Ana arter transpozisyonu hk.

Sen umutla bilen birisini bekliyorsun biliyorum.
Ben bilmiyorum bu hastalığı. Ama yazmadan yapamadım.
Cok geçmiş olsun canim. RABBIM SAGLIKLA almayi nasip etsin inşallah kucağına

biz de de koroner kameral fistul var, takip ediliyoruz, şu an değerler normal ma diken üstündeyiz

biz de de koroner kameral fistul var, takip ediliyoruz, şu an değerler normal ma diken üstündeyiz
hic korkmayin onlar cok gucluler inanin...

konu sahibi bebeginiz nasil oldu ? umarim iyidir
Merhabalar. 2 bucuk aylik olduk hastanede. 4 gunlukken 5 saatlik koca bir operasyon gecirdi. 32. Gunde bogazi delindi. 43. Gun yogun bakimdan cikti ve insallah bugun taburcu olacagiz. Bogazimizdaki delik ile oksijene bagli gidecegiz ama olsun. Benim yavrum cok guclu ve eminim bunuda atlatacaktir. Sordugunuz icin cok tesekkurler.

cok cok gecmis olsun ..cok guclu bi bebegin var masallah .allah uzun uzun ömur versin ...size ve esinize bagislasin

Allaha guven eminim çok iyi gececek ameliyatı.guzel haerlerini bekliyoruz

araştırmıştım, 3 ameliyat geçirecek yavrunuz değişik yaşlarda,genelde gebeliği sonlandıralım diyorlar bu durumda doktorlar ama iyi yapmışsınız, cesurca

Allah şidasınınvermiştie umarım dazla okuyamadım kusura bakmayın benimde doğumla ilgili endişeleri var mekanından korkuyorum sizin usgde gözüktü mü acaba 39+5 im şimdi ne gelen var ne giden
Canım benim hafif lekelenmem oldu.Dr.Gittim hemen baktı ultrasonda bebek kendini sıkmış pozisyonda hemen ameliyata giriyordun dedi.
Herhangi bir emare yoksa korkma bence.Kanama vs.gibi.
Hayırlı doğumlar şimdiden.42.haftada doğum yapanlar bile var yani.Sakin ol ve şu zamanın tadını çıkar.

Sağolun teşekkür ederim ya gerçekten inşallah :)

Merhaba, sizinle iletişime geçebilir miyiz mümkün olan en kısa sürede lütfen? Büyük arter transpozisyonuyla ilgili yardıma ihtiyacım var. Umarım okursunuz ve dönersiniz

Merhaba, sizinle mümkün olan en kısa sürede büyük arter transpozisyonu ile ilgili acil olarak iletişime geçmek isterim, yardıma ihtiyacım var umarım mesajımı görür ve bana geri dönersiniz.şimdiden cok tesekkürler

Geçmiş olsun öncelikle ,şuan ayni durumda arkadaşım var sıvı alınacak ve doktor larin tek dediği gebeligi sonlandirmak siz ne yaptıniz bebeğiniz iyimi

Merhaba, sizinle iletişime geçebilir miyiz mümkün olan en kısa sürede lütfen? Büyük arter transpozisyonuyla ilgili yardıma ihtiyacım var. Umarım okursunuz ve dönersiniz
Merhabalar benimde bebeğimde kalp damarları ters oluşmuş tga bilgi verebilir misiniz neler yaşadınız bebek nasıl şuan beş aylık hamileyim doğum ve ameliyat İstanbul’da olacak yaşadığım şehirde yapmıyorlar bilgi verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…