canım öncelikle bebeğinin sağlıklı olmasını dilerim. ama değilse ve sen onu doğurmak istiyosan da bu senin tercihin.. aksi de olabilirdi. ama ne olursa olsun kararını saygı duymayan yada yorumda bulunmak isteyen insanlar olacaktır olabildiğince insanların yanında çok fazla konuya girme girmelerine de izin verme bence.. insanların yapacağı konuşmalr seni üzeblir. toplum olarak hemen fikrimizi söyleme ve insanları yönlendirmeye çalışma konusunda üstümüze yoktur... eminim doğurman durumunda oluşabilecek iartları senin neyin beklediğini düşünmüşsündür ama insanlar hep bunları sana hatırlatırcasına konuşmalr yapmak isteyip seni etkilemek isteyebilirler şunu unutmaki tercih senin tercihin bu aldırmak da olabilir yaşamasına izin vermek de olabilir... sizin için bol bol dua edicem... allah gönlüne göre versin inşallah....
canım öncelikle Allah gönlüne göre versin yanındayım arkadaşım bende 19 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım ( bebek 17 haftalık görünüyodu gerci ) gelişimi yoktu ve maalesef bir sürü bozukluk vardı doplerde 1 saat kaldım ben ve 10 gün önce zeynep kamilde sonlandı 6 gün yattım bana birazcık umut verselerdi yada ben bunu hissetseydim inan seni,n gibi bende bebegimi dogururdum ama o kadar araştırma yaptım ki maalesef dr ne dediyse ( daha dogrusu 1 prof 2 uzman ve 5 asistan) ben hepsini biliyordum ve bana sonucu biliyorsunuz dimi dediklerinde evet sonlandırılacak dedim maalesef dediler eşimi cekip bile konuşmuş prof benim sonradan haberim oldu tekrar diyorum içindeki ses saglıklı diyorsa hiç kafanı yorma dogur benim umudum yoktu ve ben hissetmiştim problem oldugunu nitekim öylede oldu Allah saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canım....