- 24 Ağustos 2015
- 470
- 424
- 18
- 41
- Konu Sahibi statistician41
-
Sen umutla bilen birisini bekliyorsun biliyorum.Merhaba arkadaslar. Ilk bebegime 34 haftalik hamileyim. ekim basi insallah yavrumu omerimi dunyaya getirecegim. Ben yavrumu her anne gibi hemen kucagima alamayacagim. Hemen emziremeyecegim ve hatta koklayamayacagim bile.
Yaklasik 4 ay once ayrintili ultrason sirasinda bebegime buyuk arter transpozisyonu teshisi konuldu. Yani kisacasi kalbe giden damarlarimizi cikisi ters. Buda bebgimin ilk nefes alisi ise temiz kanin akcigere kirli kanin ise vucuda gideceginin bir gostergesi.
Gebeligi sonlandirmami isteyen doktorlara inat bebegim icin savas verdim bu zamana kadar. Dogum yaklasti malumunuz. Bebegim dogar dogmaz yogun bakima alinacak ve ilk 1 hafta icinde de kalp ameliyati gecirecek. Bu durumu yasayan, duyan arkadaslarin onerilerine ihtiyacim var.
Simdiden herkese tesekkur ediyorum.
biz de de koroner kameral fistul var, takip ediliyoruz, şu an değerler normal ma diken üstündeyizMerhaba arkadaslar. Ilk bebegime 34 haftalik hamileyim. ekim basi insallah yavrumu omerimi dunyaya getirecegim. Ben yavrumu her anne gibi hemen kucagima alamayacagim. Hemen emziremeyecegim ve hatta koklayamayacagim bile.
Yaklasik 4 ay once ayrintili ultrason sirasinda bebegime buyuk arter transpozisyonu teshisi konuldu. Yani kisacasi kalbe giden damarlarimizi cikisi ters. Buda bebgimin ilk nefes alisi ise temiz kanin akcigere kirli kanin ise vucuda gideceginin bir gostergesi.
Gebeligi sonlandirmami isteyen doktorlara inat bebegim icin savas verdim bu zamana kadar. Dogum yaklasti malumunuz. Bebegim dogar dogmaz yogun bakima alinacak ve ilk 1 hafta icinde de kalp ameliyati gecirecek. Bu durumu yasayan, duyan arkadaslarin onerilerine ihtiyacim var.
sizede cok gecmis olsun allah sifa versinbiz de de koroner kameral fistul var, takip ediliyoruz, şu an değerler normal ma diken üstündeyiz
hic korkmayin onlar cok gucluler inanin...biz de de koroner kameral fistul var, takip ediliyoruz, şu an değerler normal ma diken üstündeyiz
Merhabalar. 2 bucuk aylik olduk hastanede. 4 gunlukken 5 saatlik koca bir operasyon gecirdi. 32. Gunde bogazi delindi. 43. Gun yogun bakimdan cikti ve insallah bugun taburcu olacagiz. Bogazimizdaki delik ile oksijene bagli gidecegiz ama olsun. Benim yavrum cok guclu ve eminim bunuda atlatacaktir. Sordugunuz icin cok tesekkurler.konu sahibi bebeginiz nasil oldu ? umarim iyidir
cok cok gecmis olsun ..cok guclu bi bebegin var masallah .allah uzun uzun ömur versin ...size ve esinize bagislasinhic korkmayin onlar cok gucluler inanin...
Merhabalar. 2 bucuk aylik olduk hastanede. 4 gunlukken 5 saatlik koca bir operasyon gecirdi. 32. Gunde bogazi delindi. 43. Gun yogun bakimdan cikti ve insallah bugun taburcu olacagiz. Bogazimizdaki delik ile oksijene bagli gidecegiz ama olsun. Benim yavrum cok guclu ve eminim bunuda atlatacaktir. Sordugunuz icin cok tesekkurler.
Kaçıncı haftafs doğmuştu acabaÖncelikle hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim.
Bizde de hamilelik süresince hiç sıkıntı yoktu lakin 10 gün erken ve mekonyum aspirasyonu ile doğdu kızım ve 28 gün yoğun bakımdaydı.
Rabbim güç veriyor canım.
