Amiena Zylla ile pilates...

Yatarak yapamam boynum, sirtim agriyor, sevmiyorum diyorsaniz iste size ayakta yapilabilecek bir pilates videosu... Tüm vücut icin...

Dilini anlamadan sadece izleyerek yapsam doğru yapabilir miyim sizce?

Dikkat etmen gereken nokta dogru nefes alip verme. Einatmen nefes al, ausatmen nefes ver. Zaten belirgin bir sekilde söylüyor. Nefesi karnindan alip verirken karni iyice icine cekecek agizdan vereceksin biliyorsun.

Dikkat etmen gereken nokta dogru nefes alip verme. Einatmen nefes al, ausatmen nefes ver. Zaten belirgin bir sekilde söylüyor. Nefesi karnindan alip verirken karni iyice icine cekecek agizdan vereceksin biliyorsun.
Ben daha önce Ebru Şallı ile pilates yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım -hem aletlerim yoktu o zaman-, çünkü o nefes alıp verme olayını beceremiyorum.

Ben daha önce Ebru Şallı ile pilates yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım -hem aletlerim yoktu o zaman-, çünkü o nefes alıp verme olayını beceremiyorum.

Onda bir sey yok ki... Önce onu calis istersen. Karnini havayla sisirip nefes alacaksin, iyice icine cekip agizdan vereceksin. Tabii hareketleri yaparken durarak yaptigimiz kadar belirgin olmuyor bu nefes alis veris ama olabildigince dikkat et. Amiena cok belirgin anlatiyor aslinda. Benim eklediklerim de hep baslangic seviyesi zaten. Önce insanlar alissin sonra ileri seviye düsünürüz.

Onda bir sey yok ki... Önce onu calis istersen. Karnini havayla sisirip nefes alacaksin, iyice icine cekip agizdan vereceksin. Tabii hareketleri yaparken durarak yaptigimiz kadar belirgin olmuyor bu nefes alis veris ama olabildigince dikkat et. Amiena cok belirgin anlatiyor aslinda. Benim eklediklerim de hep baslangic seviyesi zaten. Önce insanlar alissin sonra ileri seviye düsünürüz.
Ben geçen hafta pazartesiden beri her gün eliptik bisiklet ile çalışıyorum 40 dk kadar.
Dün akşam da biraz karın hareketleri yaptım bisikletten sonra.
Pilates aletleri de aldım, eğer becerebilirsem yapmak istiyorum.
Bu akşam deneyeyim senin eklediğin videolardan, bakalım ne kadar başarılı olacağım.

sizleri çok özledim derya1970,lion81 bu başlıkta mısınız?
Canim, ben bu basliklari bilgi amacli actim. Sohbet basligimiz egzersizler bölümünde saglikli olmak icin spor leslie ve yürüyüs. Lioncum calisiyor her zaman giremiyor.

sizleri çok özledim derya1970,lion81 bu başlıkta mısınız?

Canim, ben bu basliklari bilgi amacli actim. Sohbet basligimiz egzersizler bölümünde saglikli olmak icin spor leslie ve yürüyüs. Lioncum calisiyor her zaman giremiyor.
Bende sizleri çok özledim ben kendimi dinlemeye çekildim benim sayfada yine bulusalım burayı meşgul etmeyelim.

derya1970 gerçekten çok güzel videolar paylaşmışsın, teşekkürler :)
Ben de daha enerjik ve sağlıklı olabilmek adına evde yapmaya başlamayı düşünüyorum.Videoların kısa ve bölge bölge ayrılmış olması çok güzel. Vakit darlığında sadece tek bölge çalışabiliriz böylece :KK49:

X