Amniyon sıvısı akıntısı

Mlk8822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
616
-50
30
Arkadaşlar 31+3 haftalık hamileyim. Geçen hafta İdrardan sonra beyaz bir akıntım oldu hastahaneye gittim ve amniyon sıvısı dediler. Kendi doktorumda sezeryan yapmak istedi. Başka bir doktora gittim amniyon sıvısı azalmış ama şu anlık sorun oluşturacak kadar değil kontrol altında tutalım dedi. 80 cc olarak ölçüdü. Bol su içiyorum dinleniyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda. 36. Haftaya kadar gidebilen var mı?

Arkadaşlar 31+3 haftalık hamileyim. Geçen hafta İdrardan sonra beyaz bir akıntım oldu hastahaneye gittim ve amniyon sıvısı dediler. Kendi doktorumda sezeryan yapmak istedi. Başka bir doktora gittim amniyon sıvısı azalmış ama şu anlık sorun oluşturacak kadar değil kontrol altında tutalım dedi. 80 cc olarak ölçüdü. Bol su içiyorum dinleniyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda. 36. Haftaya kadar gidebilen var mı?
Benim de amniyon sıvım azdı son haftalarda tazı sıkılmış havuç suyu tükettim suyu arttırdığını okumuştum. Ancak doktorunuza danışarak dikkatli tüketin çünkü şekeri yükseltiyor muhtemelen erken doğum riski oluşturmasın

Benim 22.haftamda suyum bitti 28.haftada doğum yaptım. İnşallah dayanırsınız enfeksiyona çok çok dikkat edin. Bol havuç suyu 4 litre de su için. Kızım şu an koynumda 🥰 siz de bunu hayal edin

Benim 22.haftamda suyum bitti 28.haftada doğum yaptım. İnşallah dayanırsınız enfeksiyona çok çok dikkat edin. Bol havuç suyu 4 litre de su için. Kızım şu an koynumda 🥰 siz de bunu hayal edin
Maşallah Allah bağışlasın güzel günler görmesini nasip etsin inşallah 🤲 benim de kızım olacak. İnşallah bebeğim 4-5 hafta daha dayanırda büyür biraz daha. Bol su içiyorum havuç suyu armut vs yiyip içiyorum. Şifa Allahtan inşallah birini verilse kılar

Ciğer geliştirici vurulması lazım. Şu alt sinira yaklaşma eğilimindeyse kritik bir durum

X