canım öncelikle bebeğinin sağlıklı olmasını dilerim. ama değilse ve sen onu doğurmak istiyosan da bu senin tercihin.. aksi de olabilirdi. ama ne olursa olsun kararını saygı duymayan yada yorumda bulunmak isteyen insanlar olacaktır olabildiğince insanların yanında çok fazla konuya girme girmelerine de izin verme bence.. insanların yapacağı konuşmalr seni üzeblir. toplum olarak hemen fikrimizi söyleme ve insanları yönlendirmeye çalışma konusunda üstümüze yoktur... eminim doğurman durumunda oluşabilecek iartları senin neyin beklediğini düşünmüşsündür ama insanlar hep bunları sana hatırlatırcasına konuşmalr yapmak isteyip seni etkilemek isteyebilirler şunu unutmaki tercih senin tercihin bu aldırmak da olabilir yaşamasına izin vermek de olabilir... sizin için bol bol dua edicem... allah gönlüne göre versin inşallah....
canım kusura bakma anca cevap verebiliyorum ben bebişimi kaybettim gerci topik actım okumuşsundur belki cevapta yazdım ama inan hatırlamıyorum yeni yeni kendime geldim benim bebişim amniyodan gitmedi ama bulgularda trizomi 18 oldugu tespit edildi ve gebeliğim sonlandırıldı düşük yaptım yani anlayacagın düşünsene 5 aylık cocuk 240 gr mış daha yani kurtarma olasılıgım 0 dı Allah senin bebişine saglık versin canım
cok üzüldüm mercan inan ne denir bilmiyorum
allahım sana sabırlar versin senağlamasenağlama
mercan76...mevlam sana hem sabır versin hem de inşallah yeniden bebek versin...bu defa sağlıklı sıhhat li olsun inşallah...
begonvil07 canım hala senden haber beklemekteyiz....
benim sonucum iyi çıktı şükürler olsun....
çok sevindim canım hayırlısıyla kucağına al inşallah yavrunu....darısı bizlere olsun canım dua et bizler için de....
merhaba kizlar bende 14+1 hamileyimama biz cok uzgunuz.Bebegimdeki ense kalınlıgı cok fazla cıktı yıne guvemeyip 3 ayrı doktora gosterdik.Ben yurtdisinda italyada yasiyorum .Bu yuzden de doktorlarla turkce konusamadigimdan daha da zorluk cekiyorum.Bebegimin ense kalınlıgı su an 6.5mm ve oldukca yuksek bir veri .ve yasim 35 bu yuzden direk diger testler yapilmadan beni koryon villus biopsiye gonderdiler.Amniyosentez 16 haftada yapildigi icin bu ona benzer daha erken yapilan bir test ..Neyse sonuc 15 martta cikacak ama 2 gun sonraki verdikleri on sonuc iyi cikti..ama deghisebilir tabi..Sonra beklerken dun rutin doktor kontrolumuze gittik kalınlık 1.5 hafta once 4.5 mm idi ve su an 6.5 mm ye cıkmıs doktora eger test sonucu negatif cıkarsa yani kromozon bozuklugu vs yoksa ne olabilir bu ense kalinligi dedigimde..bir cok hastalik olabilir. ama bu kesin oldugu anlamina gelmez dedi.. Bebisim icin cok uzuluyorum 22 . haftadaki detayli ultrasondda ancak gorulebilecekmis bir problemi olup olmadigi.. Dusunun eger kromozon bozuklugu cikmaz ise su an 22. haftaya dek bekleyecegim bebegim olacak 5.5 aylik ve derlerseki problem var nasil kiyacagim bebegime bilmiyorum ama risk buyuk gorunuyor. cok korkuyorum.. bu konuda bilgisi ya da tecrubesi olan var mi? bebegimin saglikli olma sansi var mi..o sislik sonra inebiliyor mu inmezse nolcak bilmiyorum ama cok uzgunum
Allah herkese saglikli bebekler nasip etsim.Bu yuzden kilo aldim vs vs gibi onemsiz konulari inanın takmayin kafaniza bunlar cok onemsiz seyler.. 30 kilo bile alinsa bebek saglikliysa baska birsey istememek gerekir..Allah olmayanlara da versin...
hem ikili hem üçlü testim temiz çıkmıştı içim çok rahattı takii ayrıntılı ultrasona girene kadar orda radyolog bebeğimin ellerini açmadığını açması gerektiğini ve amniyon sıvımın fazla olduğunu söyledi 1 saat arayla 3 kere ultrasaona girmeme rağmen bebeğim elini açmadı tıp fakültesinde doçente gittik ve amniyo sentez önerdi geçen cuma amniyo sentez oldum perşembe gününden beri ağlamaktan halim dermanım kalmadı ne olduğunu bilmiyorum bebeğimin diğer herşeyi normal suyum fazla ve elini açmıyor dua edip beklemekten başka çarem yok çok üzgünüm çoookk
Merhaba şuan aynı durumu yaşıyorum çok kötüyüm ellerini açmadı 3 Defa 1 saat aralıklar ile baktı ama açmadı amniosıvımda fazla amniosentez alındı ama ben olayın şokundayım hala lütfen konuşabilirmiyiz sonrasında ne olduhem ikili hem üçlü testim temiz çıkmıştı içim çok rahattı takii ayrıntılı ultrasona girene kadar orda radyolog bebeğimin ellerini açmadığını açması gerektiğini ve amniyon sıvımın fazla olduğunu söyledi 1 saat arayla 3 kere ultrasaona girmeme rağmen bebeğim elini açmadı tıp fakültesinde doçente gittik ve amniyo sentez önerdi geçen cuma amniyo sentez oldum perşembe gününden beri ağlamaktan halim dermanım kalmadı ne olduğunu bilmiyorum bebeğimin diğer herşeyi normal suyum fazla ve elini açmıyor dua edip beklemekten başka çarem yok çok üzgünüm çoookk
Merhaba son durumunuz zor acaba sıvıda bir fazlalık olmadı ama bebeğim ellerini açmıyorMerhaba şuan aynı durumu yaşıyorum çok kötüyüm ellerini açmadı 3 Defa 1 saat aralıklar ile baktı ama açmadı amniosıvımda fazla amniosentez alındı ama ben olayın şokundayım hala lütfen konuşabilirmiyiz sonrasında ne oldu
Merhaba son durumunuz zor acaba sıvıda bir fazlalık olmadı ama bebeğim ellerini açmıyor
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alabildiniz mi acaba ? Aynı durumu yaşıyorum bilgi verirseniz çok sevinirimMerhaba son durumunuz zor acaba sıvıda bir fazlalık olmadı ama bebeğim ellerini açmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?