- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
-
- Konu Sahibi CuriousCat
Her zaman olduğu gibi bir işimi daha problemsiz atlatamamanın haklı gururunu yaşamaktayım. Perşembe sabahı Ön kayıt işlemlerimi yapıp belgelerimi aldıktan sonra bankaya gidip harcımı yatırdım fişimide dosyama ekleyip (2008 mezunu olduğumdan mebsis kaydım yok ve diplomanın aslını ve fotokopisini götürmem gerekti) doğruca büroya gittim. İlk gittiğimde sistemin çöktüğünü o an için işlem yapılmadığını istersek bekleyebileceğimizi söylediler, 1 saatlik yol gidince haliyle bekledim. Ara sıra kayıt alabildiler ama belirli aralıklarla yine sorun oldu, yaklaşık 2 saat bekledikten sonra kayıt işlemine başladılar tam bitti derken şifre alamadım çünkü sistemde kayıtlı görünmüyordum ?! yaklaşık 2 saat daha bekledim aralıklarla kontrol ettiler, farklı pclerde denendi vs ama yok olmuyor olmuyor.. Bu süreçte benim gibi sorun yaşayan en az 20-25 kişi daha vardı, ertesi gün tekrar gelin dediler. Neyse bugün gittik, sonuç mu ? aynı.. Bürodaki memur Eskişehir kaynaklı bir problem olduğunu, bir şekilde halledileceğini söyledi, perşembe tekrar çağırdı.. Sonuç olarak benzer problemle karşılaşan var mı ? Ne olcaz ki biz
ps. Üniversiteye mail yazdım ve büro görevlimle tekrar konuştum, büroda kaydımın onaylandığını bir şekilde tamamlanacağını dert etmememi söyledi ama gelde rahat et
Şifreni denedin mi balım ? Sisteme girebiliyor musun ? Ayrıca hayırlı olsunBende gectigimiz hafta evraklarimi topladim hafta sonu harc parasini yatirdim.
Bugun buroya gittim, senin basina gelen benim basima gelebilir korkusu sarmisti benide..
Sirf o yuzden sabahin korunde gittin bugun.
Islerimi hallettim, bosuna toplamisim onca evragi. Sisteme yansimis zaten bilgilerim..
Sifremi aldim kitaplarimida aldim bugun..
Bir kiz vardi eksik evraklarla gelmis..
Hani su internet basvuru belgelerinin arkasinda sorgulama kagidi var ya, iste o kagidi cikartmamis kiz..
Memur sisteme girelim dokuman alalim dedi..
Alamadilar, sistem hata veriyordu..
Ama kayit islemlerinde bir sorun yoktu buradaki subede..
Bu basvuru surelerini biraz daha uzun tutabilirlerdi bence..
Insallah kisa surede halledilir
Siftemi denedim sisteme girmiyor siteden kaynakli degisik degisik yazilar cikiyor hata veriyorŞifreni denedin mi balım ? Sisteme girebiliyor musun ? Ayrıca hayırlı olsun
Şimdiye düzeltmeleri lazımdı bu hafta bitmeden yaparlar herhalde, bende çarşamba gidicem tekrar olsun artık sinir oldumSiftemi denedim sisteme girmiyor siteden kaynakli degisik degisik yazilar cikiyor hata veriyorsagolasin canim benimm..
Bu sisteme girisi ne zaman gerceklestircez tam olarak.
Sifreleri aldik ama bu seferde site hata veriyo
Her sene boyle sorun oluyor mu ya kayitlarda
Duzeldigi vakit yogunluktan yine kitlenmesin deŞimdiye düzeltmeleri lazımdı bu hafta bitmeden yaparlar herhalde, bende çarşamba gidicem tekrar olsun artık sinir oldum
Şifre değiştirmeyi denedin mi zaten verilen şifreyi değiştireceksin hiç mi açılmıyor.Siftemi denedim sisteme girmiyor siteden kaynakli degisik degisik yazilar cikiyor hata veriyorsagolasin canim benimm..
Bu sisteme girisi ne zaman gerceklestircez tam olarak.
