• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amniyosentez yaptıranlar yardım lütfen..........

hem ikili hem üçlü testim temiz çıkmıştı içim çok rahattı takii ayrıntılı ultrasona girene kadar orda radyolog bebeğimin ellerini açmadığını açması gerektiğini ve amniyon sıvımın fazla olduğunu söyledi 1 saat arayla 3 kere ultrasaona girmeme rağmen bebeğim elini açmadı tıp fakültesinde doçente gittik ve amniyo sentez önerdi geçen cuma amniyo sentez oldum perşembe gününden beri ağlamaktan halim dermanım kalmadı ne olduğunu bilmiyorum bebeğimin diğer herşeyi normal suyum fazla ve elini açmıyor dua edip beklemekten başka çarem yok çok üzgünüm çoookk

arkadaşlar sakın moralinizi bozmayın kendinizi ve bebeğinizi üzmeyin hep olumlu düşünün iyi şeyler düşünün güzel şeyler düşünün allahın izni ile hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız
sonuçları bekleyen tüm arkadaşlar eminim hepiniz çok güzel sonuçlar alacaksınız ve asıl ondan sonra hamileliğinizin tadını doya doya çıkaracaksınız
ama bu bekleyiş süresindede bebeklerinizi üzmeyin iyi düşünün iyi olsun amniyosentez sonuçları genellikle hep temiz çıkıyo korkmayın arkadaşlar allah hepinize sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

teşekkürler karakız ben mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum
pozitif olmaya çalışıyorum sanırım başarıyorum da iyiyim....
umarım sonuçların da iyi çıkar....

hem ikili hem üçlü testim temiz çıkmıştı içim çok rahattı takii ayrıntılı ultrasona girene kadar orda radyolog bebeğimin ellerini açmadığını açması gerektiğini ve amniyon sıvımın fazla olduğunu söyledi 1 saat arayla 3 kere ultrasaona girmeme rağmen bebeğim elini açmadı tıp fakültesinde doçente gittik ve amniyo sentez önerdi geçen cuma amniyo sentez oldum perşembe gününden beri ağlamaktan halim dermanım kalmadı ne olduğunu bilmiyorum bebeğimin diğer herşeyi normal suyum fazla ve elini açmıyor dua edip beklemekten başka çarem yok çok üzgünüm çoookk

canım lütfen ağlayarak kendini ve bebeğini üzme o senin her şeyini hissediyo sen üzülürsen oda üzülür o minnacık kalbi üzmek istemessin dimi tatlım sakin ol ve dua et emin ol sonuçlarında temiz çıkacak güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun sen mutku ve huzurlu olursan bebeğinde huzurlu olur sonuçlar gelene kadar tabikide rahat edemeyeceksin biilyorum ama en azından ağlama kendini yıpratma iyi şeyler düşün ve bak göreceksin allahın izni ile sonuçların tertemiz çıkacak buna emin ol
allah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

teşekkürler karakız ben mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum
pozitif olmaya çalışıyorum sanırım başarıyorum da iyiyim....
umarım sonuçların da iyi çıkar....

evet canım doğru olanda o aslında güzel şeyler iyi şeyler düşünelim iyi şeyler gelsin ben ilk 5 kromozomun sonuçlarını aldım ve temiz çıktılar dr zaten bunlar en önemli olanlardı artık derin bir oh çekebilirsiniz dedi allah hepimize sağlıkcakal kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

[

evet canım doğru olanda o aslında güzel şeyler iyi şeyler düşünelim iyi şeyler gelsin ben ilk 5 kromozomun sonuçlarını aldım ve temiz çıktılar dr zaten bunlar en önemli olanlardı artık derin bir oh çekebilirsiniz dedi allah hepimize sağlıkcakal kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı[/QUOTE]

ayyy cok sevındim inşallah ben de ayın 8 inde derin bir ohhhh çekerim
şimdilik offff çekiyorummmzemuszemuszemuszemus

canım merak etme tüm bunşlar önlem tatlım bende yaptırdım 3lü tarama testinin bozuk çıkmasından dolayı ama allaha şükürler olsun ki meleğim gayet sağlıklı canım inş. senin meleğinde sağlıcak annesine gelir

canancım benimde doktorum amniosentez istemişti geçen yazım zehir gibi geçti bu test yüzünden,başka doktora git birde o baksın,amniosentezin riskleride var...Hamile olarak ağladığın üzüldüğün yanına kar kalıyor,,bencede hamileliğin tadını çıkar.ALLAH'Â güven.Test yaptırdığım bebeğim şimdi 6 aylık oldu ALLAHA şükür sağlıklı.B u testler doktorların para koparma hileleri inanma onlara .ALLAH yardımcın olsun ve bebeğini kucağına sağlıklıca alırsın inşallah.....

testimin sonucunu bekliyorum daha 10 gün var
beklemek ne kadar da zormuş başına gelmeden bilemiyorsun

mrb arkadaşlar rabbim bana da evlendikten 15 ay sonra nasip etti hamileliği dr kontrollerimde bebeğin ense kalınlığı 3.2 çıktı dr ikili teste gönderdi ondada risk yüksek çıktı amniosentez yapalım dedi ben ve eşim istemedik çünkü sonuç ne olursa olsun rabbim bize bu bebeği nasip etti Allah almadıktan sonra biz kıyamayız ona şimdi 19 haftalık hamileyim geçen hafta yine kontrolüm vardı gittim dr yine amniosentez yapalım dedi ben hayır istemiyoruz dedim dr eğer sorunlu doğarsa kendine bile hayrı olmaz dedi bebeğin ilk başlarda canım çok sıkıldı ama şimdi elhamdülillah o kadar üzülmüyorum çünkü biliyorum ki rabbim herşeyi bizlere imtahan için gösteriyor bol bol dua edip ona sığınmalıyız şimdi elimden geldiğince dua edip doğuma kadar sabır edicem çünkü Allah herşeyin en güzelini bilen ve en güzel şekilde yaratandır.

