Gebeliğe Hazırlık Amh

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yenidelhi

Zamanla değil duayla gelir beklenen😍
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.464
5.939
108
Kızlar amh değerinde numune yetersizliği diyor bu ne demek bilgisi olan var mı

İşin garip tarafı polikistik overim

Tahminime gore rezerven az canm sayisi var mi tam net cikmamis mesela benim ki amh 0.788 di
Yok hiç sayı yazmıyor sadece yetersiz numune yazıyor. Ama ben pcosum. Yani çok yumurtam olması gerekmiyor mu

Sayı düşük bile olsa belirtmeleri gerekirdi
Numune yetersizliğinden ben şunu anladım
Belki tahlili yapamamışlardır atıyorum kanını yeterli alamamışlardır hastaneyi arayıp sor bence

Bu arada tiroid ilacı kullanıyorsun canım?
Bilgin olsun dereotu da tiroidi düşürüyormuş saraçoğlunun tavsiyesi

Sayı düşük bile olsa belirtmeleri gerekirdi
Numune yetersizliğinden ben şunu anladım
Belki tahlili yapamamışlardır atıyorum kanını yeterli alamamışlardır hastaneyi arayıp sor bence
Benim de aklıma o takıldı 0 bile olsa yazması gerekirdi. Hastane özel değil devlet hastanesi zaten ilgilenmediler bile

Bu arada tiroid ilacı kullanıyorsun canım?
Bilgin olsun dereotu da tiroidi düşürüyormuş saraçoğlunun tavsiyesi
Aslında troid ilacı kullanmıyorum. Yani hiçbir doktor vermedi. Ben de prolaktin yüksek o yüzden dereotu yemiyorum

Aslında troid ilacı kullanmıyorum. Yani hiçbir doktor vermedi. Ben de prolaktin yüksek o yüzden dereotu yemiyorum

Niye vermediler acaba prolaktin düşünce tsh de otomatik mi düşüyo prolaktin için de ilaç vermediler mi? Bunların yüksekliği gebeliğe engel oluyo biliyosun
Tahlilini dediğim gibi teyit ettir
Büyük ihtimalle yapmadılar laboratuvarda bi sıkıntı çıktı ya da

Hiçbiri için ilaç vermedi prolaktin haricinde sorun yok dedi. Sorun var dediğini de başka doktora yönlendirdi. Biliyorum sorun olduğunu. Tsh'ın sayısı kaç olmalı

Hiçbiri için ilaç vermedi prolaktin haricinde sorun yok dedi. Sorun var dediğini de başka doktora yönlendirdi. Biliyorum sorun olduğunu. Tsh'ın sayısı kaç olmalı

Normali 1-2,5 arasıdır , 1-1,5 en ideali
2,5 üstü yüksek kabul ediyolar özellikle hamilelerde 3 oldumu hemen ilaç verirler

Muhtemelen tekrar bakacaklar değere numune yetersiz yanı değer saptayacak kadar örnek yok
Tekrar kan alacaklar diye düşünüyorum
Yumurta sayını kötü değil değer yazmıyor bir şey yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…