kremsiz küçük boy gliss şampuanın içine 1 er ampul bepanthen,evigen,bemims koydum ayrıca 25 damla kadar da çam terebentin...günaşırı saçlarımı bununla yıkadım.ayrıca bir de sprey şişesine 3 ölçek zeytınyağı,1ölçek badem yağı,1 ölçek hint yağı,1 ölçek susam yağı,1/2 ölçek de çamterebentin koydum ayıca aynı ampullerden yine birer tane daha kırdım.bu maskeyi de 3 günde 1 saç diplerine biraz da uçlarına sürüp 1-2 saat bekledim.sonra yıkadım ilk yıkadığımda hep kabarır saçlarım ama 2 gün güzel olur yine öyle ama inanson 20 günde saçlarımı 2 kez açtım(loreal01 ve koleston renk açıcıyla)ve dayanamadım dün de 1 kez daha boyadım yani 3 kez işlem gördü..banyoda yıkarken ve sonra tararken bi avuç saç dökülürdü ama şu anda saysan sayılır yani en fazla 10 tel saç elimde kalıyor..yani dökülmüyor..ayrıca daha bire boyadım ya uzamayı da çok yakından takip edebiliyorum inan 1 ayı bekliyorum acaba 1 ay sonra ne kadar olacak merak ediyorum..bu hızlaaa gidderseee!!!!buraya yazıcam ama yıne..
bence düşünüyorsan hemen başla cnm,ilk değil ama 2. veya 3. yapışta fark hissedilecek