Seni çok tebrik ediyorum düşüncenden dolayı. Ben yaptırdım amniyosentezi, yani senin kadar güçlü olamadım.inşallah sağlıklıdır bebişin

mrb arkadaşlar rabbim bana da evlendikten 15 ay sonra nasip etti hamileliği dr kontrollerimde bebeğin ense kalınlığı 3.2 çıktı dr ikili teste gönderdi ondada risk yüksek çıktı amniosentez yapalım dedi ben ve eşim istemedik çünkü sonuç ne olursa olsun rabbim bize bu bebeği nasip etti Allah almadıktan sonra biz kıyamayız ona şimdi 19 haftalık hamileyim geçen hafta yine kontrolüm vardı gittim dr yine amniosentez yapalım dedi ben hayır istemiyoruz dedim dr eğer sorunlu doğarsa kendine bile hayrı olmaz dedi bebeğin ilk başlarda canım çok sıkıldı ama şimdi elhamdülillah o kadar üzülmüyorum çünkü biliyorum ki rabbim herşeyi bizlere imtahan için gösteriyor bol bol dua edip ona sığınmalıyız şimdi elimden geldiğince dua edip doğuma kadar sabır edicem çünkü Allah herşeyin en güzelini bilen ve en güzel şekilde yaratandır.

canım öncelikle bebeğinin sağlıklı olmasını dilerim. ama değilse ve sen onu doğurmak istiyosan da bu senin tercihin.. aksi de olabilirdi. ama ne olursa olsun kararını saygı duymayan yada yorumda bulunmak isteyen insanlar olacaktır olabildiğince insanların yanında çok fazla konuya girme girmelerine de izin verme bence.. insanların yapacağı konuşmalr seni üzeblir. toplum olarak hemen fikrimizi söyleme ve insanları yönlendirmeye çalışma konusunda üstümüze yoktur... eminim doğurman durumunda oluşabilecek iartları senin neyin beklediğini düşünmüşsündür ama insanlar hep bunları sana hatırlatırcasına konuşmalr yapmak isteyip seni etkilemek isteyebilirler şunu unutmaki tercih senin tercihin bu aldırmak da olabilir yaşamasına izin vermek de olabilir... sizin için bol bol dua edicem... allah gönlüne göre versin inşallah....

umarım herşey yolunda gider....
sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...

Yeri göğü yaradan rabbimin gücünün yetmediği ne var ki....oya kardeşim mevlam evladına sağlık sıhhat versin inşallah.Benim de 2 li testim kötü çıktı :( ama tek kurtarıcımız ALLAH..Senin de dediğin gibi ALLAH herşeyin en güzelini bilen vr rn güzel şekilde yaratandır...
senin ve bebeğin için dua edeceğim...

Yeri göğü yaradan rabbimin gücünün yetmediği ne var ki....oya kardeşim mevlam evladına sağlık sıhhat versin inşallah.Benim de 2 li testim kötü çıktı :( ama tek kurtarıcımız ALLAH..Senin de dediğin gibi ALLAH herşeyin en güzelini bilen vr rn güzel şekilde yaratandır...
senin ve bebeğin için dua edeceğim...

peki doktor amniyosentez mi önerdi? yaptırmayı düşünmüyor musun?

begonvil07 canım evet dr. amniyosentez dedi. yaptırmayı düşünüyorum tabiki.ama bu işin ehli olan bir hastaneye.bunun için de ankarada büyük doğuma gideceğim...
ALLAH HEPıMıZıN YAR VE YARDIMCISI OLSUN....

begonvil07 canım evet dr. amniyosentez dedi. yaptırmayı düşünüyorum tabiki.ama bu işin ehli olan bir hastaneye.bunun için de ankarada büyük doğuma gideceğim...
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN....

sonucuma az kaldı macey çarşamba günü
yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim...
hayırlı bir haber alırsam da artık derin bir ohhh çekerim
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sonucuma az kaldı macey çarşamba günü
yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim...
hayırlı bir haber alırsam da artık derin bir ohhh çekerim
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benim inşaallah mevlam sağlık versin.2lide 3lüde kötü çıkıp da amniyosentezde sorunsuz olan çok kişi duydum.inşallah biz de onlardan biri oluruz...mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler....
hayırlı haberlerini bekliyorum canım...

sonuç bekleyen tüm arkadaşlar allah yardımcınız olsun. sonuçlarınızı en az sizin kadar sabırsızlıkla bekliyorummmm

naptın nasıl geçti? dün yaptırdın yatıyorsun sanırım
bizim de 13 gün sonra değil 25 gün sonra belli olacakmış
bir yanlışlık oldu aslında ben de stresliyim biraz ama kendime
bile çaktırmamaya çalışıyorum allahım sabır versin

canım kusura bakma anca cevap verebiliyorum ben bebişimi kaybettim gerci topik actım okumuşsundur belki cevapta yazdım ama inan hatırlamıyorum yeni yeni kendime geldim benim bebişim amniyodan gitmedi ama bulgularda trizomi 18 oldugu tespit edildi ve gebeliğim sonlandırıldı düşük yaptım yani anlayacagın düşünsene 5 aylık cocuk 240 gr mış daha yani kurtarma olasılıgım 0 dı Allah senin bebişine saglık versin canım

Back