• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amniyosentez yaptıranlar yardım lütfen..........

merhaba arkadaşlar benimde ikili testimde kan sonuçlarım yüksek çıktı ve banada amiyosentez yapacaklarını söylediler 4 temmuzda çok korkuyorum.Aranızda ankarada zekai tahir burakta bu işlemi yaptıran var mı? ben orda yaptıracağım. bazen yaptırmasam mı diye düşünüyorum düşük riski varya Lütfen yardımcı olun mafoldumben

benim arkadaşımın da 2 li test sonucu kötü çıktığı iin amniyosentez istemişler.
ama eminimki o iyi çıkacak çünkü bu şekilde olan çok kişi var.
en önemlisi iyi düşünmek ve içi ferah tutabilmek

merhaba arkadaşlar benimde ikili testimde kan sonuçlarım yüksek çıktı ve banada amiyosentez yapacaklarını söylediler 4 temmuzda çok korkuyorum.Aranızda ankarada zekai tahir burakta bu işlemi yaptıran var mı? ben orda yaptıracağım. bazen yaptırmasam mı diye düşünüyorum düşük riski varya Lütfen yardımcı olun mafoldumben

selam ben de yeni yaptırdım hem de seri bir halde 2 oktor baya yüksek sayıda olan
gebelere yapıyordu bu testi içim rahattı ama yine de korkuyordum işte ama
şu an 4 gün oldu yaptıralı çok iyiyim şükür korkulacak birşey yok içini ferah tut....
dua et...:Saruboceq:

selam ben de yeni yaptırdım hem de seri bir halde 2 oktor baya yüksek sayıda olan
gebelere yapıyordu bu testi içim rahattı ama yine de korkuyordum işte ama
şu an 4 gün oldu yaptıralı çok iyiyim şükür korkulacak birşey yok içini ferah tut....
dua et...:Saruboceq:

canım geçmiş olsun bende çarşambaya giriyorum Allah nasip ederse ne kadar yattın ve sonuçları ne zaman aldın bilgi verirmisin ben cok bunaldıgım için ay sonu tatile gitmek istiyorum ailemin yanına sorun olurmu acaba bilgi verirsen sevinirim

canım geçmiş olsun bende çarşambaya giriyorum Allah nasip ederse ne kadar yattın ve sonuçları ne zaman aldın bilgi verirmisin ben cok bunaldıgım için ay sonu tatile gitmek istiyorum ailemin yanına sorun olurmu acaba bilgi verirsen sevinirim

selam hastanede hiç kalmadım yarım saat oturarak bekledim.
Ama eve gidip dinlenmemiz söylendi ağır iş yapmak yok araba kullanmak yok
bir kaç gün ben yattım çok hafif ağrım oldu ağrı kesici bile almadım.
Sonucum 13 gün sonra çıkacakmış daha belli olmadı yani....
Ne kadar rahatız rahat olalım desekte işte elimde değil
sana da allah kolaylık versin sabır versin....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ecelove benimde ense kalınlığı riskli çıktı haftaya yaptırıcam amniyosentez. inşallah sorunsuz atlatırız. uzman birine yaptır kesinlikle. düşük riski 300 de 1. inşallah birşey olmaz

bende amniyosentez sonucumu aldım 28 mayısta yaptırmıştım 3 gün sonra sonucu çıktı hızlandırılmış yaptırdık fazla beklememek için çok şükür iyi çıktı.Benden burun kemiğinde kısalık olduğu için istemişlerdi.Allah hepinizin yardımcısı olsun çok sıkıntılı bir dönem inş. sizlerde güzel haberler alırsınız.

bende amniyosentez sonucumu aldım 28 mayısta yaptırmıştım 3 gün sonra sonucu çıktı hızlandırılmış yaptırdık fazla beklememek için çok şükür iyi çıktı.Benden burun kemiğinde kısalık olduğu için istemişlerdi.Allah hepinizin yardımcısı olsun çok sıkıntılı bir dönem inş. sizlerde güzel haberler alırsınız.

gözün aydın canım...darısı bizim başımıza bende yaptıralı bugün 10 gün oldu 3 haftada çıkar demişlerdi vakit geçmiyor inan sen ne güzel 3 gün sonra sonucu almışsın...beklemek daha çok yıpratıyor insanımafoldumben

gözün aydın umarım bundan sonraki herşeyde güzel olur:nazar:

naptın nasıl geçti? dün yaptırdın yatıyorsun sanırım
bizim de 13 gün sonra değil 25 gün sonra belli olacakmış
bir yanlışlık oldu aslında ben de stresliyim biraz ama kendime
bile çaktırmamaya çalışıyorum allahım sabır versin

Selam benimde 3 lü test sonucum kötü çıktı. Bu haberi alınca bende çok yıkıldım. Çarşamba günü amnio sentez yaptırdım. Şimdi ben test sonucunu bekliyorum. Allaha dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.

