• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amniyosentez test sonucu

fturun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
2
0
1
Kahramanmaraş
mrb arkadaşlar benim ikili test sonucum negatif çıktı ve bunun üzerine amniyosentez sıvım alındı.çok şükür o temiz çıktı.yalnız test sonucunda bir şey kafamızı karıştırdı.orada bebegimin cinsiyetinide belirtmişler di özellikle biz istememiştik ama yer alıyordu.erkek oldugu yani xy kromozoma sahip diye yer alıyordu.doktorumuzda kız oldugunu söylüyor ulturasyonda bakarak.bizimde kafamız karıştı sizce hangisi dogrudur. benimle aynı durumu yaşayanlar varsa özellikle yazssınlar lütfen

Bence amniosentez doru:53:doktor yanilmistir:37:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amniosentez doğrudur. Doktorlar yanılabilir. Bizede doktorun biri kız diğeri erkek diyo. Amniosentez daha sağlıklı bi veri.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amniosentez doğrudur. Doktorlar yanılabilir. Bizede doktorun biri kız diğeri erkek diyo. Amniosentez daha sağlıklı bi veri.

işin garibi doktorum ben yanılmam kesinlikle kız diyor..bizimde aklımız karışıyor 3boyutlu test de de öyle dedi başka bir doktor kız diye.orada atmışlardır cinsiyetini diyorlar.ozaman nasıl güvenicem temiz çıkmasınada saçmladılar iyice anlayacagınız

O zaman amniosentez testinde down sendromu bilgilerinide mi atıyorlar. Niye var o zaman böyle tehlikeli bi test. Doktor saçmalamış. Amniosentez sonucunu laborantlar kalem kağıt alıp yazmıyoki. Cihazlar sayesinde sonuç alınıyor. Atmak gibi bişey olamaz. Ama doktor ultrasona bakıp ta atabilir. Amniosentezin doğru olduğunu düşünüyorum.

Back