- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
bencede time defenceyi kullan canım bende göz altlarımdaki kırışıklık toparlansın ona başlıcam sen kullan bakalım şimdiden merak ettim etkisini artık yazarsın burdan
Zuhall merhaba, kremin işe yaraması beni sevindirdi. Kullanmaya devam et daha iyi sonuç alırsın.
Ben time defiance ürününü kullanıyorum şimdi ve çok memnunum.
Bir sonraki alışverişim Creme luxury
bende hiçç bir kırışıklık yok. Tek amacım herşeyi önlemek. Yaşım 31 bu arada...
Amway göz kremlerinin numunesinide veriyor mu? Cream luxury nin numunesini kullanmak isterim. Milia yaptığı zaman en pahalı göz kremide olsa çöpe atmak zorunda kalıyorum
kızlar ben 26 yaşındayım göz altlarımda kırışıklık var yüzümdede yaşa bağlı olarak değişimler var siyah noktada mevcut kısacası yüzümün sıkılaşması pürüzsüz olması için bana AMWAY ın yüz bakım ürünlerini tavsiye ettlier kendimde küçük bi araştırma yaptım ve olumsuz bişey duymadım siz nedersiniz????
yaşına göre kırışıklığının olmaması güzel ben güldüğüm zaman göz alttlarımda derin 2 3 çizgi belli oluyo ama kaz ayağım yok ben bu alt taraflarındakinden rahatsz oluyorum gülünce tıme defenceden memnun olduğuna sevindim bende alıp denicem bakalım...
zuhallll konuyu açalı bir yıldan fazla zaman geçmiş. Son mesajlarda aylar öncesinden. Hem konuyu canlandırmış hem de senden etkilerini öğrenmiş olalım.
Memnun kaldın mı kreminden? Ben de seninle yaşıtım ve önleyici birşeyler istiyorum. Gözlerimi kısınca bende de ince çizgiler oluşuyor. İlerlemesinin önüne geçmem lazım. Çevremdekiler 30 ı bekle böyle ürünler kullanmak için diyorlar. Ama başına gelmeden çaresine bakmak bana daha mantıklı geliyor. Amwayin cilt bakım ürünlerini kullanıyorum zaten. Artstry serisinden.
Bir de bu krem için 25+ yazıyordu onunla ilgili paylaşılan kitapçıkta. Çok da pahalıDeğdi mi aldığına?