amniyon sıvısı azlığı nedeniyle bebeğini kaybedenler !!!

fanatikgsli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
83
25
98
32
mrb 22 yaşındayım ve 7 aylık evliyim. 18 kasımda 22 haftalık bebeğimi kaybettımm :( 40 gün sonra doktor kontrolune gittim herhangi bir problem olmadığını istersem hemen hamile kalabileceğimi söyledi.. Ama ben korkuyorum tekrar böyle bi durum yaşamaktan. :( bu nedenle bebeğini kaybedip tekrar sağlıklı bi bebek dünyaya getiren var mıı ?

suyunu arttıramadılar mı sebebi neymiş uzulme allahın takdiri rabbim bi daha nasıp eder bnde 18 haftalık kaybettım yeniden hamileyim korunmadım 2 ayda kaldım tekrar

Arttıramadılar canım. 16 haftalıkken rahmimde sızıntı vardı düzeldi. Ama suyu tekrar artması :( Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin :*

mrb 22 yaşındayım ve 7 aylık evliyim. 18 kasımda 22 haftalık bebeğimi kaybettımm :KK43: 40 gün sonra doktor kontrolune gittim herhangi bir problem olmadığını istersem hemen hamile kalabileceğimi söyledi.. Ama ben korkuyorum tekrar böyle bi durum yaşamaktan. :KK43: bu nedenle bebeğini kaybedip tekrar sağlıklı bi bebek dünyaya getiren var mıı ?
BİZ DE SIVI AZLIĞI SORUNU YAŞIYORUZ 17 hafta olduk :( SİZDE SIVI MİKTARI kaç santimdi? Bende 2-3 cm VARMIŞ :(

bir de su azlığı sorunu kaç hafta sürdü?

umarım sağlıklı çocuklara sahip olursunuz...oluruz...

BİZ DE SIVI AZLIĞI SORUNU YAŞIYORUZ 17 hafta olduk :KK43: SİZDE SIVI MİKTARI kaç santimdi? Bende 2-3 cm VARMIŞ :KK43:

Tatlım bana herhangi bey söylemediler yani kaç cm olduğunu bilmiyorum. 16. Haftamdan beri sıvısı azalmıştı. 22.haftada da kaybettim oğluşumu. Sen moralini bozma elbette riskli bi durum ama doktorum 3 cmle sağlıklı bi şekilde doğum yapanlarda var demişti. Yani herşey takdir-i ilahi. Bol bol dua et tatlım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin..

BİZ DE SIVI AZLIĞI SORUNU YAŞIYORUZ 17 hafta olduk :KK43: SİZDE SIVI MİKTARI kaç santimdi? Bende 2-3 cm VARMIŞ :KK43:

geçmiş olsun canım İnş tez zamanda düzelir iyi bir hastaneye ve dra git sürekli takip ettir kendini

Tatlım bana herhangi bey söylemediler yani kaç cm olduğunu bilmiyorum. 16. Haftamdan beri sıvısı azalmıştı. 22.haftada da kaybettim oğluşumu. Sen moralini bozma elbette riskli bi durum ama doktorum 3 cmle sağlıklı bi şekilde doğum yapanlarda var demişti. Yani herşey takdir-i ilahi. Bol bol dua et tatlım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin..
merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun neden 22.haftada kaybettin bebeğini erken doğuma mı aldılar sıvı azaldı diye tekrar gebelik düşünüyormusun

merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun neden 22.haftada kaybettin bebeğini erken doğuma mı aldılar sıvı azaldı diye tekrar gebelik düşünüyormusun
22. Hafta da olan sıvı geldi canım. Rahim ağzı açıldığı için mikrop kapabilirmişim. Antibiyotik başlandı hemen. Su geldikten sonra sancı da başlayabilirmiş 24 saat içinde bekledim ve sancım olmadı. İlaç verdiler vajinadan. sonra sancım başladı ve doğum yaptım :( gebelik düşünüyorum Rabbim nasip ederse. Doktor 3 ay bekleyin dedi bekledik. Bu hafta doktora gittim ve iltihaplanma varmış ilaç verdi ve ilişki yasak. :( tam da yumurtlama dönemime geldi. Hayırlısı diyorum artık..

