Anacuğummm bunlarda benimkler :)

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Çatal- bıçak takımım (kızlar benimkiler 20 senelik takım babam ben küçükken almışboshayallersmile) ama hala çok güzelleropuyorumnanaktan
[/URL][/IMG]
Tencere takımlarım(bide bunun çelik olan seti var)

Kızlar bornoz takımım ve yatak örtüm taç tan bayılıyorum bunlara opuyorumnanaktan

Kızlar günlük kullanmalık babamın bana 20 sene önce aldığı yemek takımını ayırdım yukarıdaki takımıda misafir için ayırdım..
Buda mutfak takımım;

Kızlar resimlerini bulamadıklarım da var;fisfisfis

arçelik kettle
el süpürgesi fakir
beko elektrikli süpürge
bıçak takımı + kesme tahtası
baharatlık seti
çay -şeker - kahve saklama kabı 3 boy
borcam takımları
mutfak havluları
banyo havluları
banyo paspas takımı
yorgan 2 adet elyaf
klasik saten işlemeli pamuk yorgan
2 adet battaniye
nevresim takımları
çaydanlık takımı
tost makinası

ay kızlar aklıma gelenler şimdilik bunlar listemde 60 parça daha alınacak eşya var bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileAllah yardımcımız olsunboshayallersmile

Hepsi de çok güzelmiş ama yatak örtüsü ayrı bi güzel. Mutlulukla kullanın.kaydirigubbakcemile2

Ama benim anlamadığım 20 yıllık çatal bıçak takımının resmini nasıl bulabildin, çok aradın mı? Eğer netten bulduysan, cidden tebrikler arkadaşım kaydirigubbakcemile5

Buldum canım markasına baktım ordan internette araştırayım dedim aynısını görünce bende şaşırdım tek fark benim bavulun içi kırmızı saten kaplı kaydirigubbakcemile3

Gerçekten de yatak örtün süper..hepsi güzel ya..

ıyi günlerde kullan..

Yatak örtüsünün fiyatı nedir..Ben ev dekorasyon ve ev tekstil ürünlerine çok düşünüm de :)

Gerçekten de yatak örtün süper..hepsi güzel ya..

İyi günlerde kullan..

Yatak örtüsünün fiyatı nedir..Ben ev dekorasyon ve ev tekstil ürünlerine çok düşünüm de :)

Sağol tatlım.. yatak örtüsünü ben alalı uzun zaman oldu canım ama taç ın online alışveriş sitesinden bakabilirsin ekru yatak örtüsü diye geçiyor 100 tl civarıydı sanırım bilmiyorumkismile

hepsi çok güzel canım güle güle kullan
gereklilerin çoğu bitmiş
gerisini de alırsın yavaş yavaş

huzurlu günlerde kullan inşallahh
buarada yatak örtüsü gerçekten çok güzelmişşş

yatak odana bahar havası vermişsin uçuşan kelebeklerinle...yatak örtünü çok kıskandım ben de taç tan almıştım ama seninki kadar güzel değil klava: güle güle kullan tatlım..

Duygu.C, qOnca, vuslat_umay, tbsf, uğurbocuğum, Levrek hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimmm canım güzel dilekleriniz hepimizin adına inş. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…