Sifreleri aldik ama bu seferde site hata veriyo
Her sene boyle sorun oluyor mu ya kayitlarda
Hic girilmiyor bulcacimŞifre değiştirmeyi denedin mi zaten verilen şifreyi değiştireceksin hiç mi açılmıyor.
Hic girilmiyor bulcacimŞifre değiştirmeyi denedin mi zaten verilen şifreyi değiştireceksin hiç mi açılmıyor.
Tatlim ben bana kagitla verileb sifre ile giris yaptigimda
Dene istersen, değiştirip yinede aynı hatayı alanda olmuş, ne halt ettilerse sisteme kimse bir şey yapamıyorTatlim ben bana kagitla verileb sifre ile giris yaptigimda
Bu hata ile karsilasiyorum.
Aof nin facedeki sayfasinda da yazmislar
Bak su cikiyor
Sisteme bir kere bile girmedim
Sifre degisikligi mi yapmam lazim
O zaman mi girecegim ?
Eki Görüntüle 1878750
Bence sistemden kaynakli bir problem biraz daha bekleyeyim bakalim yarin benee arayacagimDene istersen, değiştirip yinede aynı hatayı alanda olmuş, ne halt ettilerse sisteme kimse bir şey yapamıyor
Bence sistemden kaynakli bir problem biraz daha bekleyeyim bakalim yarin benee arayacagim
Buroya gideceksen bu konuyuda sorar misin canim unutmazsan eger
Cok tesekkur ederim seninde islerin rast gider insallah. Iyi haberlerinizi bekliyorumtabikide sorarım unutmam merak etme :)
Rica ederim, hepimizin inşallah, sınavdı, tercihdi derken kayıt stresi hepsini solladı.Cok tesekkur ederim seninde islerin rast gider insallah. Iyi haberlerinizi bekliyorum
Curiohs ben kendime bir program hazirladim
Eylul ayini full ders calisarak gecirmek istiyorum. Sinav zamani son haftalara birakmak istemiyorum bi genel tekrar yapmam yetsin istiyorum insallah programa uyarim
1 eylulde basliyorum.
Cumartesi pazar izin verdim kendime.
Matematik ve ingilizce calismayacagim cunku bilgim var diger ana dersleri programa ekledim uniteler seklinde..
Sizler nasil calisacaksiniz ?
Calisma yontemleriniz neler veya nasil calistiniz ?
konulari halledeyim bende bakicam soru bankalarina =) evet verdigin link faydali olur sinavlara girmeden once girer denerim kendimi ama daha onceden bakmisligimda var o sorulara calismadanda yapilabiliyor gibi bir kac dersin sorulari haric :)Rica ederim, hepimizin inşallah, sınavdı, tercihdi derken kayıt stresi hepsini solladı.
Bende son haftalara bırakma taraftarı değilim, aynı zamanda biraz sıkılganda olduğumdan dönüşümlü çalışırım herhalde, 1 ünite bitirip sıradaki derse geçerim, hepsi bitince soru çözerim, sonra hatalarıma göre kötü olduğum bölümleri tekrar incelerim. Kitapları bir alsam başlıcam bende hemen hergün biraz çalışsam son günlere yığılma olmaz rahat ederim. Kaynak olarak sana daha önce gönderdiğim bir link vardı çıkmış sorular, birde murat yayınlarının soru bankasını alıcam bulursam
İyi yapmışsın bakalım cevap gelecekmiş, ben cuma atmıştım hala geri dönüş yokkonulari halledeyim bende bakicam soru bankalarina =) evet verdigin link faydali olur sinavlara girmeden once girer denerim kendimi ama daha onceden bakmisligimda var o sorulara calismadanda yapilabiliyor gibi bir kac dersin sorulari haric :)
Az once aof sitesine mail yolladim.
Bu hatadan dolayi
Tc no yazip ve ekran goruntusu alip mail atin demisler bende attim..
sizin bolum neİyi yapmışsın bakalım cevap gelecekmiş, ben cuma atmıştım hala geri dönüş yok