ben de ınstada doktorlar canlı yayın acar ya hanı ordan duymustum gecen lh fsh zamanı olan seyler ama amh her zaman bakılabılıyor demıstı.Merhabalar arkadaşlar. Amh testi yaptıracağım bulunduğum ilde hiç bir üniversite yada devlet hastanesinde bu test yapılmıyormuş. Özel laboratuvar da yaptırmam için telefon verdiler. Aradım herhangi bir gün belirlenmediğini her an yapılabildiğini söylediler. Ama forum da arkadaşlar adetin 5. günü yapılır falan yazmışlar bilgisi olan var mı ? şimdiden çok teşekkürler
çok teşekkürlerben de ınstada doktorlar canlı yayın acar ya hanı ordan duymustum gecen lh fsh zamanı olan seyler ama amh her zaman bakılabılıyor demıstı.
çok teşekkürlerAmh testi regle bağlı olmaksızın her zaman yapılıyormuş. ben diğer hormon testleriyle beraber olsun diye reglin 2. günü gitmiştim amh sonucum 1.49 çıktı. bilen arkadaşlar sizce durum nedir
Emin değilim ama çok düşük değil benceAmh testi regle bağlı olmaksızın her zaman yapılıyormuş. ben diğer hormon testleriyle beraber olsun diye reglin 2. günü gitmiştim amh sonucum 1.49 çıktı. bilen arkadaşlar sizce durum nedir
inşallah öyledirEmin değilim ama çok düşük değil bence
İçinizi ferah tutuninşallah öyledir
kadın olmak çok zor sıkıntımız hiç bitmiyor. O yüzden rahat bir nefes alamıyoruzİçinizi ferah tutun ❤
Kadın olmanın zorluğunu aynı zamanda kutsallığını 30 yaşında öğrendimkadın olmak çok zor sıkıntımız hiç bitmiyor. O yüzden rahat bir nefes alamıyoruz
Merhaba , ben de Bugün doktora gittim amh 1.48 çıktı normali 1.50 ile 3.00 dedi doktor . Seninkini de 1.50 kabul edebiliriz dedi düşük değil dediAmh testi regle bağlı olmaksızın her zaman yapılıyormuş. ben diğer hormon testleriyle beraber olsun diye reglin 2. günü gitmiştim amh sonucum 1.49 çıktı. bilen arkadaşlar sizce durum nedir
darısı bize diyelim o zamanKadın olmanın zorluğunu aynı zamanda kutsallığını 30 yaşında öğrendim
Amh için 1 ve üstü iyi sonuç yumurta rezervin yeterli demek ben 3 yıl önce yaptırmıştım 1.57 çok iyi bebek için bi sıkıntın yok demiştiAmh testi regle bağlı olmaksızın her zaman yapılıyormuş. ben diğer hormon testleriyle beraber olsun diye reglin 2. günü gitmiştim amh sonucum 1.49 çıktı. bilen arkadaşlar sizce durum nedir
bende öyle biliyorumdum açıkcası ama hastanenin referans aralığı 0,85 14.45 yazıyor kafamı çok karıştırdıAmh için 1 ve üstü iyi sonuç yumurta rezervin yeterli demek ben 3 yıl önce yaptırmıştım 1.57 çok iyi bebek için bi sıkıntın yok demişti
Kesinlikle arkadaşlar sürekli kariyer peşinde konuştum 34 yaşında evlendim ve 2 sene çocuk için uğraştık olmadı ilk gebeliğim devam etmedi kğrtaj oldum acı gerçekle o an yüzleştimdarısı bize diyelim o zamanBakalım Rabbim ne zaman nasip edecek
Hayır hamile değilim kadın bedeni çok özel ve kutsal diyorumdarısı bize diyelim o zamanBakalım Rabbim ne zaman nasip edecek
seninle aynıyız canım bende 34 yaşında evlendim ama 2 tane kürtajım var benimde ve hala mücadeleye devamKesinlikle arkadaşlar sürekli kariyer peşinde konuştum 34 yaşında evlendim ve 2 sene çocuk için uğraştık olmadı ilk gebeliğim devam etmedi kğrtaj oldum acı gerçekle o an yüzleştim
Sivaslımısın 58seninle aynıyız canım bende 34 yaşında evlendim ama 2 tane kürtajım var benimde ve hala mücadeleye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?