- 18 Temmuz 2022
- 3.923
- 6.663
Laboratuvarın hızıyla ilgili değil sanırım. İki tüp alınıyor biri hızlı sonuç için kullanılıyor diğeri kültür ortamında çoğaltılıp sonra ayrıntılı analiz yapılıyor. Çoğalması için de beklenmesi gerekiyor. Sanırım o yüzden 3 haftadan önce gelmesi mümkün değilNipt yanlış çıkar inşallah da hepsi kötü bi anı olarak kalır. Bir daha da yanından geçmezsiniz bu testin artık. İnsan bazı şeyleri bilmemek istiyor gerçekten. Ben de kendimize yaptırdığımız genetik testler için aynısını düşünüyorum. İkili testim iyi geldi diyip arkama yaslanıp hamileliğin tadını çıkaracaktım şimdi. Günler geçmek bilmiyor böyle her muayene stres oluyorBen şu 15+1 im. Aslında bebek bir hafta önden gidiyor bana yapalım dediler ama ben illa 16 dan sonra olsun dedim. Recep Has beye 8 eylüle randevu aldım o da 17. Hafta oluyor. Yani aslında amniyosentezi geç yaptırmış oluyorum. Bu arada düşünün Nişantaşı’nda iki hekime gittim ki biri Recep Has burda 3 kişiden 2 si tanır. Duayendir. İlk hastası benmişim. Sebep sizin dediğiniz gibi canlı doğmamaları. Yani zaten düşüyorlarmış adama yüzlerce vaka gelmiş düşünün belki binlerce bu aşamada ilk hastasıyım. Bana 3 hafta dedi. Belki LAB hızlı çalışırsa 2 hafta olur mu bilemiyorum. Size de çok geçmiş olsun ama çok şükür ki inşallah haftaya kurtulursunuz bu beladan. Ben mesela ikili tarama yapsam hiç bilmeyecektim. Nipt yaptırdım. İyi mi yaptım kötü mü sonuç gösterecek