Amsterdam Paylasim Alani(Tanisma)

E

EU1

Ziyaretçi
amsterdam ve cevresinde oturan arkadaslar..ben yuzme dersi almak istiyorum.ama cevremde bildiklerim bayan erkek karisik.acaba bileniniz varmi sadece bayanlara ders veren kurs varmi.yardimci olursaniz sevinirimmm:uhm:a.s.

sloterparkbad var orayi biliyosundur orda benim arkasim ders aldi haftada birgun kadinlara ozel ama hala devam ediyomu bilmem bende ogrenmek istiyorum ama kucuk kizim oldugu icin vaktim yok

canim sagol sloterparki biliyorum.sloterparkbad esime sorayim sagolasin canim tesekkurler,bende henuz cocuk yok,cocuk olana kadar ogrendim ogrendim sonra bende gidemem.ama bebisin biraz buyusun onunla birlikte gidersin sende.

sagol canim benimde kayinvalidem bakcak hafta sonlari gitcem ama artik izinden sonra gitcem sana kolay gelsinyerimseniben

aa ne guzel tanisallim canim.bende bos en lommerda oturuyorum.cukur pazarinin yaninda.ne kadar yakinmisizz.ozelin aciksa ozelden yaz bana,

:sm_confused::eek:nasil aciyosun ozel mesajlari ben bilmiyorum

canim ozel mesajini profil bilgilerinden aciyorsun.ozel msj acik yap.kutuyu isaretle.eger yapamazsan bana yaz ben bakip sana haber vereyimm.bu arada izin ne zaman yakinmi.ben gidemiycem galiba.cok uzuluyorummm.istanbulu cok ozledimmm.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yapmaya calistim ama oldumu bilmiyorum bende ozluyorun turkiyeyi
ben buraya geleli dort sene oluyo biraz alistim
sen okula gidiyomusun

basarmissin gelmis ozel msjinn.sorduklarini zatn yazdim msjla.ozelden devam edebiliriz

selam arkadaşlar.. umarım budefa yakında amsterdam westte olucam yazılarınızı okudum yakınız bacılar.. ben bu sitenin çook eskilerindenim.. hollandaya gitmek için uuraşıyorum kaç sendir.. nihayet sınav bitti şimdi vize başvurusu sonra allah kısmet ederse aralık sonu ocak başı ordayım.. oraları biliyorum daha önce geldim ve kaldım bi süre.. bende ruys de beerenbroucksraat da kalıcam.. geldiğimde görüşmeyi umarım arkadaşlar.. valla heycanlıyım ne yazcam bilemedim :) şimdiden hepinize merhaba :)

kızlar bende gelıyom amsterdam a..10 gun sonra ılk defa gelıcem..orda yasıcam bundan sonra eş nedenıyle,nasıl gecıcek gunlerım hıc bılmıyorum...

simdiden hosgeldiniz. nasil gececegi biraz senin elinde biraz da kadere bagli. ama buyuk bir ihtimal burda yasayan arkadaslarin yazilarini takip ettiysen az cok seninkide oyle gececektir. cunku hayat burda standart pek turkiyedeki gibi suprizlerle karsilasmiyorsun.

ama esine kavusmak dunyalara bedel

cok tesekkur ederım..bende sımdıden hosgelım dıyım...oraya gelmek hıc ıstemıyorum..on yargılımı dusunuyorum bılmıyorum...benım en buyuk nedenım eşimin orda olması,tek onun ıcın yapabılırım boyle bıseyı..onun ailesı de orda,ama bızım ortucağımız yere 2-3 saat uzaklar...dedığın gıbı hollandagulu,bırazda bana bağlı sanırım...insallah guzel gunler gecırıcem....

selam arkadaşlar.. umarım budefa yakında amsterdam westte olucam yazılarınızı okudum yakınız bacılar.. ben bu sitenin çook eskilerindenim.. hollandaya gitmek için uuraşıyorum kaç sendir.. nihayet sınav bitti şimdi vize başvurusu sonra allah kısmet ederse aralık sonu ocak başı ordayım.. oraları biliyorum daha önce geldim ve kaldım bi süre.. bende ruys de beerenbroucksraat da kalıcam.. geldiğimde görüşmeyi umarım arkadaşlar.. valla heycanlıyım ne yazcam bilemedim :) şimdiden hepinize merhaba :)

merhaba canim senin buraya yazdigini bilmiyordum,sohbette diyorsun ya sen amsterdamdasin diye sasirmistim,ben ne bileyim topige yazdigini,ben buraya bayagadir yazmiyorum,neyse canim yakiniz insallah en kisa zamanda gelirsin gorusurzzzzz:1hug::1hug:

kızlar bende gelıyom amsterdam a..10 gun sonra ılk defa gelıcem..orda yasıcam bundan sonra eş nedenıyle,nasıl gecıcek gunlerım hıc bılmıyorum...

kreeftcim yazdigini sneinde gormedim,10 gunden fazla olmus gelmissindir sanirim hollandaya,sikma canini alisacaksin herseye,ben gelelide birsene oldu,alismaya devam hala,oyle hopp diye alisilmiyor illa zorluk cekiliyor,ama hepsi geiyor zamanla,gorusmek uzere:1hug:

sagol tulpzaad,evet geleli bir hafta oldu...hoorfddorp ta oturuyorum..belediye islemlerine basladik...dil kursuna ne zaman gidicem bilmyorum..en onemli sey tabiy ki..bir haftam guzel gecti..yeni evli olupta,yeni bir ortama alismak zaman alicak tabiy ki..bana tavsiyelerin varsa sevinirim....tekrar gorusmek uzere...

hos geldin canim aramiza,,,,,,,,ilk 1 ay hic anlamayacaksin burayi kesfetme caban olacak,hele akraban varsa burada hic canini sikma ozaman alisman daha cabuk olur,okula sanirim hemen baslamayacaksin,ben 7 ay sonra baslamistim,eger hemen okula baslamazsan evde bos durma,kelime ezberle bol bol.ben hic yäpmadim okulda cok zorluk cektim,sen turkiyede teste tabi tutuldunmu.gorusmek uzere,,,

eger teste tabi tutulmadiysan:
ilk etabta esinden kendini tanitmalari ezberle,iste yasini,adini,adresini nasil soylersin,nerden geldin ne kadar oldu,cocugun varmi bunlari ezberle,sayilari,haftalari,aylari,yani okula baslamadan bunlari ezberlemeni tavsiye ederim,okulunun ilk gunu sana birseyler soyleyen birine cvp verememek cok sikici bir durum.benim esim bana ogretmemisti,ilk zaman cok sikiciydi okul,ama eger testen gectiysen zaten bunlari biliyorsundur,dikkate alma yani,

evet sinava katildim ben tulpzaad'cim,tam 1 sene oluyor..istanbula hollanda ca dil kursuna gittim,2 ay.ve sonra sinava grdim kazandim Allah a sukur...kelimeleri ve konusmayi biraz unuttum..tekrar yapmam gerekicek..kitaplarimda turkiye de kaldi..o yuzden internetten ogrenmem gerekiyor..bu vakitlerimi iyi degerlendirmeliyim,tavsiyende haklisin tesekkur ederim..yoksa cabuk unutuluyor...

X