neden uyumuyormu benimkide besiginden baska yerde uyumaz bagimlilik oluyo bazi bebeklerdeMerhaba kızlar oğlum çok huzursuz ne denediyse beşik puset salıncak fayda etmedi ayakta sallamaktan yoruldum artık anadizi besik kullanan var mı kalitesiz diyolar kimiside çok işe yardıgını söylüyor
Uyumuyor kolik oldugu için huzursuz herşeydeneden uyumuyormu benimkide besiginden baska yerde uyumaz bagimlilik oluyo bazi bebeklerde
anliyorum kolikse koynunda uyutmayi d3ne b3nim kızım oyleydi bi kac ay gogsume yatirim uyutmak zorunda kalmistimUyumuyor kolik oldugu için huzursuz herşeyde
damla ilac kullanmiyormusunOda fayda etmedi malesef asırı aglıyor
Zinco metsil baxso kullandımanliyorum kolikse koynunda uyutmayi d3ne b3nim kızım oyleydi bi kac ay gogsume yatirim uyutmak zorunda kalmistim
nurse harveys colix kullandım o dediklerinden biri kabız yapiyo zinco.metsilde sancı için bi işe yaramaz gaz parçalayıcı önleyici damla yada şurup kullanmalisin biz bunula atlattik kolik krizleriniZinco metsil baxso kullandım
Surup olarak bide trıbudat kullanıyorum hem aglamları devam ediyo hemde gün içerisinde zorla uyuyolaenurse harveys colix kullandım o dediklerinden biri kabız yapiyo zinco.metsilde sancı için bi işe yaramaz gaz parçalayıcı önleyici damla yada şurup kullanmalisin biz bunula atlattik kolik krizlerini
Uyumuyorki zorla uyutuyorum gözleri kıpkırmızı oluyor zorla uykuya dalıyorAyina göre kaç saat uyanık kaldiktn sonra uyuyack bunları biliyor msnz? Belki uykuzlktn aglyrdur ben o kadar okumama rağmen geç ogrendm o uyku olayını
kac aylikUyumuyorki zorla uyutuyorum gözleri kıpkırmızı oluyor zorla uykuya dalıyor
3 aylıkkac aylik
küçükmüş daha canim gündüz 4.5 saat uyku yeter ona aslinda bu aydan sonra kolik samcilari azalmaya baslayacaktir3 aylık
Sanırım siz de bilmyrsnz. Örnek vereyim mesela şuan oğlum 13 aylık sabah uyandiktn 3 saat sonra 1. Uykuya yatyrm uyandıktan sonra yine saat tutup 3 saat sonra 2. Uyku ve uyandktn sonra üzerinden 4 saat geçince gece uykusu oluyot.Uyumuyorki zorla uyutuyorum gözleri kıpkırmızı oluyor zorla uykuya dalıyor
İnşsllah umudum 3 aydı bişe farketmediküçükmüş daha canim gündüz 4.5 saat uyku yeter ona aslinda bu aydan sonra kolik samcilari azalmaya baslayacaktir
İnternetten baktım pek anlamadımSanırım siz de bilmyrsnz. Örnek vereyim mesela şuan oğlum 13 aylık sabah uyandiktn 3 saat sonra 1. Uykuya yatyrm uyandıktan sonra yine saat tutup 3 saat sonra 2. Uyku ve uyandktn sonra üzerinden 4 saat geçince gece uykusu oluyot.
Biz saatlere uymadgmz icin aşırı yorgunlktn uyumuyorlar. Siz de ayina gore kaç saat uyanık kalac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?