimdiden düşünme vize sonuçları açıklandıktan sonra belli olacak.Ama şöyle söyliyeyim ff notu kalır istersen okul birincisi ol fark etmez.CC üstü notlar geçer.DD.Dc.CD bunlarda ortalamana bağlı eğer ortalaman 2 ve üzeri olursa dd dc ve cd geçersin ff hariç ama ortalaman 2 ve altı olursa 1.99 bile olsa kalırsın cc altı notlardan.
Kitaplarında kaç ünite var hepsinde 8 varsa 4 olur vize eğer 10-11 varsa 5 ve 6 arasında değişir.Kasımda olacak anadolu üni açıköğretim Fakültesi sınavında bütün kitaptan mı soru çıkacak yoksa 4. Ünite dahil yarısına kadar mı?
Aa gerçekten mi? Ortalama 8 üni var. O zaman yarısını çalışim yarısını sınavdan sonra.. ben sandımki sınavdan sonra bi paket kitap daha verecekler..Kitaplarında kaç ünite var hepsinde 8 varsa 4 olur vize eğer 10-11 varsa 5 ve 6 arasında değişir.
.Rica ederim araştırdım ben de hep seneye siz de daha iyi ögrenirsiniz sistemi biraz karışık sistem ama aslında basit.Kitap 2.dönem verecekler finalde tüm kitaptan sorumlusunuz.2.sınıfa geçinceye kadar kitaplarınızı atmayın yada başkasına vermeyin eğer dersten yada derslerden kalırsanız seneye o dersi tekrar alacaksınız 1.sınıf kitaplarını vermezler başka elinizde olduğu için.Aa gerçekten mi? Ortalama 8 üni var. O zaman yarısını çalışim yarısını sınavdan sonra.. ben sandımki sınavdan sonra bi paket kitap daha verecekler..
İnanın size çok dua ediyorum.. bilgili olmanızın yanı sıra üşenmeden herkese yardım ediyosunuzbu arada bu konularda nasıl böyle bilgi sahibisiniz?