- 4 Ocak 2012
- 1.209
- 1.859
- 83
- Konu Sahibi statistician41
-
Ne denir bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun
Allah şifa versin size
geçmiş olsun şimdiden
:) bebek sapasağlam doğabilir!
Allah sınıyor mu bilmiyorum ama bu tür sıkıntılar yaşayıp bebeği doğurmayı seçenler sapasağlam sağlıklı bir evlat getiriyorlar dünyaya
Bu hastalığı biliyorum. Kardeşimde de vardı aynı problem. Temiz kanla kirli kan birbirine karışıyordu. Ameliyat oldu 7 aylıkken. Şimdi bi delikanlı çok şükür =) Siz de hiç korkmayın iyi olacak inşallah..
cok tesekkur ediyorum iyi dilekkeriniz icin. Insallah oyle olur su gibi akip gider zaman. Ve zaman ile birlikte dertlerimizKonu ile ilgili bilgim yok ama yazmadan edemeyeceğim.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Sıkıntılı günleriniz su gibi akıp gitsin tez zamanda
Cok tesekkur ediyorum cok saolun. Insallah atlatiriz saglikla.ben de hiç bilmiyorum ama Allah şifa versin atlatırsınız inşallah
Sizlerede cok gecmis olsun. Kavustunuz mu yavrunuza? Bu surecte emzirmek icin bebeginizi gormenize izin verildi mi acaba?Öncelikle hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim.
Bizde de hamilelik süresince hiç sıkıntı yoktu lakin 10 gün erken ve mekonyum aspirasyonu ile doğdu kızım ve 28 gün yoğun bakımdaydı.
Rabbim güç veriyor canım.
Allahım yardımcınız olsun sizin de bebenizin de inşallah.
Ne mutlu size insalalh benim yavrumunda hikayesi sizin kardesiniz gibi olur :)Kardeşim Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde ameliyat olmuştu.
Cok tesekkur ediyoruz cok sagolun. Insallah guzel olacak %90-95 basari orani var. Bir anne icin kucumsenmeyecek bir oran bu. Insallah atlatacagiz bizdeRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahÇok geçmiş olsun şimdiden herşey güzel olacak inanıyorum geçecek bugünlerde gönülden dualarım sizinle
Cok tesekkurler. Evet uzun sure arastirdik. Istanbul atakent acibaden hastanesine karar kildik. Ersin erek kalp cerrahi. Takibimizi yapan kalp doltorunuz ise prof. Dr. Ender Odemis.gecmıs olsun sımdıden
cıkısların ters oldugunu duymamıstım, hangı hastanede dogum olacak ve opr. nerede olacak acaba? dr arayıslarınız olmustur mutlaka
cok tesekkur ediyorum iyi dilekkeriniz icin. Insallah oyle olur su gibi akip gider zaman. Ve zaman ile birlikte dertlerimiz
Cok tesekkur ediyorum cok saolun. Insallah atlatiriz saglikla.
Sizlerede cok gecmis olsun. Kavustunuz mu yavrunuza? Bu surecte emzirmek icin bebeginizi gormenize izin verildi mi acaba?
Amin insallah. Cok sagolun
Ne mutlu size insalalh benim yavrumunda hikayesi sizin kardesiniz gibi olur :)
Cok tesekkur ediyoruz cok sagolun. Insallah guzel olacak %90-95 basari orani var. Bir anne icin kucumsenmeyecek bir oran bu. Insallah atlatacagiz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?