39.hafta ya girdiğimizde doğdu canım.Kaçıncı haftafs doğmuştu acaba
Allaha guven eminim çok iyi gececek ameliyatı.guzel haerlerini bekliyoruzMerhaba arkadaslar. Ilk bebegime 34 haftalik hamileyim. ekim basi insallah yavrumu omerimi dunyaya getirecegim. Ben yavrumu her anne gibi hemen kucagima alamayacagim. Hemen emziremeyecegim ve hatta koklayamayacagim bile.
araştırmıştım, 3 ameliyat geçirecek yavrunuz değişik yaşlarda,genelde gebeliği sonlandıralım diyorlar bu durumda doktorlar ama iyi yapmışsınız, cesurcaMerhaba arkadaslar. Ilk bebegime 34 haftalik hamileyim. ekim basi insallah yavrumu omerimi dunyaya getirecegim. Ben yavrumu her anne gibi hemen kucagima alamayacagim. Hemen emziremeyecegim ve hatta koklayamayacagim bile.
Allah şidasınınvermiştie umarım dazla okuyamadım kusura bakmayın benimde doğumla ilgili endişeleri var mekanından korkuyorum sizin usgde gözüktü mü acaba 39+5 im şimdi ne gelen var ne giden39.hafta ya girdiğimizde doğdu canım.
Canım benim hafif lekelenmem oldu.Dr.Gittim hemen baktı ultrasonda bebek kendini sıkmış pozisyonda hemen ameliyata giriyordun dedi.Allah şidasınınvermiştie umarım dazla okuyamadım kusura bakmayın benimde doğumla ilgili endişeleri var mekanından korkuyorum sizin usgde gözüktü mü acaba 39+5 im şimdi ne gelen var ne giden
Sağolun teşekkür ederim ya gerçekten inşallah :)Canım benim hafif lekelenmem oldu.Dr.Gittim hemen baktı ultrasonda bebek kendini sıkmış pozisyonda hemen ameliyata giriyordun dedi.
Herhangi bir emare yoksa korkma bence.Kanama vs.gibi.
Hayırlı doğumlar şimdiden.42.haftada doğum yapanlar bile var yani.Sakin ol ve şu zamanın tadını çıkar.
Sizinde mi bebeginizde ayni sorun mevcutMerhaba, sizinle mümkün olan en kısa sürede büyük arter transpozisyonu ile ilgili acil olarak iletişime geçmek isterim, yardıma ihtiyacım var umarım mesajımı görür ve bana geri dönersiniz.şimdiden cok tesekkürler
Merhaba arkadaslar. Ilk bebegime 34 haftalik hamileyim. ekim basi insallah yavrumu omerimi dunyaya getirecegim. Ben yavrumu her anne gibi hemen kucagima alamayacagim. Hemen emziremeyecegim ve hatta koklayamayacagim bile.
Gebeligi sonlandirmami isteyen doktorlara inat bebegim icin savas verdim bu zamana kadar. Dogum yaklasti malumunuz. Bebegim dogar dogmaz yogun bakima alinacak ve ilk 1 hafta icinde de kalp ameliyati gecirecek. Bu durumu yasayan, duyan arkadaslarin onerilerine ihtiyacim
Geçmiş olsun öncelikle ,şuan ayni durumda arkadaşım var sıvı alınacak ve doktor larin tek dediği gebeligi sonlandirmak siz ne yaptıniz bebeğiniz iyimiMerhaba arkadaslar. Ilk bebegime 34 haftalik hamileyim. ekim basi insallah yavrumu omerimi dunyaya getirecegim. Ben yavrumu her anne gibi hemen kucagima alamayacagim. Hemen emziremeyecegim ve hatta koklayamayacagim bile.
Merhabalar benimde bebeğimde kalp damarları ters oluşmuş tga bilgi verebilir misiniz neler yaşadınız bebek nasıl şuan beş aylık hamileyim doğum ve ameliyat İstanbul’da olacak yaşadığım şehirde yapmıyorlar bilgi verebilir misinizMerhaba, sizinle iletişime geçebilir miyiz mümkün olan en kısa sürede lütfen? Büyük arter transpozisyonuyla ilgili yardıma ihtiyacım var. Umarım okursunuz ve dönersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?