- 17 Haziran 2020
- 7
- 0
- 38
- Konu Sahibi MayaToprak
65 yaşındaki annemin ANA TESTİ +++ Pozitif çıktı...Ana testi pozitif hakkında bilgi sahibi olan hanımlar sorularım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba...Kasım ayından beri geçmeyen öksürük şikayeti ile göğüs hastalıklarına gittik ve Ana testimiz 3arti şeklinde pozitif çıkınca ramotolojiye yönlendirdi annemi...Ağız ve goz kuruluğu,sürekli halsizlik,eklem ağrıları,kuru öksürük,ağız içi yaralar,vajinada ağrı şikayetleri bunlar..Peki arkadaşınız nasıl tedavisi olumlu yönde mi ilerliyorÇok bilgim yok ama lupusla ilişkili olduğunu biliyorum. Yakın arkadaşım lupus. Romatizmal şikayetleri mi vardı
Merhaba...Kasım ayından beri geçmeyen öksürük şikayeti ile göğüs hastalıklarına gittik ve Ana testimiz 3arti şeklinde pozitif çıkınca ramotolojiye yönlendirdi annemi...Ağız ve goz kuruluğu,sürekli halsizlik,eklem ağrıları,kuru öksürük,ağız içi yaralar,vajinada ağrı şikayetleri bunlar..Peki arkadaşınız nasıl tedavisi olumlu yönde mi ilerliyor
İnternetten bakınca resmen psikolojin bitiyor
Bizim de psikoloji gitti sürekli tekrar eden grip mahvediyor annemi bugün yine hastanedeyiz ...Yarın Aydın Adnan Menderes te ramotoloji de randevumuz var Kuşadası'nda oturuyoruz doktorumuza iyi diyorlar inşallah tanı ve tedavi de çok gecikmemisizdir...Annem kendimi bildim bile hasta Son 6 aydır geçmeyen öksürük şikayeti ile ramotolojiye yonlendirildik akciğer duvarlarında kalınlaşma başlangıcı var dendi midede dev mide fıtığı var çok yoruldum ve üzülüyorum bu durumuna Rabbim arkadasiniza da acil şifalar versinTeşhis konana kadar süreç zorlu geçti. Onun da psikolojisi gitmişti. Ama şu an tedavisini oluyor çok iyi. Böbreklerine saldırdı hastalık onun. Böbrek yetmezliği yaşıyor ve daha çok genç. 40 yaşında. Hastalık öncesinde teşhis edilebilseydi böbreklerine zarar vermeden kurtulabilirdi. Hastalığın aktif dönemi zaten 30-40 arası imiş. Teşhisten sonra ekstra bir durum yaşamadı. Anneniz yaşlıdır diye düşünüyorum ona göre. Daha önce hiç şikayeti yok muydu?
İstanbuldaysanız doktoru maslak acıbademde çok memnun. Biraz külfetli ama sık sık gitmediği için dayanıyor. Tetkiklerini yaptırdıysanız iyi bir romatoloji uzmanına gidin sizi rahatlatacaktır diye düşünüyorum.
Bizim de psikoloji gitti sürekli tekrar eden grip mahvediyor annemi bugün yine hastanedeyiz ...Yarın Aydın Adnan Menderes te ramotoloji de randevumuz var Kuşadası'nda oturuyoruz doktorumuza iyi diyorlar inşallah tanı ve tedavi de çok gecikmemisizdir...Annem kendimi bildim bile hasta Son 6 aydır geçmeyen öksürük şikayeti ile ramotolojiye yonlendirildik akciğer duvarlarında kalınlaşma başlangıcı var dendi midede dev mide fıtığı var çok yoruldum ve üzülüyorum bu durumuna Rabbim arkadasiniza da acil şifalar versin