amh ve tüp bebek

Merhaba canım hiç tüp bebek yaptinmi yoksa direk ari sütü vs hamile kaldin doğal olarak

Merhaba benim de AMH reglden 1 hafta önce 0,68 regl 3.günü 0,58 çıktı. Antral folikül sayısı 10-12 civarı. Doktor da şaşırdı.Ben hiçbir şey anlamadım bu AMH işinden. FSH'de 8 çıkıyor. Doktorlar normal dedi ama o da yüksekmiş.
Sizin yerinizde olsam biraz daha denerdim. 5 ay olmuş deneyeli çok değil. Diğer hormonlar da normalmiş. Prowomen gibi ek takviyeler ile 3,4 ay daha denenebilir.

İlk gebeliğiniz mi

Fsh regl döneminde kan verdim benimde 8.1 çıktı aslında normal aralıkta

Fsh regl döneminde kan verdim benimde 8.1 çıktı aslında normal aralıkta
8 referans aralığında bir değer ama üst değer 10'a yakın olduğu için çok ideal de değil. Ben yeni 30'a gireceğim. Arkadaşlarımın FSH değerleri 4-6 arası genelde. Bunları duyunca üzerine düşüp AMH yaptırdım. Bende regl kanama miktarı ve gün sayısı da azaldı. Bu da rezerv azlığından dolayı oluyormuş.

şimdi baktım 2 ay önceki fsh değerim 6.1 çıkmış. Yeniden baktırın bence. 1-2 dalganma normal olabilir

Merhaba benimde 32 olucak yaşım henüz tam 32 olmadım. 15 aydır deniyoruz bizde gebelik olmadı. Hormon testlerimi ve hsg yaptırmıştım temizdi ama amh yapılmamıştı. Onu da yaptırdım bugün sonucu öğrendim 1.01 çıkmış. Açıkçası benimde moralim bozuldu sonuca. Hayıt tohumu ve arı sütü beslenmesini detayını öğrenebilir miyim ? Nereden temin ettiniz nasıl kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…