- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
sorarsanız çok sevinirim bana senin cilt tipin genç biz bunu 30 yaş üstüne öneriyoruz kullanırsanız cildiniz erkenden yorulup yıpranabilir demişlerdi siparişide vermiştim o yüzden kafam karışmıştı ürün oldukça pahalı beni çok zorlucak ama almışken ii olsun istedim bide 8 ay kadar gidiyomuş uzun bi süre ama şunuda dediler ilk önce bunu kullan cildin bi toparlansın sonra time defence ürününü kullan dediler ama hani cildi yorabilir falan denince başlamasmmı diye düşündüm ama göz altlarımda çok belli olan kırışıklık var ve derin oda işte yanlış masaj yönteminden oldu olmazsa böle yapcam
canım sponsoruma sordum. ilgili göz kremin eğitimine giden birisine sorup bana dönüş yapacak. Ben de sana en erken şekilde iletirim. ürünün geldimi bu arada ?
çok sevinirim yok gelmedi pazartesi günü gelecek
Canım amerikadaki web sitesinde nasıl kullanılacağı yazıyor:
Apply Creme LuXury Eye. For optimal effects, apply with the ring finger to entire upper and lower eye area. Use a gentle 360° tapping motion, moving from the inside eye area outward. With correct adherence to directions for day and night use, Creme LuXury Eye will last about 6-8 weeks when used twice daily
Çeviriyorum:
Creme LuXury Gözlerinize uygulayın. Optimal etki için, tüm üst ve alt göz çevresi için yüzük parmağı ile uygulayın. İçeriden dışarıya doğru göz alanından hareket eden, nazikçe bir 360 ° pıtpıt hareketleriyle uygulayın. Günde iki kez kullanıldığında, gece ve gündüz olarak Creme LuXury Göz 6-8 hafta kullanabilirsiniz.
Gördüğün gibi canım günde 2 kez uygularsan en fazla 2 ay gidiyormuş kullanım süresi. günde bir kez uygularsan bu 4 aya kadar çıkabilir.
artistrynin bikaç ürününü kullanıyorum memnunum. bazı arkadaşlarım da kullanıyor,onlar da memnun. beğenmeyeni duymadım hiç ,amwayin nerdeyse tüm ürünleri için aynı şey geçerli
iyi yaptın. amway hem güvenilir hem de doğal bi marka.
çok saol canım bu arada geldi luxery crem öncelikle şunu söleyim kutusundan şişesine kadar çok beyendim uygulamayla ilgili bilgi var klavuzda yüzük parmağımızın ucuyla gözün iç kısmından dışa doğru 360 derece tampon hareketlerle uygulayın diyo burda burnumuzun olduğu taraf gözün iç kısmı şakağımıza doğru olan taraf dış kısmı mı oluyo herhalde o tarafa doğru yapcaz dimi :44:
kremi kullandınmı canım. nasıl hissediyorsun ?
evet dün başladım kullanmaya ilk kullandığımda bi gerilme hissetim öle yanma etkisi veya alerjik bi durum olmadı şükür şimdi sabah akşam uyguluyorum bakalım şöle 1 ay sonra etkisini görmeye başlarım herhalde gerçi bi yerde okudum 12 hafta sonunda etkisini net görüyomuşuz inş. olur faydası bu arada şişesini kutusunu çok beyendim
zuhalll çok merak ediyorum, ürünün etkisini. Ne oldu bi faydasını gördün mü son mesaj yazılalı epey zaman geçmiş, inşallah işe yaramıştır aynı sorunları bende yaşıyorum bi umut olur. :26:
canım 1 aydır kullanıyorum ama kullanmadığım zamanda oldu ama hafifleme var bunu farkettim yani göz altı çizgilerim derin.. güldüğüm zaman bayağı belli oluyo ama şuan yine belli olsada biraz hafiflediğini farkettim kullanım kılavuzunda 12 hafta sonra etkisi etkisi belli olur diyo işte 2 ay daha kullanim bakim o zaman net anlaşılır sendemi almayı düşünüyosun
Sevindim hafiflemesine, bende düşünüyorum almayı. Şimdiden böyleyse 35 yaşlarımda yüzüm nasıl olur kim bilirAma çizgilerin daha ilk aydan görünümünün hafiflemesi mutlu etti beni Mucizevi bi şi beklemiyorum ama bilseydim 25imde böyle kırışacağımı 20 yaşımda başlardım cilt bakımına
Bizim ailede herkesin cildi kuru. Yaşlarından daha da yaşlı gözüküyor çoğu kişicanım yaşın 25 galiba bende 26 yaşındayım aslında bu 30 yaş ve üzerisi için öneriliyomuş ama şöle ben burun ameliyatı olmuştum ve göz altlarımda ödemlerim vardı onun için masaj uyguladm ama o göz altlarımın dengesini bozdu derin kırışıklıklar oluştu doktor önerisiyle krem falan aldım etki etmedibunu bi tanıdığım önerdi bana aslında 30 yaş üstü 25 yaş yukarısıda kullanabilir ama cildini yorar şimdilik toparlaması için kullan sonra yine amwayın time defence kremine geçersin dedi o bizim yaş grubuna uygunmuş ama dediği doğru göz altlarımın toparlanması lazım güldüğüm zaman kötü görünüyo mesela kaz ayağım fazla yok çok şükür onada iyi geldiğini söledi krem 8 ay gidiyomuş bi kullancam bakalım ben en çok bitkisel olduğu için tercih ettim eğer derinse kırışıklıkların kullan derim en azından toparlanması için o kadar kötü değilse time defenceyi kullan istersen
Bizim ailede herkesin cildi kuru. Yaşlarından daha da yaşlı gözüküyor çoğu kişiKazayağı var bendede ama bir iki net çizgide var iki tarafımda da gülmesem de gitmiyor bi de ne kadar nemlendirici sürsem de sabah kalkınca böyle daha bi yaşlanmış cildim yorulmuş gibi kalkıyorum. Sanki sabahları daha bi kırışıkım gibi geldi. Soğuk suyla yıkayınca toplarlıyorum biraz. Time defenceyi alim ben o vakit bi kullanayım bakalım biraz toparlayıp biraz yavaşlatsa şu zaman çizgilerini şahane olacak
bencede time defenceyi kullan canım bende göz altlarımdaki kırışıklık toparlansın ona başlıcam sen kullan bakalım şimdiden merak ettim etkisini artık yazarsın burdan