Anadolu Üniversitesi Kayıt Sorunsalı..

evet lisans, teşekkür ederim. Neden kararsız kaldınız acaba ?
yanı iş odaklı bakınca
getırısı olur mu olmazz mı yoksa baska bolum mu secmelıyımm gibi gibi dusunuyorum
cunku hem emek hem masraf yapılacak
cok kararsız kaldım :)

sizce napsam kııı

bulca ve CuriousCat in basini sisirdim zaten kayit olana kadar
En son bulcaya 2 numarali odeme secenegindeki parayida yatirayim mi diye soruyordum
Sagolsunlar yardimci oldular =) iyi ki varlar ♡

yanı iş odaklı bakınca
getırısı olur mu olmazz mı yoksa baska bolum mu secmelıyımm gibi gibi dusunuyorum
cunku hem emek hem masraf yapılacak
cok kararsız kaldım :)

sizce napsam kııı
Aslında birazda yaşadığın yere bağlı, özellikle bulunduğun şehirde havaalanı varsa bu bir artı, ayrıca acentede çalışabilir ve ya kurabilirsin bile ileride. En önemlisi bu bölümü bitirdiğinde yapacağın işten zevk alacakmısın ? Eğer cevabın evetse düşünme bile

Yeni bir bölüm galiba ileride artısı olabilir ygs ile mi yerleştiniz.

tşk eerim guzelım
artık bı karar verıp harekete koyulmak lazım vakıt daraldı :) hepımız ıcın hayırlısı olsunn

Ben bu konuyu Nasıl görmedim? Bana da yer ayırın en önlerden

Cevap atacaklarini sanmiyorum :) arayin sorun mesaj atin diyorlar hep..
Bence bu sistem son gun acilacak

Soyle butun sorunlarin cevaplarini alabilcegimiz bir yer olsada yol gosterseler bize

Az önce kardeşimin kayıtını yaptırdık ben de gittim sadece internetten çıkan resimli belgeyi aldılar gerisini almadılar sistemde gözüküyormuş diğerleri ,kitaplarını aldık şifreside telefona geldi.

Hayirli olsun bulcacim.
Bende onca foto cektir belge cikart falan bosuna ugrasmisim bendende sadece internet basvuru belgemi aldilar gerisiyle eve dondum resmime baka baka..
Tipsiiiiizzzz nursuzzzzzzzz dedim kendime hahahaa

Hayirli olsun bulcacim.
Bende onca foto cektir belge cikart falan bosuna ugrasmisim bendende sadece internet basvuru belgemi aldilar gerisiyle eve dondum resmime baka baka..
Tipsiiiiizzzz nursuzzzzzzzz dedim kendime hahahaa
Teşekkür ederim ben zaten demiştim götürme diye ama ne olur olmaz götüreyim dedi

Peki şifresiyle sisteme giriş yapabiliyor mu ?

Mobil uygulamayı indirdim giriş yaptı isim soy isim çıktı vs normal siteden girilmiyor.
Google play den mi indirdiniz? Ben şifremi değiştirmeyi başardım bi kere giriş yaptım bir daha giremedim eror veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…