Amniyotik sıvısı fazla olanlar yardım .. 37 +4 hamıleyım erken Doğum yapan var mı ?

zugasi berepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
17
4
34
Arkadaşlar 37+4 hamıleyım erken Doğum rıskım olduğundan hastanede yattım doğumumu durdurmuşlardı artık 35. Haftaya geldıgım ıcın çıkarttılar artık Bebek dogabılır dedıler cıger gelıstırıcı güne de yaptılar . 2 gün sonra 38 olcam amnıyo suyum fazla artık taşıyacak gücüm kalmadı :/ Doğum yapan var mı bu durumdan erken sancım ve kasılmam nst de çıkıyor hemde çok yüksek ama ben gıssetmıyorum artık doğurmak ıstıyorum açılmam da Yok :KK43:

Canım Allah kolaylık versin 37 haftadan sonra erken Doğum sayılmıyor Bebek küvözde bile kalmıyor diye biliyorum.. sezeryan teklif etti mi doktorun yoksa normal Doğum mu istiyorsun ? Bence kendini de bebeğini de riske atma derim

Canım Allah kolaylık versin 37 haftadan sonra erken Doğum sayılmıyor Bebek küvözde bile kalmıyor diye biliyorum.. sezeryan teklif etti mi doktorun yoksa normal Doğum mu istiyorsun ? Bence kendini de bebeğini de riske atma derim
Normal Doğum istiyorum canım . Özel hastaneler. Sezeryan dıyor çatım darmıs ama bunu bana 32 haftada soyledı rahatsız oldum devlet hastanesı normal Doğum yapabılırsın sezeryan Doğum anında bellı olur dedı . Heran beklıyorum gelmesını karnım taş gıbı oluyo kasılmam çok ama sancım Yok ... artık doğurmak istıyorum suyu fazla olan çocuklarda anı ölüm rıskı taşıyor . Zaten cesıtlı sebeplerı varmış bu suyun fazla olmasının karnım çok şiş rahatsız olmaya başladım 44 kılı ıle hamıle kaldım sımdı 59 kıloyum ve sadece gobegım büyüdü ikiz sanıyorlar halbukı bebegım 3 kılo

Benim arkadaşım 35. haftada 3 kilo doğum yaptı. Sağlıklı bir bebeği var. 38 Normal zaten. Allah yardımcın olsun canım

Eğer çatı darsa normal doğum büyük risk taşır. Bebeğin sakat kalma ihtimali hatta dogumun ölümle sonuçlanan ihtimali bile var. İmkânınız varsa bir kaç yerde daha çatı muayenesi yaptırıp catinizin uygun olup olmadığından emin olun. Benim ilk dogumumda normal doğum için çok cabaladik ancak bebek kaka yapınca acil spinal sezeryanla alındı bebeğim ve doktorum bebeği ilk gördüğünde iyilik zorlamamisiz daha fazla bebek özürlü olabilirdi dedi. Kendinizi de bebeğinizi de riske atmayın. Sezaryene teşvik etmek istemem ama kendim yaşadım normal doğum sancısı çekip sonradan sezaryene dönmek sizi daha çok yıpratır. Allah hayırla kurtarsın inşallah. Bu arada çatı muayenesi 32. Haftadan sonra yapılıyor ve ona göre yönlendirme yapılıyor diye biliyorum.

Sevgili hamile arkadaşlarım tüp bebek tedavisindeyim önümüzdeki hafta transfer olacak.şu mübarek cuma günü bana birer tane ayetel kürsi okurmusunuz?Allah razı olsun şimdiden.ismim esra esra niyetine derseniz sevinirim.

Eğer çatı darsa normal doğum büyük risk taşır. Bebeğin sakat kalma ihtimali hatta dogumun ölümle sonuçlanan ihtimali bile var. İmkânınız varsa bir kaç yerde daha çatı muayenesi yaptırıp catinizin uygun olup olmadığından emin olun. Benim ilk dogumumda normal doğum için çok cabaladik ancak bebek kaka yapınca acil spinal sezeryanla alındı bebeğim ve doktorum bebeği ilk gördüğünde iyilik zorlamamisiz daha fazla bebek özürlü olabilirdi dedi. Kendinizi de bebeğinizi de riske atmayın. Sezaryene teşvik etmek istemem ama kendim yaşadım normal doğum sancısı çekip sonradan sezaryene dönmek sizi daha çok yıpratır. Allah hayırla kurtarsın inşallah. Bu arada çatı muayenesi 32. Haftadan sonra yapılıyor ve ona göre yönlendirme yapılıyor diye biliyorum.
Çöm teşekkür ederım canım su an tam 38 oldum acaba ben doğurmak ıstedıgım ıcın benı doğurturlar mı ? Özelde yapmak ıstemıorum benı kabul etmıyorlar büyük hastanede yapmam gerekiyormuş:/ suyum çok fazla olduğu ıcın .

Benim arkadaşım 35. haftada 3 kilo doğum yaptı. Sağlıklı bir bebeği var. 38 Normal zaten. Allah yardımcın olsun canım
Çok saol canım . Doğurmak tan asla korkmuyorum ama tam tersı 38 haftalığım tam olarak doğurmak ıstıyorum. Bebeğimin suyu fazla risk taşıyormuş ani ölüm riski bu korkuyla yasamak çok zor.

X