Göz Çevresi Bakımı AMWAY' ın yüz bakım ürünlerini kullananlar?

bencede time defenceyi kullan canım bende göz altlarımdaki kırışıklık toparlansın ona başlıcam sen kullan bakalım şimdiden merak ettim etkisini artık yazarsın burdan:nazar:

Zuhall merhaba, kremin işe yaraması beni sevindirdi. Kullanmaya devam et daha iyi sonuç alırsın.

Ben time defiance ürününü kullanıyorum şimdi ve çok memnunum.
Bir sonraki alışverişim Creme luxury :KK34:

bende hiçç bir kırışıklık yok. Tek amacım herşeyi önlemek. Yaşım 31 bu arada...

Zuhall merhaba, kremin işe yaraması beni sevindirdi. Kullanmaya devam et daha iyi sonuç alırsın.

Ben time defiance ürününü kullanıyorum şimdi ve çok memnunum.
Bir sonraki alışverişim Creme luxury :KK34:

bende hiçç bir kırışıklık yok. Tek amacım herşeyi önlemek. Yaşım 31 bu arada...

yaşına göre kırışıklığının olmaması güzel ben güldüğüm zaman göz alttlarımda derin 2 3 çizgi belli oluyo ama kaz ayağım yok ben bu alt taraflarındakinden rahatsz oluyorum gülünce tıme defenceden memnun olduğuna sevindim bende alıp denicem bakalım...

Amway göz kremlerinin numunesinide veriyor mu? Cream luxury nin numunesini kullanmak isterim. Milia yaptığı zaman en pahalı göz kremide olsa çöpe atmak zorunda kalıyorum :KK43:

Arkadaşlar amway ürünleri gerçekten bir harika 6 yıl boyunca kurtulamadığım sivilcelerimden kurtuludum. Ve amway işini aktif yapma kararı aldım. Özellikle cilt bakım ürünleri fvorim..
Size şunu belirtmek isterim yanlız hiçbir cilt bakım ürününü marka ya bakarak almayın.. Kaliteli olması ndan çok cildiniz için uyumu önemli. Amwayde de cildinize yanlış bir ürün seçtiğinizde istediğiniz sonucu almayabilirsiniz. Örneğin siyah nokta kuru cilttede olbilir yağlı cilttede ama ikisinde farklı ürün kullanılır. Bayanların çoğunun cilt bakım ürünlerinden memnun kalmamasının tek sebebi budur. Ben altı sene boyunca kurtulmadığım sivilcelerimden asla kurtulamayacağımı düşünmüştüm. Ürün seçmeyi öğrendikten sonra en geç 1 ay içerisinde cilt sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. BEn bunun sıkıntısını çok yaşadım. Ürünleri nasıl seçeceğiniz konusunda size yardımcı olabilirm. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsini.
ASG kişisel sayfası - minetopbas | Amway

kızlar ben 26 yaşındayım göz altlarımda kırışıklık var yüzümdede yaşa bağlı olarak değişimler var siyah noktada mevcut kısacası yüzümün sıkılaşması pürüzsüz olması için bana AMWAY ın yüz bakım ürünlerini tavsiye ettlier kendimde küçük bi araştırma yaptım ve olumsuz bişey duymadım siz nedersiniz????

Zuhal Hanım Merhaba,

Ben hem amway kullanıcısı hemde temsilciyim. Amway ın yüz bakım ürünlerini kesinlikle tavsiye ediyorum, önyargılıysanız sadece birkez denemenizi tavsiye ediyorum dilerseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.

zuhallll konuyu açalı bir yıldan fazla zaman geçmiş. Son mesajlarda aylar öncesinden. Hem konuyu canlandırmış hem de senden etkilerini öğrenmiş olalım.
Memnun kaldın mı kreminden? Ben de seninle yaşıtım ve önleyici birşeyler istiyorum. Gözlerimi kısınca bende de ince çizgiler oluşuyor. İlerlemesinin önüne geçmem lazım. Çevremdekiler 30 ı bekle böyle ürünler kullanmak için diyorlar. Ama başına gelmeden çaresine bakmak bana daha mantıklı geliyor. Amwayin cilt bakım ürünlerini kullanıyorum zaten. Artstry serisinden.
Bir de bu krem için 25+ yazıyordu onunla ilgili paylaşılan kitapçıkta. Çok da pahalı :KK52: Değdi mi aldığına?

yaşına göre kırışıklığının olmaması güzel ben güldüğüm zaman göz alttlarımda derin 2 3 çizgi belli oluyo ama kaz ayağım yok ben bu alt taraflarındakinden rahatsz oluyorum gülünce tıme defenceden memnun olduğuna sevindim bende alıp denicem bakalım...

zuhallll konuyu açalı bir yıldan fazla zaman geçmiş. Son mesajlarda aylar öncesinden. Hem konuyu canlandırmış hem de senden etkilerini öğrenmiş olalım.
Memnun kaldın mı kreminden? Ben de seninle yaşıtım ve önleyici birşeyler istiyorum. Gözlerimi kısınca bende de ince çizgiler oluşuyor. İlerlemesinin önüne geçmem lazım. Çevremdekiler 30 ı bekle böyle ürünler kullanmak için diyorlar. Ama başına gelmeden çaresine bakmak bana daha mantıklı geliyor. Amwayin cilt bakım ürünlerini kullanıyorum zaten. Artstry serisinden.
Bir de bu krem için 25+ yazıyordu onunla ilgili paylaşılan kitapçıkta. Çok da pahalı :KK52: Değdi mi aldığına?

merhaba zuhal ben de ürünü soracaktım nasıl memnun musun baya zaman geçmiş aradan tavsiye eder misin bize de ???

Ben yüz yıkama jeli (peelingli), yıkama jeli, toniği losyonu, rahatlatıcı kremi, göz makyajı çıkarıcısını kullanıyorum. Ama benim yüzümü bozdu galiba. Hiç sivilce problemim yokken oldu. Umaarım lekeleri kalmaz. yüzüm şuanda eskisinden kötü gibi geliyor bana.:KK5: Sizde de var mı böyle tepkiler?
:KK5:

X