Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğuma az kaldı, haftalardır araştırmama rağmen hala karar veremedim, em ekonomik hem de kullanışlı olmasını istiyorum alacağımız ürünlerin, travel setlerde karar kılacağım sanırım, ancak tecrübeli arkadaşların düşüncelerine ihtiyacım var. Ana kucağı, port bebe, bebek arabası olarak ne tavsiye edersiniz, yardımcı olun lütfen, kafam çok karıştı.
Ben de soruya soruyla yanıt verir gibi olacağım ama tam olarak portbebe dediğiniz şey ne oluyor?
Hani bebek arabalarının beşiğe benzer ayrı bir aparatı var. O mu oluyor?
Ben bayaa sıfırdan anneyim, yani tecrübeyi geçtim, herşeye yeni başlıyorum :) 24 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar da bu konularla hiç ilgilenmedim. Sorunlu bir hamilelik geçirdim ve herşey yolunda gidecek mi emin olmadan, heves edip bakmak da istemedim.
Ama şimdi yeni yeni bebek arabalarına bakmaya başladım. Birkaç beğendiğim model oldu. Onlarla da birlikte genelde normal bebek arabası dışında bir ana kucağı geliyor ve satıcılar da genellikle, doğduğunda bununla taşıyacaksınız, aynı zamanda araba koltuğu gibi kullanacaksınız diyor. O nedenle ben de buna inanmıştım. Şimdi siz portbebe diyince, birşeyleri yanlış mı yapıyorum dedim..