Saç Bakım Ürünleri Ampul (Bepantene, Bemix...)Kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm yazdıklarının sonunu kaçırmışım ELSEVE kullanıyorum demişsin..bence elseve daha iyidir GLİSSten HEM ŞAMPUANI HEM KREMİ İLE...

sağol.ampulleri aldım.eczacı doktora yazdır dedi.bende yazdırdım aldım....

Dün akşam boş bi parfüm şişesinde kaynattığım sinemaki otuna bitane bemkis ampul kırdım çalkaladım ve saçlarıma fıslattım bi saat bekledim duruladım.çıkarkende durulama suyuna hafiften elma sirkesi kattım.Düzenli olarak uygulamayı düşünüyorum.Gelişmeleri mutlaka yazıcam.Ha bu arada banyodan sonra kafam hafiften kaşındı iyiye delalet eder hihoyyyt

arkadaşlar ya benim saçlarım kumral...doğal yanii.ben bu yağların saç rengimi bozmasından korktuğum için tedirgin oluyorum..bozar mı acaba...?

bugün ben de bepantene alıp bakım kürü uygulayacağım uzun süreli bir kürü hedefliyorum. deneyimledikten sonra da sizlerle paylaşacağım

ha bu arada deneyimlediğim bir şey var; şu piyasaya çıkan syoss şampuanın boyalı saçlar için olanı var onu denedim inanılmaz iyi geldi bana denemenizi tavsiye ederim!!!

Ben Şampuana Kattım Ama Faydasını Göremedim. Direkt Uyguluyorum. Artık Dökülmüyorlar
Kafamda Bekletiyorum.Bence Öyle Deneyin.

kızlar ampulleri kırınca bir süre sonra etkisi geçiyor diye biliyorum o yuzden her seferinde taze kırıyorum desem yeridir, kırıp şampuana katsam, 1 ay sonra kullandığımda etkisi azalmış olacak gibi geliyor madem yapıyoruz tam yepmalı ama ben şampuana hindistan cevizi, sarımsak püresi bal ve zeytinyağ kattım, içine bekledikçe işler iyice diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…