Amnios Sıvısının Erken Gelmesi-EMR

Benimde 15. haftada bir gece aniden suyum geldi aşırı kanamam da vardi ben bebegimi kaybettim diye iki gözü iki çeşme gittim hastaneye doktorlar ultrasonla bakti bebegin kalbi atiyor suyunda da cok az bir azalma var dedi takip edelim seni hastanede dedi antibiyotik baslandi iki gün sonra ultrasonda bebegin suyu tamamlanmisti zaten suyumda artik gelmiyordu ama kanamam devam ediyordu iki gun sonra tekrar ultrason bakildi bebegin suyu yine yeterli görüldu hicbir enfeksiyon bulgusu yoktu acilmam da olmadigi icin kendi istegimle taburcu olup eve geldim o gunden beri yatiyorum tuvalet harici kalkmamaya calisiyorum şu anlik bi sıkıntı yok sukrolsun 18.haftaya kadar geldik

Geçmiş olsun çok dikkatli olun, Allah korusun inşallah.

Merhaba çok geçmiş olsun , aynı 17 haftada benimde başıma geldi 2 haftadır hastanede yatıyorum. Sizin durumunuz nasıl devam etti

Hergün havuç suyu için,Bol su için, deveci armudu yiyin. Ve bol bol dua Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Stres yapmayın. Rabbim büyüktür.

sizinde sularınız erken gelmiş nasıl tedavı oldunuz onu merak etım ben 25 haftalıgım benımde 20 haftada başladı cok endişeliyim budurum gecermı cvp verırsenız cok sevınırınm
Merhaba aynı durum bendede var şuan naptınız nasıl önlemler aldınız

Merhaba aynı durum bendede var şuan nasıl önlemler aldınız bebeğiniz durumu nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…