Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah. Bana da normal bu değer diyor doktorlar. Dahiliyeye de gittim ama ilaç yazmadılar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBen tshın hamile kalmada çok önemli olduğunu düşünüyorum benim 5.32 lere kadar çıktı kadın doğum dahiliye hepsine gittim gebelik istediğimi özellikle belirttim ama normal diyip ilaç vermediler.. en sonunda özelde bi kadın doğuma gidip yazdırdım 1 ay kullandım hsgde çekilmiştim bilmiyorum hangisinin etkisi oldu ama 1 ay sonra hamile kaldım.. eğer imkanın varsa sende özele git yazdır ilacı hsg de çektir
E Nabizdan baktığımda bu test istenmemis adı bile yok. Doktorun verdiği evrakta amhin adı var.Bence amh a bakilmamis
Evet. Ama ilaç yazmıyorlar maalesef normal diyorlarNormali 1-2,5 arasıdır , 1-1,5 en ideali
2,5 üstü yüksek kabul ediyolar özellikle hamilelerde 3 oldumu hemen ilaç verirler
Teşekkür ederim
Bu güzel yorumun için teşekkür ederimbence kanı yeterli miktarda almamış, örneğin 3 tüp kan almaları gerekirken 2 tüp almış olabilirler. amh, bhcg gibi testler özel hormon olduğu için bazen enabızda gözükmüyor. özellikle belirt ki doktor enabıza işlesin. bir de kan alan kişiye sorabilirsin yani neden yeterli miktarda kan almadığını
prolaktin değerini göremedim, eğer yüksekse makroprolaktin testi yaptır. benim prolaktin değerim 71 çıktı, hemen makroprolaktin testi yaptırdım, gerçek değer 21miş, yani ilk çıkan yalancı yükseklik çıkmış.
tsh değerin için de t3 ve t4 değerinle birlikte değerlendirildiğini duymuştum. benim tsh normalde 2 iken son testimde 4,59 çıktı ama t3 ve t4 değerlerim çok normaldi, doktor hiç önemsemedi, ilaç filan vermedi.
son olarak, ben 2 ay boyunca hayıt+üzüm+macun+çay kürü uyguladım. bu kürden önce normal olan değerlerim kür sonrası böyle abuk sabuk çıktı. aman diyeyim, kulaktan dolma bilgilerle doğal şeyler kullanma.
rica ederim, tecrübelerimi paylaşıyorum işte kendi çapımdaBu güzel yorumun için teşekkür ederimhaklısın birine yarar sağlayan birine yaramayabiliyor. Soğan kürü yapmıştım. O ay TSH 2 lerdeydi. Ama prolaktin arttı galiba. Birini düzeltirken biri bozuluyor. Artık ben de ellemiyorum. Umarım herkes sağlığına kavuşur
![]()
Adaçayı düşürür diye biliyordumrica ederim, tecrübelerimi paylaşıyorum işte kendi çapımdasoğan, dere otu, adaçayı, incir prolaktin yükseltir, dikkatli tüket (bunu yazarken küçük bir dereotlu poğaça gömmem ne olacak peki
) inşallah gönlünce olur her şey
![]()
memelerim küçük diye bir zamanlar adaçayı içtim deli gibiAdaçayı düşürür diye biliyordumolsun ya dereotunu yememeye çalışıyorum ama dün ben de balığın içine döşedim
inşallah senin de her şey gönlünce olsun
![]()
Şükür. Bilmeden yapmamak gerekiyor. Ben sadece caksirin faydasını gördüm ya da ona yordum bilmiyorum. Tam gününde adet oldum. Normalde çok düzensiz. Soğan suyu çok ters tepti hem ağrılarım oldu hem de adet olamadimmemelerim küçük diye bir zamanlar adaçayı içtim deli gibiçayı bıraktım 2 gün sonra kanamam başladı çok alakasız bir zamanda. koştur koştur doktora gitmem sonucu prolaktinimin 98 olduğunu,nur topu gibi de beynimde adenom olduğunu öğrendim. o günden sonra adaçayı içtiğimi hatırlamıyorum
çok şükür tedavisiz, ilaçsız kendiliğinden kayboldu
![]()
ben de bu ay inofolic içtim (yine kendi kafama göre, akıllanmıyorum bir türlüŞükür. Bilmeden yapmamak gerekiyor. Ben sadece caksirin faydasını gördüm ya da ona yordum bilmiyorum. Tam gününde adet oldum. Normalde çok düzensiz. Soğan suyu çok ters tepti hem ağrılarım oldu hem de adet olamadimherkeste her şey ise yaramayabiliyor. Sağlık olsun. Rabbim inşallah bize de nasip eder. Şimdi klomen içiyorum. Tadı iyrenc mı iyrenc diyorum ki biz şifa niyetine neler içmedik
![]()
İnşallah sana fayda sağlar. İnofolic ben de kullandım. Hiçbir fayda görmedim adetimi geciktirdiben de bu ay inofolic içtim (yine kendi kafama göre, akıllanmıyorum bir türlü![]()
) çakşır hiç denemedim ama erkekler kullanıyor daha çok diye biliyorum. neyse doktor tavsiyesinden şaşmamak lazım.
![]()
işte aslında kendi kendimize işi b.kluyoruzİnşallah sana fayda sağlar. İnofolic ben de kullandım. Hiçbir fayda görmedim adetimi geciktirdigerçi ben kendi kafama göre hayıt falanda içtim belki de ondan olmamıştır
![]()
Tamamdır sağ olasınişte aslında kendi kendimize işi b.kluyoruzhayıt içeyim, ot içeyim, onu da kullanayım, bunu da yapayım derken hormonlar alt üst
neyse sen dediğim gibi endişelenme, amh için kan ver
![]()
Doktor 2.5 olması lazım demişti banaHiçbiri için ilaç vermedi prolaktin haricinde sorun yok dedi. Sorun var dediğini de başka doktora yönlendirdi. Biliyorum sorun olduğunu. Tsh'ın sayısı kaç olmalı