Sohrab La Vita E Bella 🎈 Pro Üye 12 Nisan 2019 24.106 38.295 16 Mart 2021 Konu Sahibi efuulimm #61 efuulimm .!.: Kuzum ANA pozitif çıkınca araştırdılar benim. Şükür lupus negatif cıktı ama bu pozitif Genişletmek için tıkla... Lupus benım de negatıf cıktı, tek basına Bı anlam ifade etmiyor dedı doktor
efuulimm .!.: Kuzum ANA pozitif çıkınca araştırdılar benim. Şükür lupus negatif cıktı ama bu pozitif Genişletmek için tıkla... Lupus benım de negatıf cıktı, tek basına Bı anlam ifade etmiyor dedı doktor
efuulimm Dualarla gel bebeğim Kayıtlı Üye 18 Ocak 2019 1.923 3.382 26 16 Mart 2021 Konu Sahibi efuulimm #62 Sohrab .!.: Lupus benım de negatıf cıktı, tek basına Bı anlam ifade etmiyor dedı doktor Genişletmek için tıkla... Skleroderma büyük ihtimal dediler canım bana gebelik sureciyle bi ilgisi var mı bilmiyorum
Sohrab .!.: Lupus benım de negatıf cıktı, tek basına Bı anlam ifade etmiyor dedı doktor Genişletmek için tıkla... Skleroderma büyük ihtimal dediler canım bana gebelik sureciyle bi ilgisi var mı bilmiyorum