22. Hafta da olan sıvı geldi canım. Rahim ağzı açıldığı için mikrop kapabilirmişim. Antibiyotik başlandı hemen. Su geldikten sonra sancı da başlayabilirmiş 24 saat içinde bekledim ve sancım olmadı. İlaç verdiler vajinadan. sonra sancım başladı ve doğum yaptım :KK43: gebelik düşünüyorum Rabbim nasip ederse. Doktor 3 ay bekleyin dedi bekledik. Bu hafta doktora gittim ve iltihaplanma varmış ilaç verdi ve ilişki yasak. :KK43: tam da yumurtlama dönemime geldi. Hayırlısı diyorum artık..
çğk geçmiş olsun enfeksiyon kaynaklı demek ki senin sağlığın önemli tabiki biraz beklemekte fayda var inş şifa bulursun canım bizlerde de sıvı kaybı olmadan sıvımız azalıyor işte aslında artmıyor yani hepimizin sıkıntısı ayrı işte inşallah sağlıklı bebeğimiz olur en kısa zamanda

çğk geçmiş olsun enfeksiyon kaynaklı demek ki senin sağlığın önemli tabiki biraz beklemekte fayda var inş şifa bulursun canım bizlerde de sıvı kaybı olmadan sıvımız azalıyor işte aslında artmıyor yani hepimizin sıkıntısı ayrı işte inşallah sağlıklı bebeğimiz olur en kısa zamanda
Amiin canım inşaallah

Merhaba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim bebeğimin böbreklerinde büyüme var biri 22 cm diğeri 23 cm ve suyumda bir santim var bu şekilde olupta bebeği yaşayanlar var mı cevap yazarsaniz çok sevinirim..

22. Hafta da olan sıvı geldi canım. Rahim ağzı açıldığı için mikrop kapabilirmişim. Antibiyotik başlandı hemen. Su geldikten sonra sancı da başlayabilirmiş 24 saat içinde bekledim ve sancım olmadı. İlaç verdiler vajinadan. sonra sancım başladı ve doğum yaptım :KK43: gebelik düşünüyorum Rabbim nasip ederse. Doktor 3 ay bekleyin dedi bekledik. Bu hafta doktora gittim ve iltihaplanma varmış ilaç verdi ve ilişki yasak. :KK43: tam da yumurtlama dönemime geldi. Hayırlısı diyorum artık..
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama ben de sıvı gelmesi nedeniyle bir hafta önce ikizlerimi kaybettim siz daha sonra hamile kaldınız mı bu durumun diğer gebeliklerde tekrarlama riski nedir çok merak ediyorum tekrar hamile kalmaya korkuyorum cevaplarsınız çok sevinirim

Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama ben de sıvı gelmesi nedeniyle bir hafta önce ikizlerimi kaybettim siz daha sonra hamile kaldınız mı bu durumun diğer gebeliklerde tekrarlama riski nedir çok merak ediyorum tekrar hamile kalmaya korkuyorum cevaplarsınız çok sevinirim
Merhaba canım bende geçen haftasnu sıvı gelmesi sebebiyle bebeğimi kaybettim seni merak ettim nasılsın doktorun ne diyor bu konuda bende diyorum hep böyle mi olacak

Merhaba canım bende geçen haftasnu sıvı gelmesi sebebiyle bebeğimi kaybettim seni merak ettim nasılsın doktorun ne diyor bu konuda bende diyorum hep böyle mi olacak
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun Allah sabır versin. Henüz kontrollere gidip geliyorum sıvının gelmesiyle beraber enfeksiyon oluştu bende onun için tedavi gördüm patoloji sonucumuzda bariz bir neden çıkmadı genetik sonucumuz henüz çıkmadı doktor da genetik sonucuna göre konuşuruz dedi ama ben tekrar böyle bir şey olursa diye hamile kalmaya korkuyorum 19 haftalık kaybettim bebeklerimi çok zor bi süreçti Allah kimseye yaşatmasın 🤲 sizin kaç haftalıktı doktorunuz bir şey dedi mi ?

Back
X