Stresli bir altı ayın sonunda anlaşmalı olarak boşandım . Bir narsistten , kan emiciden yakamı kurtardım. Buraya duygularımı yazmak ve kendime de anı kalsın istedim. Son bir haftam çok stresli geçti. Çünkü sürekli kararlar değiştiriyor protokole uymuyordu. Mahkeme günü geldi çattı. Yaşadığı şehre geldim o kadar emeklerle kurulan evliliğim 5 dakika da sonlandı. Üzerimden tonlarca yük kalktı iyi ki çekişmeli anlaşmalıya dönüştü . Bu stresin yanında onu düşünemiyordum. Darısı diğer boşanma sürecinde kız kardeşlerimin başına. Umarım travmalarım da iyileşir biran önce
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
An itibari ile anlaşmalı boşanma
- Konu Sahibi nagmem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #boşanma #yenihayat
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mart 2023
- 2.055
- 6.728
- 78
- 45
Yolunuz bahtınız açık olsunStresli bir altı ayın sonunda anlaşmalı olarak boşandım . Bir narsistten , kan emiciden yakamı kurtardım. Buraya duygularımı yazmak ve kendime de anı kalsın istedim. Son bir haftam çok stresli geçti. Çünkü sürekli kararlar değiştiriyor protokole uymuyordu. Mahkeme günü geldi çattı. Yaşadığı şehre geldim o kadar emeklerle kurulan evliliğim 5 dakika da sonlandı. Üzerimden tonlarca yük kalktı iyi ki çekişmeli anlaşmalıya dönüştü . Bu stresin yanında onu düşünemiyordum. Darısı diğer boşanma sürecinde kız kardeşlerimin başına. Umarım travmalarım da iyileşir biran önce
Amin . Çok teşekkürlerHakkınızda hayırlısı olsun. Gönlünüzden geçtiği gibi olsun bundan sonraki hayatınız
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.339
- 518
Yoktu çocuğumHayırlı olsun çocuk var mı?
Hayır altı aydır evden ayrıyım . Evlilik 2,5 sene sürdü . İstediğimi alamadım tabiki. Ama uğraşmak istemiyorum görmek istemiyorum çirkinleştikçe çirkinleşiyor. Aslında her söylediğinin delili de var da ben yoruldum . Şehirler de ayrı ya git gel uzun iş. Sebebi kendi ailesini benimsememesi. Her şeyi dedikoducu gibi ailesine yetiştirmesi vs vs sürekli uğradığım manipülelerHayırlı olsun kurtulmanıza sevindim
Sadece 6 ay mı sürdü evliliğiniz ? Temel sorunlar neydi neler alabildiniz tazminat altın ?
TeşekkürlerGözünüz aydın
AminHayatta başarılar diliyorum hayırlısı olsun hakkınizda
- 19 Haziran 2024
- 53
- 86
- 3
- 29
- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Gecmis olsun ben de bugün boşandım anlaşmalı.. istesem kanıtlarım vardı cekismeliyle tazminat o bu da alırdım ama daha fazla o adamın çamuruna bulaşmak istemedim. Aynen benimki de cirkinlestikce cirkinlesti.. gerekçeli karar eylülde çıkacak bi an önce o da çıksın da bitsin tamamen.Hayır altı aydır evden ayrıyım . Evlilik 2,5 sene sürdü . İstediğimi alamadım tabiki. Ama uğraşmak istemiyorum görmek istemiyorum çirkinleştikçe çirkinleşiyor. Aslında her söylediğinin delili de var da ben yoruldum . Şehirler de ayrı ya git gel uzun iş. Sebebi kendi ailesini benimsememesi. Her şeyi dedikoducu gibi ailesine yetiştirmesi vs vs sürekli uğradığım manipüleler
- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Feragat dilekçesini biz mi alıyoruz karşı taraf mı? İki taraf da mi? Ve almazsa ne olur?Bu arada gerekçeli kararı takip edin çıkınca mutlaka tebliğ edilsin ve mümkünse karşı taraftan istinaftan feragat dilekçesi alın malum erkolara güven olmaz
- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.932
- 298
aynılarını yaşadım sanki ben yazdım gibi okudum. geçmiş olsun umarım yeni hayatınız daha güzel olurStresli bir altı ayın sonunda anlaşmalı olarak boşandım . Bir narsistten , kan emiciden yakamı kurtardım. Buraya duygularımı yazmak ve kendime de anı kalsın istedim. Son bir haftam çok stresli geçti. Çünkü sürekli kararlar değiştiriyor protokole uymuyordu. Mahkeme günü geldi çattı. Yaşadığı şehre geldim o kadar emeklerle kurulan evliliğim 5 dakika da sonlandı. Üzerimden tonlarca yük kalktı iyi ki çekişmeli anlaşmalıya dönüştü . Bu stresin yanında onu düşünemiyordum. Darısı diğer boşanma sürecinde kız kardeşlerimin başına. Umarım travmalarım da iyileşir biran önce
Teşekkürler . Size de çok geçmiş olsun . Benim karar bu hafta içinde çıkacakmış. Soy adından bile biran önce kurtulmak istiyorum . Benim de parası umrumda olmadı görmek duymak istemiyorumGecmis olsun ben de bugün boşandım anlaşmalı.. istesem kanıtlarım vardı cekismeliyle tazminat o bu da alırdım ama daha fazla o adamın çamuruna bulaşmak istemedim. Aynen benimki de cirkinlestikce cirkinlesti.. gerekçeli karar eylülde çıkacak bi an önce o da çıksın da bitsin tamamen.