Teşekkür ediyorum . Sizin de inşallahaynılarını yaşadım sanki ben yazdım gibi okudum. geçmiş olsun umarım yeni hayatınız daha güzel olur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
An itibari ile anlaşmalı boşanma
- Konu Sahibi nagmem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #boşanma #yenihayat
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu Salı çıkacakmış . Bak bu feragatten haberim yoktu umarım öyle bir şey olmazBu arada gerekçeli kararı takip edin çıkınca mutlaka tebliğ edilsin ve mümkünse karşı taraftan istinaftan feragat dilekçesi alın malum erkolara güven olmaz
AminHadi geçmiş olsun. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz iyi insanlarla karşılaşırsınız
Öyle inan . Zehri yavaş yavaş veriyorlar olayın içindeyken anlamıyorsun . Umarım biran önce kurtulursun sen deBen de bir narsistten kurtulacağım bir yıllık evliliğin sonunda . Dilerim ki çekişmeli davam anlaşmalıya evrilir bir an önce sizi tebrik ederim yolunuz açık bahtınız çok güzel olsun insallah. Benim manyak bir yılda hayattan soğuttu beni
- 19 Haziran 2024
- 53
- 86
- 3
- 29
Tam bir yıl sürdü sonunda dayanamayıp evi terk ettim . Tek düşündüğüm neden tanıyamadan evlenmiş olduğum. Terapi falan alıyorum ailemin yanındayım allahtan işim gücüm mesleğim var. Bolca dışarı çıkıyorum arkadaşlarla vakit geçiyorum . Kendime bi yurt dışı tatili ayarladım bile . Bir yılda yaşadıklarım resmen kabusmuşÖyle inan . Zehri yavaş yavaş veriyorlar olayın içindeyken anlamıyorsun . Umarım biran önce kurtulursun sen de
- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
İki tarafında yazması lazım. Alınmazsa 15 günlük süre var istinaf için o süre bittikten sonra karar kesinleşiyor. Feragat almak bu süreyi kısaltıyor ve karşı taraf bir hamle yapmasın diye.Feragat dilekçesini biz mi alıyoruz karşı taraf mı? İki taraf da mi? Ve almazsa ne olur?
Neden tanıyamadım kısmını ben de çok düşündüm . Ama tanınmıyor çünkü profesyonel yalancı , oyuncu bunlar . Avına bilerek iyi davranıyorlar. Hatta ben diyordum ki nasıl şanslıyım böyle seven bir eşim olacak . Düşün yani.Tam bir yıl sürdü sonunda dayanamayıp evi terk ettim . Tek düşündüğüm neden tanıyamadan evlenmiş olduğum. Terapi falan alıyorum ailemin yanındayım allahtan işim gücüm mesleğim var. Bolca dışarı çıkıyorum arkadaşlarla vakit geçiyorum . Kendime bi yurt dışı tatili ayarladım bile . Bir yılda yaşadıklarım resmen kabusmuş
- 19 Haziran 2024
- 53
- 86
- 3
- 29
Ay aynı ben yemin ederim bana aşık benim için ölüyo beni asla üzmez diye çok da sevmeyerek aşık olmayarak evlendim güya mantık evliliği yapmıştım djdjdkdkd mantığıma tükürimNeden tanıyamadım kısmını ben de çok düşündüm . Ama tanınmıyor çünkü profesyonel yalancı , oyuncu bunlar . Avına bilerek iyi davranıyorlar. Hatta ben diyordum ki nasıl şanslıyım böyle seven bir eşim olacak . Düşün yani.
Yemin ediyorum bu ben :))) ben de daha çok onun beni sevmesini sevmiştimAy aynı ben yemin ederim bana aşık benim için ölüyo beni asla üzmez diye çok da sevmeyerek aşık olmayarak evlendim güya mantık evliliği yapmıştım djdjdkdkd mantığıma tükürim
- 19 Haziran 2024
- 53
- 86
- 3
- 29
Gel sarılalım manyak narsistlerin çok mantıklı kurbanları olarak djdjdjs. Ben en sonunda evden ayrıldım da kurtuldum . Seninki de garip hareketler yapıyor muydu tartışırken (kendini yerlere atmak ağlamak zırlamak çığlık atmak vs)Yemin ediyorum bu ben :))) ben de daha çok onun beni sevmesini sevmiştim
Ypk yapmıyordu. Annesini alıp gelirdi o :))Gel sarılalım manyak narsistlerin çok mantıklı kurbanları olarak djdjdjs. Ben en sonunda evden ayrıldım da kurtuldum . Seninki de garip hareketler yapıyor muydu tartışırken (kendini yerlere atmak ağlamak zırlamak çığlık atmak vs)
Bunu niye yapıyordu hiç çözmüş dğeilim hala
- 6 Aralık 2022
- 1.681
- 3.933
- 63
6 aydır mı evliydiniz bu adamı çekiyordunuz .Allah yolunuzu açık etsin ,travmalarınız da iyileşecek tabi,çiçek gibi hissedeceksiniz buna eminim.Stresli bir altı ayın sonunda anlaşmalı olarak boşandım . Bir narsistten , kan emiciden yakamı kurtardım. Buraya duygularımı yazmak ve kendime de anı kalsın istedim. Son bir haftam çok stresli geçti. Çünkü sürekli kararlar değiştiriyor protokole uymuyordu. Mahkeme günü geldi çattı. Yaşadığı şehre geldim o kadar emeklerle kurulan evliliğim 5 dakika da sonlandı. Üzerimden tonlarca yük kalktı iyi ki çekişmeli anlaşmalıya dönüştü . Bu stresin yanında onu düşünemiyordum. Darısı diğer boşanma sürecinde kız kardeşlerimin başına. Umarım travmalarım da iyileşir biran önce
Hayır 2,5 yıllık evlilik. 6 aylık ayrı yaşama durumu sonucunda boşanma gerçekleşti .6 aydır mı evliydiniz bu adamı çekiyordunuz .Allah yolunuzu açık etsin ,travmalarınız da iyileşecek tabi,çiçek gibi hissedeceksiniz buna eminim.
