Ampül Kıramamak

llrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
184
103
103
Merhaba... Sağlıkçı arkadaşlardan yardım almak istiyorum. Geçenlerde saçıma evigen bepanten bemiks ampülleri sürmek istedim. Ama kıramadım bir türlü camlar elimde paramparça oldu ve elime battı. Bu akşam yine uygulayacağım ama şimdiden stres yaptım nasıl kırcam diye. Nasıl kırılır bunlar var mı püf noktası ?

Önce hafif tıklatacaksin biraz canim ki içindeki ilaç ampulun uç kisminda kalmasın ve biraz da kırılmasi kolay olsun diye sonra tam kirılma çizgisi var ordan kıracaksin..

Önce hafif tıklatacaksin biraz canim ki içindeki ilaç ampulun uç kisminda kalmasın ve biraz da kırılmasi kolay olsun diye sonra tam kirılma çizgisi var ordan kıracaksin..
Dediğin gibi uyguladım ama ilacın olduğu alt taraf elimde parçalandı üst taraf kaldı öylece

Tek bir hamlede bi anda kıracaksın sağlıkçı değilim ama biliyorum nokta varsa nokta yerinden tut bi anda kır korkma

Konu başlığı subliminal mesaj gibi :p

Ampullerin bazılarında nokta bazılarında çizgi olur.
O kısmı tutarak kırın
Tutarkende peçete ile tutun elinize zarar vermesin :KK66:
Not:Sağlıkçıyım
Uyuyordum başlığı görünce uyandım ben de. :KK57:
Konu sahibine geçmişler olsun. :KK51:

Merhaba... Sağlıkçı arkadaşlardan yardım almak istiyorum. Geçenlerde saçıma evigen bepanten bemiks ampülleri sürmek istedim. Ama kıramadım bir türlü camlar elimde paramparça oldu ve elime battı. Bu akşam yine uygulayacağım ama şimdiden stres yaptım nasıl kırcam diye. Nasıl kırılır bunlar var mı püf noktası ?
Çok sert ampulleri önce ucuna parmak ucuyla tik tik vurup ilacı aşağı indireceksin sonra parmaklarını korumak için enjektör kağıdı var daha doğrusu bizde ulaşılması en kolay o enjektörün yarışı jelatin yarısı kağıt olan diş muhafazası var onunla tutk tek seferde kırılırdı sekiz saatte nerdeyse iki yüz üç yüz ampül ilaç uygulayan biri olarak söylüyorum. Ama bazı ampuller senin dediğin gibi olabiliyor o da ay da bir kere felan denk geliyor bana. Sen oldukça sansizmissin bu konuda

Ayy inanın üçünüde sağlıkçılar gibi kırmayı beceremedim. Birincisi elime battı ikincisi de elimde parçalanınca üçüncüsünü çekiçle kırmayı denedim :D oda başarısız

Ben çocukken hatırlıyorum jilet gibi bir şeyle en ince yerinden çizik atarlardı. Sonra kafasından tutup kırarlardı..

Şimdikiler daha kolaydır bence. Bir bezle tutun bari eliniz kesilmesin..

sen gene de ampül kıramamak diye başlık açma yanlış anlaşılır, malum seçim ortamı... :-) :-)

sen gene de ampül kıramamak diye başlık açma yanlış anlaşılır, malum seçim ortamı... :-) :-)
Konu başlığı subliminal mesaj gibi :p

Ampullerin bazılarında nokta bazılarında çizgi olur.
O kısmı tutarak kırın
Tutarkende peçete ile tutun elinize zarar vermesin :KK66:
Not:Sağlıkçıyım
Çok pardon yanlış anlaşılacağını bilseydim başka konu başlığı yapardım :)

Tesadüfe bakın daha dün ben de saçıma uygulamak için o ampülleri kullandım. Eğer ampülün üzeinde nokta varsa nokta size bakacak şekilde kalmalı. Şerit varda onun yönü önemli değil demektir. Birkaç kez vurduktan sonra bir peçeteyi destek olarak kullanın veya ince bir bezi. Baş parmağınızı ileri iterek kolayca kırabilirsiniz.

Back
X