• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyonsentez yaptıranlar? Cok acil..!

Denizsumer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
204
10
33
İzmir
Kızlar merhaba.
3'lü tarama testinde sonucum yüksek riskli cıktı. Doktor amniyonsentez yapılması gerektiğini söylüyor. Ama ben cok korkuyorum.
İğne fobim var :( ya kendımı refleksif olarak cekersem, ya bebeğime yada kendime zarar verirsem?
Doktorunuz size lokal bi anestezi falan uyguladı mı?

Amniyosentezde iğne hiç acıtmıyormuş, ablam yaptırmıştı. İğnenin girdiğini hissetmemişti. Bu kadar stres yapmayın.
Kendinizi çekmeniz veya hareket etmeniz sıkıntı yapmaz. Doktor bebeğin pozisyonunu ultrasonda inceleyip, en risksiz şekilde, bebeğin en uzak olduğu tarafta hareket etmektedir.
Ekrandan bebeği de iğneyi de görebielceksiniz.

Son düzenleme:
Amniyosentezde iğne hiç acıtmıyormuş, ablam yaptırmıştı. İğnenin girdiğini hissetmemişti. Bu kadar stres yapmayın.
Kendinizi çekmeniz veya hareket etmeniz sıkıntı yapmaz. Doktor bebeğin pozisyonunu ultrasonda inceleyip, en risksiz şekilde, bebeğin en uzak olduğu tarafta hareket etmektedir.
Ekrandan bebeği de iğneyi de görebielceksiniz.

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Umarım dediğiniz gibi olur. Cok strese gırdım çünkü.

Back