• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh hormon testi...

asi55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
151
20
98
İstanbul
Merhaba hanimlar... amh hormonunu bugun burda okuyarak ogrendim bilmiyordum... bende baktirmak istesem nerde baktirabilirim acaba... kadin dogumami dahliyeyemi gitmem gerek... hormon testlerimi yeni yaptirdim bilsem onuda yaptirirdim dahliye bölumunde yaptirdim testlerimi carsamba gunu almaya gidecem sonuclarimi ozama doktora soylesem dahliye doktoruna bakarmiki acaba ... ilk önce sizlere sormak istedim iyi aksamlar

Hormonlara baktirmissin zaten yasin kac ? Fsh hormonun 10 un altindaysa baktirmana hic gerek yok devlette sen talep edince bakmiyorlar ozeldede hastane hastane degisiyir 50~150tl arasi bakiliyor.

Kadin dogumda bakiyorlar.
Cocuk olmayinca fsh ve amh bakiyorlar.
Fsh normal degeri 10 amh normal degeri 2

Mrblar,ben egitim arastirma hast yaptirmistim kadin doğum dr um istedi sonuc 1 haftada çıkıyor.

• Beğen
Reactions: iiz
Bu test yüzünden çok çektim bende...

Hormon testiyle birlikte amh istedi doktorum.Özel hastanede yaptırmak istemedim,200 dü sanırım o hastane de... Devlet hastanesinde,istenen testlerin listesiyle kadın doğum doktoruna gittim.Direkt listeye bakıp bilgisayardan yazıp gönderdi,kan verdim.3 mü 5 günmüydü ne sonra çıkacak bir test vardı.Amh herhalde dedim.Sonuçları almaya gittim,bakıyorum amh yok... Sinir oldum.Olan testleri götürdüm,doktor fsh yüksek,amh kesin yaptır getir dedi.Baska bir doktora gittim,dedi bu test burda yapılmıyor! Madem öyle o doktor niye söylemiyorda zaman kaybettiriyor... Kaç tane hastane aradım yapılmıyor dendi.Araştırma hastanesine genetik için gittiğimde sordum,yapılıyor dedi.Telefonda yok demişlerdi onlarda... Tabii randevusuz olduğum için,birde kalabalık...

En son bir özel hastanede öylesine bir sorayım dedim,70 tl deyince atladım hemen... Sonuç:0,90

Back