Doğuma Hazırlık ana kucağı mı portbebe mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hayalci

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
377
22
318
tecrubeli anneler hastaneden çıkarken ve daha sonra kulllanmak için ana kucagımı yoksa portbebemi almalıyım?yatak
olarakta park yatak mı yoksa normal yatak mı daha kullanışlı oluyor?

Ana kucağını taşıma amaçlı olarak almanızı tavsiye etmem. Taşımak için en ideali bence portbebe. Ana kucağı çok ağır ve taşıması zor oluyor. Ama arabada da portbebe güvenli değil. Oto koltuğu almak gerekiyor araba için.

Ben oto koltuğunu taşıma amaçlı olarak almıştım, hiç taşıyamadım. Kucağımda veya bebek arabsında taşıdım. Sonra portbebenin daha iyi olduğunu anladım ama tekrar almadım. Ev için ayrıca ana kucağı aldım, rahat ve geniş olanından. Evde kullanışlı oldu. Hala da kullanıyorum.

Arkadaşa tamamen katılıyorum bende hastane çıkışı ya da oraya buraya giderken taşırım diye ana kucağı aldım ama arkadaşımın yenidoğan bebeğini içine koyup taşımaya çalışınca acı gerçekle tanıştım.Kesinlikle taşınmıyor.Allah'tan oto koltuğu özelliği olandan almıştım arabada kullanıcam artık.Eğer araba veya ev için değilde dışarısı için düşünüyorsan kesinlikle portbebe al derim.Ama ana kucağı evde de lazım oluyor onun içinde ev tipi bişey alabilirsin.

yenidoğan bebek için bence en ideal olanı portbebe.ana kucağına çünkü bebekler rahat olarak yatamıyor.ileride oto koltuğu olarak kullanmak için alabilirsin sadece anakucağını.kızım 3 aylık tatile gttk oto koltuğu şeklinde olanı kullandım ama içine yastık fln koymak zorunda kaldım çok derin çünkü içleri.ev tipi ana kucağı almanıda kesinlikle öneririm .

yatak olarak da ben normal yatak aldık ama park yatak da kullanışlı hem hafif hem pratik.

bebeği arabada seyahat ettirebilmek için anakucağı şart. portbebeyi arabaya bağlayamazsın.

doğuma az kaldı, haftalardır araştırmama rağmen hala karar veremedim, em ekonomik hem de kullanışlı olmasını istiyorum alacağımız ürünlerin, travel setlerde karar kılacağım sanırım, ancak tecrübeli arkadaşların düşüncelerine ihtiyacım var. Ana kucağı, port bebe, bebek arabası olarak ne tavsiye edersiniz, yardımcı olun lütfen, kafam çok karıştı.

Ben de soruya soruyla yanıt verir gibi olacağım ama tam olarak portbebe dediğiniz şey ne oluyor?
Hani bebek arabalarının beşiğe benzer ayrı bir aparatı var. O mu oluyor?
Ben bayaa sıfırdan anneyim, yani tecrübeyi geçtim, herşeye yeni başlıyorum :) 24 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar da bu konularla hiç ilgilenmedim. Sorunlu bir hamilelik geçirdim ve herşey yolunda gidecek mi emin olmadan, heves edip bakmak da istemedim.
Ama şimdi yeni yeni bebek arabalarına bakmaya başladım. Birkaç beğendiğim model oldu. Onlarla da birlikte genelde normal bebek arabası dışında bir ana kucağı geliyor ve satıcılar da genellikle, doğduğunda bununla taşıyacaksınız, aynı zamanda araba koltuğu gibi kullanacaksınız diyor. O nedenle ben de buna inanmıştım. Şimdi siz portbebe diyince, birşeyleri yanlış mı yapıyorum dedim..

doğuma az kaldı, haftalardır araştırmama rağmen hala karar veremedim, em ekonomik hem de kullanışlı olmasını istiyorum alacağımız ürünlerin, travel setlerde karar kılacağım sanırım, ancak tecrübeli arkadaşların düşüncelerine ihtiyacım var. Ana kucağı, port bebe, bebek arabası olarak ne tavsiye edersiniz, yardımcı olun lütfen, kafam çok karıştı.

trio setler var onlardan alabilirsin ama onlarda nekadar ekonomik olur senin için bilemem ben wb 1012 wei-b trio set aldım internetten 615tlye 12taksitle aldım bundan daha uygun trio sette bulamadım açıkcası, bi araştır resimlerine bak hosuna giderse aldıgım nette hala kampanya vardı piyasa fiyatı 670 civarında çunku

Ana kucağı İlk ayda bebeğinizi şeklinden dolayı içerisine yatırmakdan çekinebilirsiniz.Alıp daha sonra kullanabilirsiniz.
İmkanınıza göre ikisinide alabilirsiniz...

Ben de soruya soruyla yanıt verir gibi olacağım ama tam olarak portbebe dediğiniz şey ne oluyor?
Hani bebek arabalarının beşiğe benzer ayrı bir aparatı var. O mu oluyor?
Ben bayaa sıfırdan anneyim, yani tecrübeyi geçtim, herşeye yeni başlıyorum :) 24 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar da bu konularla hiç ilgilenmedim. Sorunlu bir hamilelik geçirdim ve herşey yolunda gidecek mi emin olmadan, heves edip bakmak da istemedim.
Ama şimdi yeni yeni bebek arabalarına bakmaya başladım. Birkaç beğendiğim model oldu. Onlarla da birlikte genelde normal bebek arabası dışında bir ana kucağı geliyor ve satıcılar da genellikle, doğduğunda bununla taşıyacaksınız, aynı zamanda araba koltuğu gibi kullanacaksınız diyor. O nedenle ben de buna inanmıştım. Şimdi siz portbebe diyince, birşeyleri yanlış mı yapıyorum dedim..

piyasada çeşit çeşit portbebeler var, en uygun ve pratik olanları bezden yapılmış çantalı setler, çünkü ürün hafif olmalı ki bebeği taşırken zorluk çekmemek gerekir. ben bez olandan aldım ve bebekarabasıyla aldığım anakucağını arabada kullandım gayette memnununm.
moralini yüksek tutmaya çalış buarada sıkıntılı zamanlar hezaman oluyor malesef :(

Back
X