- 6 Aralık 2022
- 1.681
- 3.933
- 63
Çok geçmiş olsun harika hissedeceğin dönemler olacak atlatacaksın .En güzel en önemli kararı vermişsin kendin için zaten ,kurtulmuşsun.Şimdi sıra yaralarını sarmakta.Onun için de biraz zamana ihtiyaç var.Her zaman kötü şeyleri hatırlarsan acın her geçen gün daha da azalacak.Dualarımda olacaksın Allah kalbine de ferahlık versin sana da güç versin.Güzel başlangıçtasınHayır 2,5 yıllık evlilik. 6 aylık ayrı yaşama durumu sonucunda boşanma gerçekleşti .
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. o aşamaları geçtim biraz da olsa . Aklıma kötü şeylerini getirdim hep. Zaten çok fazla iyi şeyleri yoktu. Kolay oldu o yüzden. Şadece arada bir sevgililik dönemi aklıma geliyor. Ya da bazı alışkanlıklarÇok geçmiş olsun harika hissedeceğin dönemler olacak atlatacaksın .En güzel en önemli kararı vermişsin kendin için zaten ,kurtulmuşsun.Şimdi sıra yaralarını sarmakta.Onun için de biraz zamana ihtiyaç var.Her zaman kötü şeyleri hatırlarsan acın her geçen gün daha da azalacak.Dualarımda olacaksın Allah kalbine de ferahlık versin sana da güç versin.Güzel başlangıçtasın
- 6 Aralık 2022
- 1.681
- 3.933
- 63
Çünkü sevgililik döneminde en güzel yüzlerini gösterdi değil mi bu yüzden en çok güzel anıların orda diye ,bu gibi adamlar böyle ,ve bu adamların sayısı azımsanmayacak kadar çok.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. o aşamaları geçtim biraz da olsa . Aklıma kötü şeylerini getirdim hep. Zaten çok fazla iyi şeyleri yoktu. Kolay oldu o yüzden. Şadece arada bir sevgililik dönemi aklıma geliyor. Ya da bazı alışkanlıklar
- 6 Aralık 2022
- 1.681
- 3.933
- 63
Çalışıyorsun değil mi canımGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim. o aşamaları geçtim biraz da olsa . Aklıma kötü şeylerini getirdim hep. Zaten çok fazla iyi şeyleri yoktu. Kolay oldu o yüzden. Şadece arada bir sevgililik dönemi aklıma geliyor. Ya da bazı alışkanlıklar
Evet mesleğim var çok şükür . Tekrardan iş hayatına döndüm . Çalışmama bile izim vermiyordu . Adeta omun yaşadığı şehirde evi ve onu bekliyordumÇalışıyorsun değil mi canım
- 6 Aralık 2022
- 1.681
- 3.933
- 63
Çok şükür canım sevgililik dönemi aklına gelince ,şunu düşünebilirsin ,gerçek kişiliği o değil.Kendine hep onu hatırlatırsan aklına gelir sonra gider,zamanla da hiç aklına gelmez yani gelir ama bu hissettiğin duyguyla gelmez ,seni tebrik ediyorum aynı zamandaEvet mesleğim var çok şükür . Tekrardan iş hayatına döndüm . Çalışmama bile izim vermiyordu . Adeta omun yaşadığı şehirde evi ve onu bekliyordum
Önerin için teşekkür ediyorum. Deneyeceğim. Sizin de başınızdan geçti mi böyle bir durum ?Çok şükür canım sevgililik dönemi aklına gelince ,şunu düşünebilirsin ,gerçek kişiliği o değil.Kendine hep onu hatırlatırsan aklına gelir sonra gider,zamanla da hiç aklına gelmez yani gelir ama bu hissettiğin duyguyla gelmez ,seni tebrik ediyorum aynı zamanda