- Konu Sahibi patatessss
-
Aynen öyle. Peki adetli olmak mı gerekiyor bu test için?Ama neden herkesin durumu iyi değil çok saçma bir işmiş devlet bunu yapmak zorunda bence teşvik vermeli ...
Evet 3 veya son günü istiyorlarAynen öyle. Peki adetli olmak mı gerekiyor bu test için?
Tamam çok teşekkür ederimEvet 3 veya son günü istiyorlar
Aynen öyle. Peki adetli olmak mı gerekiyor bu test için?
Amh herhangi bir gün ölçülebilen bir hormon. Adetli olmaya gerek yok. Fsh, lh gibi diğer hormonlar için gün önemli. Tsh için de sabah saati öneriliyor.Evet 3 veya son günü istiyorlar
Anladım çok teşekkür ederim cevabınız içinAmh herhangi bir gün ölçülebilen bir hormon. Adetli olmaya gerek yok. Fsh, lh gibi diğer hormonlar için gün önemli. Tsh için de sabah saati öneriliyor.
Doktor hepsinin bir değerlendirmesi gerektiğini söyledi tek tek yorum yapmak doğru değilmiş bu yüzden hepsinin aynı günde verlmesi daha doğru benceAmh herhangi bir gün ölçülebilen bir hormon. Adetli olmaya gerek yok. Fsh, lh gibi diğer hormonlar için gün önemli. Tsh için de sabah saati öneriliyor.
Haklısınız bir hormonun tek başına bir önemi yok ama bazı hormonların özellikle bazı günlerde ölçülmesi gerekiyor. Ahm'de böyle bir durum yok demek istedim. İster döngünün üçüncü günü fsh ve lh ile verin ister 21. gün progesteron ile verin.Doktor hepsinin bir değerlendirmesi gerektiğini söyledi tek tek yorum yapmak doğru değilmiş bu yüzden hepsinin aynı günde verlmesi daha doğru bence
Merhaba evet amh biraz daha uzun sürede çıkıyorMerhabalar, aynı gün verilen kanda AMH sonucu daha mı geç çıkıyor acaba bileniniz var mı? Dün kan verdim, FSH ve diğer hormaonları gün içinde internetten örendim lakin AMH sonucu yok..
Benimde 5.6 çıktk, daha önce ultrasonda kimse bana pcos demedi, ama neden 5.6 cıktı acaba 2 senedir hamile kalamadımBenmde 5.96 çıktı pcos var dedi doktor ondan yüksekmiş ama adetim fln düzenli olur
Aaaaa ben adetten sonra yaptırdım yumurtlama döneminde falan sonucum yanlış mı yani şimdiEvet 3 veya son günü istiyorlar
Meryem ana otu, denedim, Bi deneyin isterseniz, Adetimin 9. Günü sürahiye 6 7 bardak su, koydum ağzı, açık şekilde hem ota hem suya Yasin meryem suresi ayetel kürsü felak nasıl ihlas fatiha okudum. Dua ettim üfledim. Sonra otu suya atmadan önce küçük Bi parça koparıp peçeteye sardım sağ, göğsüme koydum. Sonra otu sürahiye koydum ağzını kapattım 7 8 saat durdu, öyle sonra otu çıkardım sabah akşam 1er bardak 3 gün içtik. Benm 11. Gün genellikle yumurtlamam olur ondan dolayı 9. Gün başladım ota eğer sizin, 14. Gün yumurtlama oluyorsa 11 12. Gün başlayın.. Göğsündeki otu hamile olduğumu öğrenince çıkardım. Bide ben ekstra youtube de adet söktürücü masaj var onu yaptım. Adetimin başından sonuna kadar her gün aklıma geldikçe 15 20 defa sabah akşam yaptım. Ekstra olarak yumurtalıklara ve rahime göbekten sülük tutturdum. Meryem suresi okuyordum aklıma geldikçe. Bide karnımı ovarak ya varis celle celalühü diyordum aslın da. 707 defa söyleyin yazıyordu Bi yerde ama ben sayı odaklı yapmadım.Benimde 5.6 çıktk, daha önce ultrasonda kimse bana pcos demedi, ama neden 5.6 cıktı acaba 2 senedir hamile kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?