Aşılama Amh sorunu yaşayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Andelipp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
96
30
34
Merhaba arkadaşlar,
amh değeri düşük olupta bebeği olanlar var mı moral için burada paylaşım yapalım.
Amh değerinde yükselme olmuyormuş sanırım ama yinede bitkisel kürler deneyen varmı? Ben 4 gündür soğan suyu içiyorum ve aktardan çörek otu yağı,civanperçemi macunu aldim. Insllh etkisi olur...

Bende amh düşüklüğü var ibrahim Saraçoğlu kürlerinden aldım bakalım işe yarar inşallah bende soğan kürü yaptım şimdi hayıt tohumu hergun çörek otu yağı içiyorum

Bende amh düşüklüğü var ibrahim Saraçoğlu kürlerinden aldım bakalım işe yarar inşallah bende soğan kürü yaptım şimdi hayıt tohumu hergun çörek otu yağı içiyorum

Inşallah faydalı olur canım.. Soğan kürü bende çok az bir kanama yapıyor hergun leke şeklinde normalde ilaçsız adet olamıyorum ve adet olmama daha var..bu iyimi kötü mü anlamadim:KK43:

İnşallah cnm
Demek işe yarayacak düzenli yap bence şifa Allahtan bunlar vesile
Amh ın kaç acaba yaşın kaç bide

İnşallah cnm
Demek işe yarayacak düzenli yap bence şifa Allahtan bunlar vesile
Amh ın kaç acaba yaşın kaç bide
28 yaşındayım 0.68
Fsh lh değerlerim normal ama
Senin nasıl değerlerin yaşın kaç insan aynı derdi yaşayanları görünce hem destek alıyor hem de merak ediyor galiba .. Allah yardımcımız olsun

Evt İnsan moral alıyor yalnız olmadığını hiddiyor
Benm amh 0.8
Fsh normal canm yaşım 31 tüp bebek denedınmı kaç yıllık evlısın ben bır tüp bebek bir aşılama yaptırdım

Evt İnsan moral alıyor yalnız olmadığını hiddiyor
Benm amh 0.8
Fsh normal canm yaşım 31 tüp bebek denedınmı kaç yıllık evlısın ben bır tüp bebek bir aşılama yaptırdım
2 yıllık evliyiz denedik olmuyor
Geçen hafta amh değerimi öğrenince doktor beni tüp bebeğe yönlendirdi. Simdilerde bazi evraklari ayarlamaya calisiyrm sonra adet gunumde kontrol yapip ilaca başlayacak sanırım... ilk defa deneyecez tüp bebek bakalım:KK64:
Benim kalp şekli rahim sorununda var doktorlar ameliyatlık bi durum yok dedi ama süreç nasıl ilerler göreceğiz.. Senin ilk tup bebek neden tutmadı?

Bilmiyorum ki neden tutmadı nasip değilmiş Rabbim can vermedi
Bu doktorların baska bildıgı yok zaten tüp bebekten baska aşılama neden denemıyırsun önce tüp bebek çok zor maddi be manevi

Asilalama denenecekti benim adet olamamamdan dolayi falan doktor amhden suphelendi test sonucunu ogrenince direk tup bebeke dosyami verdiler... Bende sok yasadim. Devlette deneyecez bakalim ilkini

Amh fün ölçtürdüm 1.21çıktı iyimi kötü mü anlamadım yardımcı olur musunuz

Canım geçmiş olsun öncelikle Rabbim şu mübarek günde hepimizin dileğini versin 3 yıldır tüp bebek tedavisiyle uğraşan biri olarak öğrendiğim şu ki doktorların demesine göre amh hiçbir şekilde değişmezmiş. Çünkü zaten doğarken belli bir sayıda yumurtayla doğuyoruz. Ömrümüz boyunca da o rezervden kullanıyoruz. O yüzden bunu sonradan artırmak mümkün değil demişti doktor. Bence hiç vakit kaybetme tüp bebek için aşılamada da aynı hormonları kullanacaksın nasıl olsa biraz daha belki fazla maliyetli olacak ama işini bi nebze aşılamaya göre sağlam tutacaksın.

Bende 28yasindayim 0.68
1in altındakiler düşük diye biliyorum... bu yaşta bu değerler nerden bizi buldu bilmemm:110:

Ya valla doğuştan hasta doğuyoruz artık hiç duymadığımız şeyler duyuyoruz her seferinde Allah sonumuzu hayır etsin. Anneannem 78 yasında sizin hastalıkları duyunca benim şu hastalığım var demeye utanıyorum diyo kadın. Siz o yaşta onu yaşıyorsanız bizimki geç bile kaldı o zaman diyo haklı.

Ya valla doğuştan hasta doğuyoruz artık hiç duymadığımız şeyler duyuyoruz her seferinde Allah sonumuzu hayır etsin. Anneannem 78 yasında sizin hastalıkları duyunca benim şu hastalığım var demeye utanıyorum diyo kadın. Siz o yaşta onu yaşıyorsanız bizimki geç bile kaldı o zaman diyo haklı.
Malesef öyle artık... Yediklerimizden ictiklerimizden böyle galiba.. Artık doğal ürünler bulmakta zor...

Merhaba kızlar. Ben 34 yaşımdayım. 10 aylık evliyim. Evlendikten sonra 3 ay bebeğimiz olmayınca doktora gittim. Amh hormonunuda ilk o zaman duydum. Amh değerim 0.67 çıktı. Doktor düşük değer tüp bebek dene dedi. Başka doktorada gitmedim. Kendimize zaman tanıdık biraz. Şu anda 14 haftalık hamileyim. Önümüzdeki hafta bebişimizin cinsiyetini öğrenicez kısmetse. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Amh değeri yükselmiyor bildiğim kadarıyla. Ben ovulasyon testiyle yumurtlama zamanımı takip ettim. Sizede tavsiye ederim. Moralinizi bozmayın nolur. Allah büyüktür. İnşallah en kısa zamanda dileğinize kavuşursunuz.

Merhaba kızlar. Ben 34 yaşımdayım. 10 aylık evliyim. Evlendikten sonra 3 ay bebeğimiz olmayınca doktora gittim. Amh hormonunuda ilk o zaman duydum. Amh değerim 0.67 çıktı. Doktor düşük değer tüp bebek dene dedi. Başka doktorada gitmedim. Kendimize zaman tanıdık biraz. Şu anda 14 haftalık hamileyim. Önümüzdeki hafta bebişimizin cinsiyetini öğrenicez kısmetse. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Amh değeri yükselmiyor bildiğim kadarıyla. Ben ovulasyon testiyle yumurtlama zamanımı takip ettim. Sizede tavsiye ederim. Moralinizi bozmayın nolur. Allah büyüktür. İnşallah en kısa zamanda dileğinize kavuşursunuz.
Yaaa okurkenn cok sevindim saglikla kucagina al insallh... Umut oluyor bunlari okuyunca.. Adetlerim duzensiz ilac kullanmasam adet bile olamiyorum yumurtlamam ne zman oluyor hic bilmiyorumm

X