paris2023 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2022 2.290 2.487 7 Eylül 2023 Konu Sahibi ceydaaa3 #41 ceydaaa3 .!.: benimki kesin sonuç umarım sizinki yanlıştır Genişletmek için tıkla... siz acaba panaroma mı yaptırdınız bir de diyorlar ki nipt test sizin de genetiğinize bakıyor ondan da olabilir mi sizde yoktur ama taşıyıcılık vardır
ceydaaa3 .!.: benimki kesin sonuç umarım sizinki yanlıştır Genişletmek için tıkla... siz acaba panaroma mı yaptırdınız bir de diyorlar ki nipt test sizin de genetiğinize bakıyor ondan da olabilir mi sizde yoktur ama taşıyıcılık vardır
C ceydaaa3 Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2023 24 18 27 8 Eylül 2023 Konu Sahibi ceydaaa3 #42 paris2023 .!.: siz acaba panaroma mı yaptırdınız bir de diyorlar ki nipt test sizin de genetiğinize bakıyor ondan da olabilir mi sizde yoktur ama taşıyıcılık vardır Genişletmek için tıkla... Yok direk amniyosentez yaptırdım. Olabilir biz kendimiz genetik test yaptırmadık
paris2023 .!.: siz acaba panaroma mı yaptırdınız bir de diyorlar ki nipt test sizin de genetiğinize bakıyor ondan da olabilir mi sizde yoktur ama taşıyıcılık vardır Genişletmek için tıkla... Yok direk amniyosentez yaptırdım. Olabilir biz kendimiz genetik test yaptırmadık
paris2023 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2022 2.290 2.487 8 Eylül 2023 Konu Sahibi ceydaaa3 #43 ceydaaa3 .!.: Yok direk amniyosentez yaptırdım. Olabilir biz kendimiz genetik test yaptırmadık Genişletmek için tıkla... çok geçmiş olsun
ceydaaa3 .!.: Yok direk amniyosentez yaptırdım. Olabilir biz kendimiz genetik test yaptırmadık Genişletmek için tıkla... çok geçmiş olsun