Amiena Zylla ile yoga

Yoga twist hareketleri özellikle vücut detox u icin, karnimiz icin, sirt ve bel agrilari icin faydali.

Bu da günese selamin tamami... Baslangic seviyesi icin ekledigim videoyu yapanlar herhalde artik tamamlayacak hale gelmistir. Adi üstünde günese selamin sabahlari yapildigini unutmyin. Bize enerji veren bu hareketler dizisi ayni zamanda tüm vücudu da calistiriyor.

Kolajen için bol bol paça çorbası. Ben severim.

Bugün bunu yaptim. Özellikle bir gün önce ya da o gün karin calistiysaniz karin ve bel esnetmek icin cok iyi. Nedense bacaklar ve kollar esnetilir de karin esnetmek pek akla gelmez.

Kalca acici... Kalca acmak esneklik ve bacak hareketlerini daha rahat yapabilmek icin cok önemli.

Arkadaslar buraya amiena videolari ekliyorum ama you tube da Alsancak yoganin videolari da cok güzel sevgili kedi ile kesfettik ve severek yapiyoruz . Yabanci videolari anlamiyorum diyenlere bir baslangic olabilir. Sizlere bugün yaptigim karin cakra videosunu eklemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…