• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH TESTİ NE ZAMAN YAPILMALI

Merhaba , ben de Bugün doktora gittim amh 1.48 çıktı normali 1.50 ile 3.00 dedi doktor . Seninkini de 1.50 kabul edebiliriz dedi düşük değil dedi
hangi hastanede yaptırdınız acaba ? istanbul da hangi hastaneler de yapıyorlar?

Merhaba , ben de Bugün doktora gittim amh 1.48 çıktı normali 1.50 ile 3.00 dedi doktor . Seninkini de 1.50 kabul edebiliriz dedi düşük değil dedi
benim bildiğimde 1 in üzeri normaldi hastanenin referans aralığı garibime gitti anlamadım yani

Merhabalar arkadaşlar. Amh testi yaptıracağım bulunduğum ilde hiç bir üniversite yada devlet hastanesinde bu test yapılmıyormuş. Özel laboratuvar da yaptırmam için telefon verdiler. Aradım herhangi bir gün belirlenmediğini her an yapılabildiğini söylediler. Ama forum da arkadaşlar adetin 5. günü yapılır falan yazmışlar bilgisi olan var mı ? şimdiden çok teşekkürler
Devlette bir kadın doğum doktoruna giderseniz yapar diye düşünüyorum ben ilk kez girmiştim hormonlarıma baktırmak için amh de istedi

Back