Mrhab cnm bende suan 24 haftaligm benmde suyum geliyr sen ne yaptin umarim bi sikinti olmamstrda bebegini hayirlisiyls almssndr kucagina cvp verirsn cok sevinirimmrh benımde suyum erken geldı su an 25 haftalıgım ama 21 haftadan başladı sızler neler yaptınız nasıl bu durumu atlatınız lutfen paylaşın psikolojim cok bozuldu artık atlatıp ayında dogum yapan varmı
Merhaba kızlar konunun üzerinden 4 yıl geçmiş ana aynı sorunu bende yaşıyorum ne yaptınız bebeklerinizi sağlıkla kucağınza aldınız mı moralim çok bozuk benimde suyum geldi ve ultrasonda baya azaldığını gördük havuç suyu flan yapıyorum sizce yerine gelir mi bu 3. Hamilelğim bunu da kaybetmek istemiyorum
Yapabiliyorsan iyi bir doktora daha görünBende 21.haftamdayım dün kahverengi lekelenmem ve su gibi ıslandı iç çamaşırım. Bugün doktora gittim. Az az gelmeye başlamış. Kan tahlillerim idrarım temiz çıktı ama her ihtimale karşı antibiyotik ve progestan verdi. Hep yatacaksın dedi. Suan bebeğin sıvısı da iyi ama erken doğum riskim varmışsiz nasıl oldunuz?
Merhba arkdslar.23+6 da agustos 27 sinde bende kanamayla egeye geldm ve yatısım oldu kanamam durdu ama akıntm durmadı dr test yaptı amnisure diye test aldırdı pozitf cıktı yanı az az suyum gelıyordu.tedavıye baslandı antbyotk ve adalat veriyorlar wc dısı kalkmıyorm suan 24+5 oldm ins bende dedfnz gibi rahım kendini yeniler toplarlanrm yada 1 ay saha dayanırz.Allah kimseye yasatmasın bu belirsizliği korkuyu
Ben bebegımı kaybettim mallesef bugn 1 ay olduMerhaba, benimde 23+3 te suyum geldi 14 eylülde yani 16 gün oldu tedavi görüyorum. Ama heran doğum olabilir. Sizin durumunuz nasıl? Doğum gerçekleşti mi?
Merhaba şu anda bende aynı sizin gibiyim kaç gün sonra aldılar bebeğinizi acabaBebeğin sıvısı iyiyse canım kendine sıkıntı etme senn gibi olup zamanla toparlıyorlar bende su birden boşaldı ve bebeğin suyu kalmadı hiç enfeksiyon da vardı sende hiçbiri yok sen yat hiç kalkma kesinlikle bide eşin yapabliosa her gün bir bardak havuç suyu sıktırsın inşallah toparlarsın. Benim bebeğimi aldılar ama benim suyum azalmıştu ve akıntım gelmeye devam ediyordu kanamamda yoktu
Suyunuz mu gelıyorMerhaba acaba doğumunuz oldu mu ne durumdasınız bende aynı haldeyim çok üzgünüm yardımcı olursanız sevinirim
Suyunuz gelıyorsa az az haftanz da önemli simdiki aklım olsa suyum az da olsa geldgnde doguma gırerdm belki yasama sansı olurdu bebegımın kese delinince kolaylıkla alttan enf bebege ulasıyor ve kalbi durdu bebegımn bu olasılıkları dr unuzla mutlaka konusun eger 30 hafta üstüysenz bekletmeyın Allah yardmcınz olsn inanın yasadıklarmz kolay deglMerhaba şu anda bende aynı sizin gibiyim kaç gün sonra aldılar bebeğinizi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?