kızlar benim de 2 li testim riskli çıkmıştı 16. hafta da amniosentez yatptırmıştım.. 3 hafta bekledikten sonra sonuçları aldık. Allaha çok şükür temiz çıktı. bekleme süresi çok zor geçiyor biliyorum heleki son gün resmen dakikaları sayıyordum ama ne olursa olsun içinizi ferah tutun allahın izniyle bişey olmaz. herhangi bir sorun olsa ultrasonografide pek çok ipucu veriyor..

kızlar benim de 2 li testim riskli çıkmıştı 16. hafta da amniosentez yatptırmıştım.. 3 hafta bekledikten sonra sonuçları aldık. Allaha çok şükür temiz çıktı. bekleme süresi çok zor geçiyor biliyorum heleki son gün resmen dakikaları sayıyordum ama ne olursa olsun içinizi ferah tutun allahın izniyle bişey olmaz. herhangi bir sorun olsa ultrasonografide pek çok ipucu veriyor..

gozun aydin cok sevindim senin adina kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
simdi hamileliginin tadini cikarmaya baslamissindir
darisi biz sonuc bekleyen arkadaslara...allah sabir versin beklemek gerckten cok zor:1closedeyes::1closedeyes:

Selam benimde 3 lü test sonucum kötü çıktı. Bu haberi alınca bende çok yıkıldım. Çarşamba günü amnio sentez yaptırdım. Şimdi ben test sonucunu bekliyorum. Allaha dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.

umarim iyi olur sonuclar temiz cikar ben de gecen cuma yaptirdim...
allah sabir versin sana da bize de :1closedeyes::1closedeyes:

gozun aydin cok sevindim senin adina kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
simdi hamileliginin tadini cikarmaya baslamissindir
darisi biz sonuc bekleyen arkadaslara...allah sabir versin beklemek gerckten cok zor:1closedeyes::1closedeyes:

amin canım allah inşallah hayırlısıyla bebişilerimizi sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. umarım allahın izniyle sonuçlarınız tenmiz çıkacaktır....
sonuçlar temiz çıktı ama şimdi de şeker yüklemesi ve taraması var. teknolojinin gelişmesiyle kadınalr 9 ay boyunca stres yaşıyo resmen o yüzden bir türlü hamileliğin tadını çıkartamıyosun:))))

amin canım allah inşallah hayırlısıyla bebişilerimizi sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. umarım allahın izniyle sonuçlarınız tenmiz çıkacaktır....
sonuçlar temiz çıktı ama şimdi de şeker yüklemesi ve taraması var. teknolojinin gelişmesiyle kadınalr 9 ay boyunca stres yaşıyo resmen o yüzden bir türlü hamileliğin tadını çıkartamıyosun:))))

ayyy haklisin galiba sonra su var sonra su var ....
napalim artik surekli tatli telaslarda olmamiz gerekiyor sanirim...
kolayliklar versin allahim napalim a.sa.s

ayyy haklisin galiba sonra su var sonra su var ....
napalim artik surekli tatli telaslarda olmamiz gerekiyor sanirim...
kolayliklar versin allahim napalim a.sa.s

amin canım...sonuçalr iyi çıksında beklemeler sorun değil zaten...:))))))

umarim iyi olur sonuclar temiz cikar ben de gecen cuma yaptirdim...
allah sabir versin sana da bize de :1closedeyes::1closedeyes:

Teşekkür ederim. Allahın izniyle sizinde benimde umutla bekleyen tüm anneler için sonuç hayırlı olur.

arkadaşlar merhaba benim hem ikili hem 3 lü testlerimde sorun çıkmıştı hatta erkenden ayrıntılı ultrasona bile girmiştim gelişimi falan herşeyi normaldi ama nedense 2li ve 3 lüde sorun cıkıyordu
kendi dr mdan başka bir dr daha gösterdim sonuçlarımı ve amniyosentez dedi oda
8 haziran p.tesi yaptırdık ve hemen aynı hafta cuma gunude en önemli olan kromozomların sonuçlarını aldık yani down sendromu riskinin olup olmadığına dair sonuçları zaten bu sonuçlar diğerleriyle aynı olurmuş değişmezmiş allaha şükür temiz çıktı sonuçlarımız biz 250 ytl gibi bir ücret ödedik ayrıca sonuçların erken çıkması için çünkü bekleyecek sabrım kalmamıştı
amniyosentezide 400 tl ye yaptırdık

arkadaşlar sakın moralinizi bozmayın kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin hep olumlu düşünün iyi şeyler düşünün güzel şeyler düşünün allahın izni ile hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız
sonuçları bekleyen tüm arkadaşlar eminim hepiniz çok güzel sonuçlar alacaksınız ve asıl ondan sonra hamileliğinizin tadını doya doya çıkaracaksınız
ama bu bekleyiş süresindede bebeklerinizi üzmeyin iyi düşünün iyi olsun amniyosentez sonuçları genellikle hep temiz çıkıyo korkmayın arkadaşlar allah hepinize sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Back